Slik fikser du Discords «Cannot Resize GIF»-feil på Windows 11

Et bilde sier mer enn tusen ord, og det er derfor vi bruker bilder og GIF-er for å gjøre samtalene våre på Discord mer interessante. Men hva hvis Discord ikke klarer å laste opp en GIF-emosjon og gir deg feilen «kan ikke endre størrelse på GIF»?

Denne feilen oppstår vanligvis når GIF-størrelsen overskrider Discords støttede grenser. Heldigvis er det veldig enkelt å feilsøke denne feilen. Nedenfor vil vi se på ulike løsninger for å fikse Discord «kan ikke endre størrelse på GIF»-feilen på Windows.

1. Optimaliser GIF

På Discord er filopplastinger begrenset til maksimalt 8 MB. GIF-emosjoner må imidlertid ikke være større enn 256 KB og bør ha dimensjoner på 128×128 piksler eller mindre. Hvis du prøver å laste opp en GIF som overgår disse størrelsesbegrensningene, vil du få feilen «kan ikke endre størrelse på GIF».

  Hvordan fikse en tom hvit skjerm i Windows 10

For å fikse dette problemet, må du optimalisere GIF-en før du laster den opp på Discord. Du kan bruke alle tilgjengelige GIF-optimalisatorer, men vi anbefaler å bruke Ezgif siden det er gratis å bruke og raskt optimerer GIF-er. Slik bruker du det:

 • Besøk Ezgif nettsted.
 • Klikk på Velg fil-knappen og velg GIF-en som sender feilen på upsrc=»https://wilku.top/wp-content/uploads/2023/07/How-to-Fix-Discords-Cannot-Resize-GIF-Error -på-Windows.jpg»/>
 • Klikk på Last opp-knappen.
 • Bruk glidebryteren for komprimeringsnivå for å justere mengden komprimering manuelt. Hvis GIF-en din er stor i størrelse, setter du glidebryteren på et høyere nivå.
 • Klikk på Optimaliser GIF-knappen.
 • Klikk på Lagre-knappen.
 • Sjekk nå om du kan laste opp GIF-en. Hvis ikke, er sannsynligvis oppløsningen mer enn 128*128 piksler. Følg trinnene nedenfor for å redusere oppløsningen:

 • Bytt til Endre størrelse-fanen.
 • Klikk på Velg filer-knappen og last opp den optimaliserte GIF-en.
 • Skriv 128 i både Bredde- og Høyde-feltene. Klikk deretter på knappen Endre størrelse på bilde.
 • Klikk på Lagre-ikonet.
 •   8 Vanlige Windows 11-problemer og deres løsninger

  2. Logg ut og tilbake til Discord-appen

  Discords «kan ikke endre størrelse på GIF»-feil kan også oppstå på grunn av en midlertidig feil eller feil med Discord-kontoen din. I dette tilfellet er den beste løsningen å logge ut og inn på Discord-appen din. Slik gjør du det:

 • Start Discord på datamaskinen og klikk på tannhjulikonet nederst i venstre hjørne.
 • Klikk på Logg ut-alternativet på venstre sidefelt.
 • Skriv inn legitimasjonen din og klikk på Logg inn-knappen.
 • Etter det, prøv å laste opp GIF-en og sjekk om du fortsatt står overfor feilen.

  3. Tøm Discord-bufferdataene

  Discords cache lagrer alle mediene dine, så du trenger ikke å laste dem ned på nytt hver gang du ser det. Uansett om det er på grunn av malware-angrep, plutselige systemavbrudd på grunn av strømbrudd eller noe annet, kan hurtigbufferdataene bli ødelagt og forårsake problemer som den aktuelle.

    Reparer Diskkontrollen kunne ikke utføres fordi Windows ikke får tilgang til disken

  For å fikse dette problemet, må du tømme Discord-bufferen på datamaskinen.

  4. Installer Discord på nytt

  Feilmeldingen kan også oppstå på grunn av et problem i Discord-installasjonsfilene. Du kan fikse dette ved å installere Discord på nytt.

  For å gjøre det, avinstaller først appen på Windows og start datamaskinen på nytt. Besøk deretter Discord nedlastingsside og installer den på enheten din.

  Står du fortsatt overfor problemet? Hvis ja, betyr det at dette sannsynligvis er et problem med Discord-kontoen din. I dette tilfellet er den eneste løsningen å nå ut til Discord-støtte team og be dem om å løse problemet.

  Gjør samtalene dine interessante med GIF-emosjoner på Discord

  Det er veldig enkelt å laste opp og legge ut GIF-emosjoner på Discord. Men noen ganger kan du støte på feilen «kan ikke endre størrelse på GIF» når du prøver å laste opp en.. Heldigvis kan du raskt løse problemet ved å følge løsningene ovenfor.