tipsbilk.net

Slik forlenger du batterilevetiden til den trådløse Xbox-kontrolleren

Som konsollspiller sliter du sannsynligvis med den endeløse kampen for å bevare batterilevetiden for de trådløse spillkontrollerne. Men hvis du bruker en trådløs Xbox-kontroller, kan du prøve disse raske tipsene for å forlenge kontrollerens batterilevetid.

1. Slå av kontrollervibrasjonen for den trådløse Xbox-kontrolleren

En av de viktigste dreneringene på den trådløse Xbox-kontrollerens batterilevetid er dens rumling og vibrasjonsfunksjoner. Selv om vibrasjon kan forbedre opplevelsen din i spillet, tar det mye energi. Heldigvis, gjennom Xbox One- eller Xbox Series X|S-konsollen, kan du deaktivere vibrasjoner og spare energi.

Ved å bruke Xbox Accessories-appen på Xbox-konsollen din er det enkelt å slå av vibrasjoner for den trådløse Xbox-kontrolleren, men trinnene kan oppsummeres på følgende måte:

  • Gå inn i delen Mine spill og apper på Xbox-en din.
  • Uthev Apps, og velg Xbox-tilbehør.

  • Finn den trådløse Xbox-kontrolleren, og velg Konfigurer.

  • Velg Rediger.
  • Sørg for at Slå på vibrasjon er deaktivert.

Og med Slå på vibrasjon ikke lenger merket av som et alternativ for Xbox-kontrolleren din, bør du aldri oppleve kontrollervibrasjon fra den spesifikke kontrolleren med mindre du aktiverer innstillingen på nytt.

  10 treningstimer for å hjelpe deg med gjenoppretting av keisersnittet

Men hvis du vil deaktivere vibrasjon for å spare energi for spesifikke spill, er det best å bruke innstillingene i spillet for det aktuelle spillet for å se om du kan slå av vibrasjon. På denne måten kan du tilpasse spillopplevelsen din i individuelle Xbox-titler etter dine preferanser samtidig som du sparer på kontrollerens batteri.

2. Dra nytte av tilbehøret til den trådløse Xbox-kontrolleren

Bortsett fra å endre innstillingene til den trådløse Xbox-kontrolleren, kan du også bruke noe av det offisielle Xbox-tilbehøret på salg for å forbedre batterilevetiden til kontrollerene dine.

Et av disse tilbehørene er den offisielle Xbox oppladbare batteri- og USB-kabelpakken. Dette tilbehøret vil gi deg rundt 30 timers brukervennlighet før det må lades opp. Men så lenge du tilpasser deg regelmessig lading av kontrolleren, kan du bidra til å garantere kontrollerens batterilevetid.

Bildekreditt: Xbox

Alternativt tilbyr Xbox et offisielt universalt Xbox Pro-ladestativ som lar deg dokke hvilken som helst trådløs Xbox-kontroller, bortsett fra Xbox Elite Series 2-kontrollere, og lade dem opp. Hvis du leter etter en måte å lade kontrolleren når den ikke er i bruk, er Pro Charging Stand svaret på problemene dine.

Bildekreditt: Microsoft

Hvis ett av disse tilbehørene høres ut som de kan forbedre kontrollerens batterilevetid, kan du finne den offisielle Xbox oppladbare batteri- og USB-kabelpakken via det offisielle Xbox-nettstedeteller du kan kjøpe den offisielle Universal Xbox Pro Charging Stand via Microsoft-butikken.

  11 beste læringsressurser og veiledninger for copywriting

3. Sørg for at du slår av den trådløse Xbox-kontrolleren på riktig måte

Hvis det ikke er ideelt for deg å bruke penger på ekstra Xbox-tilbehør, er det også mange gratis og enkle måter å administrere hvordan den trådløse Xbox-kontrolleren tømmer batteriet.

Den enkleste måten å sikre at den trådløse Xbox-kontrolleren ikke tømmer batterilevetiden unødvendig, er ved å slå Xbox-kontrolleren helt av når den ikke er i bruk. Hvis du slår av Xbox, men ikke kontrolleren, vil kontrolleren forbli aktiv.

For å forhindre at Xbox-kontrolleren kaster bort energi, bør du også sørge for at du slår av den trådløse Xbox-kontrolleren helt når du slår av Xbox-konsollen. Du kan gjøre dette på samme måte som konsollen din: hold Xbox-knappen nede i noen sekunder, og velg Slå av kontrolleren.

Og med det kan du garantere at kontrolleren din ikke kaster bort noe av den resterende batterilevetiden. Selv om dette kan virke som en liten metode, i kombinasjon med metoder som å justere lysstyrken til Xbox-knappen på kontrolleren eller deaktivere vibrasjoner, kan du se en betydelig forskjell i batterilevetid.

4. Bruk en kablet tilkobling for den trådløse Xbox-kontrolleren

Dessverre er det ingen garantert måte å aldri gå tom for batterilevetid for Xbox-kontrolleren hvis du stoler på batteripakker. Men hvis du kobler kontrolleren til konsollen via en USB-kabel, trenger du aldri å bekymre deg for at batteriet tømmes.

  Slik sletter du alle kontakter fra iPhone 5 uten iCloud

Selv om dette er en veldig enkel metode, er det fortsatt variasjoner i hvilke USB-kabler Xbox Wireless Controllers støtter. Så hvis du vil kvitte deg med batterilevetiden helt og bruke en kablet tilkobling, sørg for at du matcher kabelen til kontrolleren på disse måtene:

  • For enhver trådløs Xbox-kontroller som har Del-knappen i midten av kontrolleren, kobler du til kontrolleren via en USB-C-kabel.

  • For en hvilken som helst Xbox One-kontroller, eller en trådløs Xbox-kontroller som ikke har Del-knappen, kobler du kontrolleren din via en mikro-USB-kabel.

Og med den trådløse Xbox-kontrolleren tilkoblet via en støttet USB-kabel, kan du spille så lenge du vil uten frykt for å gå tom for batteri. Den eneste virkelige ulempen er å være begrenset av lengden på USB-kabelen.

Garanter batterilevetiden til den trådløse Xbox-kontrolleren for stressfri spilling

Selv om kappløpet om å fullføre en spilløkt før batteriene dine blir tørre kan være veldig irriterende, spesielt når Xbox fortsatt er avhengig av engangsbatterier, er det i det minste mange måter å forlenge og garantere batterilevetiden for Xbox Wireless Controller.

Og med den trådløse Xbox-kontrolleren klar til bruk, kan du fjerne unødvendig stress ved å bytte batterier mens du er på farten for en jevn og strømlinjeformet spillopplevelse.

x