Snapchat

Slik fikser du C14A Snapchat-støttefeilen

Når Snapchat kjører inn i C14A Support-feilkoden, kan du bli låst ute av kontoen din. Det kan også dukke opp plutselig under normal bruk; for eksempel når du legger ut en Snap eller sender en melding, avbryter du gleden av den sosiale medieplattformen. Her er hva du kan gjøre for å bli kvitt feilen og få tilgang til Snapchat-kontoen din igjen.

1. Gjør noen generell feilsøking

Som med alle apper som ikke oppfører seg, bør du først lukke den og deretter starte den på nytt eller starte telefonen på nytt for å se om det løser problemet. Å gjøre dette kan fikse enhver liten feil som appen eller telefonen kan ha opplevd, og forårsake feilen. Hvis det ikke løser det, bør du prøve å oppdatere Snapchat manuelt i tilfelle utviklerne har fikset feilen bak denne feilen.

  Hvordan lage og bruke tilpassede klistremerker i Snapchat

Hvis det ikke er feil og feil, bør du se på å fikse problemer med internettforbindelsen din, da de også kan være årsaken til at du opplever feilen. Sjekk også Neddetektor for å sikre at Snapchats tjenester fungerer og ikke er nede for øyeblikket. Hvis de er det, vent til Snapchat gjenoppretter tjenestene sine.

2. Tøm Snapchats buffer

Du kan tømme en ødelagt cache i Snapchats innstillinger for å se om det vil bli kvitt feilen. Bare start Snapchat, trykk på profilbildeikonet ditt øverst til venstre, og trykk deretter på Innstillinger – tannhjulikonet – øverst til høyre.

På iOS, bla ned til delen Personvernkontroller og trykk på Slett data. Deretter trykker du på Tøm buffer nederst på skjermen, og når popup-vinduet vises, bekrefter du avgjørelsen ved å trykke på Tøm.

  Slik sletter du Snapchat-kontoen din permanent

Hvis du bruker Android, blar du ned til Kontohandlinger-delen på innstillingssiden og trykker på Tøm buffer. I popup-vinduet bekrefter du handlingen ved å trykke på Fortsett.

Nå, sjekk for å se om du fortsatt opplever C14A Snapchat-støttefeilen.

3. Installer Snapchat på nytt

Hvis alt det ovennevnte ikke hjalp, kan det være en sjanse for at det er noe galt med selve Snapchat-appen. For å fikse det, kan du prøve å avinstallere og installere Snapchat på nytt. En ny installasjon kan være det appen trenger for å bli kvitt problemet.

Hvis det ikke hjalp å installere Snapchat på nytt, kan du vurdere å sende inn en støtteforespørsel på Snapchat-støtteside. På siden må du først fortelle Snapchat årsaken til å sende inn forespørselen ved å velge de aktuelle radioknappene. Deretter, mot bunnen, må du skrive inn brukernavnet, e-postadressen, beskrivelsen av problemet, og deretter klikke Send.

  Hvordan endre Streak Emojis i Snapchat

Vent nå til Snapchats supportrepresentant kommer tilbake til deg. Å kontakte support kan også være nyttig når du trenger å gjenopprette en tapt Snapchat-strek som skjedde på grunn av C14A Snapchat Support-feilen som låste deg ute av kontoen din.

Det kan være frustrerende når du ikke får tilgang til Snapchat-kontoen din på grunn av C14A Snapchat Support-feilen. Dette kan hindre deg i å nyte plattformen, spesielt hvis du prøver å øke din Snapcore eller holde en rekke i gang.

Ved å feilsøke feil, feil og nettverksproblemer, tømme hurtigbufferen og installere appen på nytt, er det en god sjanse for at du kan løse C14A-feilkoden. Hvis alt dette mislykkes, kan du alltid kontakte Snapchat for å få hjelp.

x