Slik fikser du Roblox-advarselen om lite minne på iPhone

Ingenting er mer frustrerende enn å støte på problemer mens du spiller ditt favoritt Roblox-spill. Et slikt problem er den fryktede advarselen om lite minne som påvirker noen iPhone-brukere. Men hva er egentlig denne feilen, og hvordan kan du fikse den? Her er alt du trenger å vite.

Hva er Roblox-advarselen om lite minne?

Roblox gir en advarsel om lite minne når iPhone-en din har lite minne. Når denne advarselen vises, vil du se følgende melding på skjermen:

Enhetens minne er lite. Å forlate nå vil bevare tilstanden din og forhindre at Roblox krasjer. (Feilkode:292)

Roblox-utviklere anbefaler å forlate spillet umiddelbart når denne feilen vises. Å gjøre det sikrer at tilstanden din er lagret og din Roblox-avatar er i den posisjonen du velger før du forlater spillet. Du kan også velge å fortsette å spille spillet, men sannsynligheten er veldig stor for at spillet krasjer automatisk etter noen sekunder.

Feilsøking av Roblox iPhone-advarsel med lite minne

Roblox-advarselen om lite minne vises vanligvis som en midlertidig feil og kan enkelt fikses ved å starte spillet på nytt. Men hvis du støter på dette problemet ofte, kan du prøve noen av feilsøkingstrinnene vi har skissert nedenfor.

1. Sjekk enhetskompatibilitet

Du vil jevnlig støte på advarselen om lite minne på Roblox hvis enheten din ikke er fullstendig kompatibel med spillet. En iPhone 5s, iPad Air, iPad mini 2 eller nyere kreves for å spille Roblox.

I tillegg er det verdt å oppdatere iPhone hvis du ikke allerede har gjort det for å unngå at iOS-relaterte feil forårsaker advarselen om lite minne.

2. Lukk unødvendige bakgrunnsapper

En annen måte å fikse Roblox-advarselen om lite minne på er å lukke unødvendige apper som kjører i bakgrunnen. Apper som kjører i bakgrunnen kan kontinuerlig bruke enhetsminne, og etterlater forgrunnsapper som Roblox med begrenset minne. Dette er spesielt vanlig på eldre iPhones, som iPhone 5s, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, som bare har 1 GB RAM.

Så lukk alle unødvendige apper som kjører i bakgrunnen og se om det løser Roblox-problemet med lite minne.

3. Reduser grafikk i spillet

Hvis det ikke hjelper å lukke unødvendige apper i bakgrunnen, kan du redusere spillets grafikkkvalitet for å løse Roblox-problemet med lite minne.

For å gjøre dette, åpne Roblox-spillet som forårsaker problemet og trykk på Roblox-ikonet øverst til venstre.

Deretter bytter du til fanen Innstillinger, endrer grafikkmodus til manuell og trykker på minusikonet (-) ved siden av alternativet for grafikkkvalitet for å redusere den visuelle troverdigheten.

Trykk deretter på X-ikonet øverst til venstre og start spillet på nytt.

Nyt ditt favoritt Roblox-spill uten avbrudd

Forhåpentligvis klarte du å spille noen Roblox-spill uten at advarselen om lavt minne dukket opp på skjermen. Men hvis du fortsatt står overfor dette problemet til tross for at du har fulgt alle disse feilsøkingstrinnene, kan det være på tide å oppgradere iPhone, da RAM-en kan være den begrensende faktoren.