Slik fikser du undersystemet for postlevering: Meldingen din ble ikke levert

E-post har blitt vanlig og er standardmetoden for formell kommunikasjon. Chatmeldinger er flotte for uformelle samtaler, men når noe må være skriftlig, skrives det i form av en e-post som kan sendes, CC’d og BCC’d til alle involverte. Noen av de mest populære e-posttjenestene er gratis; Google og Microsoft tilbyr begge gratiskontoer så vel som betalte bedriftskontoer. Å sende eller motta en e-post krever lite mer enn en nettleser og å vite hvordan du skriver og sender en.

E-poster fra undersystemet for postlevering

E-post er automatisert på mange måter; brukere setter opp fraværsmeldinger for når de er borte og ikke tar seg av e-poster, signaturer, regler for sortering av e-poster, videresending av adresser og oppretter blokkeringslister for å holde uønskede meldinger ute av innboksen.

  En nybegynnerveiledning for å lage musikk på iPhone og iPad

E-poster fra undersystemet for postlevering er automatiske e-poster som sendes når en melding spretter. En returnert melding er en melding som ble sendt, men ikke levert. En meldingssendingsfeil skjer vanligvis innen minutter etter at meldingen er sendt. I noen tilfeller, avhengig av e-postadressen du har sendt meldingen til, kan det ta noen timer før leveringsfeilen kommer.

Rett opp undersystem for postlevering: Meldingen din ble ikke levert

Hvis du mottar en e-post fra Mail Delivery Subsystem, ble en e-post du sendte ikke levert. Dette skjer normalt bare med en enkelt e-post. For å fikse dette, må du først finne ut hvilken e-post meldingen returnerte fra. For å finne ut, åpne e-posten fra Mail Delivery Subsystem. Den vil fortelle deg hvilken e-post meldingen returnerte fra. E-posten kan også fortelle deg hvorfor meldingen returnerte.

  Slik sletter du alle meldinger i Telegram

En e-post kan sprette av følgende årsaker, og nesten alle disse problemene krever at eieren av e-posten løser problemet.

Innboksen er full

E-postinnbokser ser ut til å være uendelige, og det kan virke sant hvis innboksen din er 10 GB eller 15 GB i størrelse, men det er fortsatt en begrenset mengde lagringsplass. Når lagringsplassen er tom, vil ikke e-postkontoen kunne motta flere meldinger før det er frigjort plass.

Hvis e-postene dine til en bestemt konto fortsetter å sprette, kan det peke på at mottakerens innboks er full. Be dem rydde opp og frigjøre plass til nye meldinger.

E-post er inaktiv/suspendert

E-postkontoer kan slettes. Brukere kan manuelt slette e-postene sine. E-postkontoer kan suspenderes hvis de viser seg å bryte vilkårene for bruk for domenet de er på. Hvis e-posten er en bedrifts-e-post, kan kontoen suspenderes hvis abonnementet utløper.

  Slik sorterer du e-post automatisk i spesifikke Outlook-mapper

Denne typen problem manifesterer seg vanligvis i form av en e-post ikke funnet-melding som følger med postleveringsundersystemet: Meldingen din ble ikke levert e-post. Igjen, du må nå ut til mottakeren gjennom en annen kommunikasjonsmåte (eller en annen e-post), og be dem fikse det.

Ukorrekt email

Hvis du sender en e-post til en konto som ikke eksisterer, dvs. du har skrevet inn en feil e-postadresse, vil meldingen sprette. På samme måte som å sende et brev til en adresse som ikke er ekte, vil meldingsleveringen mislykkes. Sjekk og sørg for at du bruker riktig e-postadresse. Du kan ha feil domene eller det kan være en skrivefeil i adressen du har skrevet inn.

Konklusjon

Mail Delivery Subsystem forteller deg at meldingen din ikke ble levert. Det kan, eller kanskje ikke, fortelle deg hvorfor leveringen mislyktes. Meldingen kan også være ledsaget av en feilkode eller den kan inneholde et svar fra serveren e-posten ble sendt til. Du kan slå opp serversvaret for å se hvorfor meldingsleveringen mislyktes.