Slik kansellerer du abonnementet ditt

Crunchyroll er den største anime-strømmeplattformen i verden. Men hvis du har bestemt deg for å ta en pause fra anime eller funnet et verdig alternativ, kan det hende du leter etter en måte å kansellere abonnementet ditt. Det er bokstavelig talt mange måter å kansellere et aktivt abonnement på Crunchyroll på tvers av ulike plattformer. Derfor har vi laget en trinn-for-trinn-guide for å hjelpe deg med å si opp Crunchyroll-medlemskapet umiddelbart. Så, uten å kaste bort tid, la oss begynne reisen.

Avbryt Crunchyroll-medlemskapet ditt (2022)

I denne opplæringen vil vi forklare hvordan du enkelt kan kansellere Crunchyroll-medlemskapet ditt via nettleser, på iPhone og Android-telefoner, og også PayPal-baserte abonnementer. Så avhengig av plattformen du bruker til å streame anime, kan du gå til trinnene for nevnte plattform ved å bruke tabellen nedenfor:

Avbryt Crunchyroll-abonnementet ditt på nett i nettleseren

Hvis du vil kansellere abonnementet ditt på nett ved å bruke en nettleser på din Windows, macOS, Linux-datamaskin eller bærbare datamaskin, er det enkelt å gjøre det. Denne metoden vil imidlertid fungere bare hvis du har betalt med kreditt-/debetkort eller PayPal. Trinnene du må følge er som følger:

1. Besøk Crunchyroll nettsted og klikk på «profilikonet» øverst til høyre.

2. Velg deretter alternativet «Min konto» fra listen over tilgjengelige alternativer i rullegardinmenyen. Du vil da bli tatt til siden med kontoinnstillinger.

3. Under Kontoinnstillinger, gå til «Medlemskapsplan»-delen fra venstre sidefelt.

4. Deretter vil alle nødvendige detaljer om abonnementsplanen din vises på «Premium Membership Status»-siden, som har et eldre brukergrensesnitt sammenlignet med det nye nettstedet. Etter å ha sjekket ut detaljene, klikker du på «Avbryt medlemskap»-knappen nederst til høyre når du har bestemt deg.

Merk: Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten og ønsker å kansellere Crunchyroll gratis prøveversjon, må du følge de tre første trinnene, som beskrevet ovenfor. Deretter, i stedet for «Avbryt medlemskap»-knappen, vil du se en «Avbryt gratis prøveversjon»-knapp. Du kan klikke på knappen for å avslutte din gratis prøveversjon til Crunchyroll.

  9 beste selskaper for fjernpasientovervåking

5. På kanselleringssiden, rull ned til bunnen og klikk på «Avbryt medlemskap»-knappen igjen. I tilfelle du ombestemmer deg, kan du alltid stoppe prosessen i sporene og gå tilbake til innstillingene. Bare klikk på «Stay Premium»-knappen.

6. Og det er det! Du har kansellert Crunchyroll-abonnementet ditt. Du vil se en bekreftelsesmelding øverst på siden sammen med en valgfri undersøkelse.

Avbryt Crunchyroll-medlemskapet ditt via Paypal

Hvis du har abonnert på Crunchyroll gjennom PayPal, kan du absolutt bruke metoden ovenfor for å kansellere abonnementet ditt. Det er enkelt og problemfritt, men av en eller annen grunn, hvis du ikke får tilgang til Crunchyroll-nettstedet, er det også mulig å kansellere medlemskapet ditt fra Paypal-nettstedet. Her er trinnene du må følge:

1. Gå til Paypal-nettstedet og logg på kontoen din. Hvis du nylig har foretatt transaksjonen, vil du se den under nylig aktivitet og få tilgang til alle detaljene ved å klikke på den rett der. Hvis ikke, gå til «Aktivitet»-fanen fra den øverste navigasjonslinjen.

2. Under aktivitetsfanen vil du se Crunchyroll-transaksjonen. Velg «Ellation Holdings Inc.» alternativet for å se de fullstendige detaljene.

3. Nå, under den detaljerte transaksjonsinformasjonen, velg alternativet «Administrer Ellation Holdings Inc.-betalinger».

4. Du vil nå bli omdirigert til PayPals betalingsinnstillinger-side for Crunchyroll-medlemskapet ditt. Klikk på «Avbryt»-knappen rett ved siden av statusteksten «Aktiv».

5. Til slutt, alt du trenger å gjøre er å velge alternativet «Deaktiver raskere utsjekking», og Crunchyroll-abonnementet ditt betalt via PayPal vil bli avsluttet.

Avbryt Crunchyroll-abonnementet ditt på Android-telefoner

For det første, for å være tydelig, kan du ikke kansellere abonnementet ditt ved å bruke Crunchyroll-appen for Android. Du må sjekke nettlesermetoden nevnt ovenfor for det. Men hvis du abonnerer via Google Play Store, kan du kansellere Crunchyroll-abonnementet ditt på Android ved å følge trinnene nedenfor.

Hvis du har abonnert på Crunchyroll med Google Play-kreditter, kan du si opp abonnementet på Android-enheten din på denne måten innen et minutt:

1. Åpne Google Play Store på Android-telefonen din og trykk på «profilikonet» øverst til høyre. Deretter velger du alternativet «Betalinger og abonnementer» fra menyen. Sørg for at du er på den samme Google-kontoen du brukte til å abonnere på Crunchyroll.

  18 viktig programvare enhver dataforsker bør vite om

2. Velg deretter alternativet «Abonnementer» på neste side. Nå vil du se alle aktive abonnementer for kontoen din, og du må trykke på «Crunchyroll» her.

3. På neste side, sjekk detaljene for abonnementsplanen din og klikk deretter på «Avbryt abonnement»-knappen nederst. Velg «Fortsett»-alternativet etter å ha gjennomgått fordelene du mister etter kansellering.

4. Velg en av årsakene som er oppført nedenfor for kanselleringen, og velg «Fortsett»-alternativet igjen. Og det er det.

Nå er abonnementet ditt på Crunchyroll kansellert. Den neste siden i Play Store vil vise en bekreftelsesmelding på Android.

Avbryt Crunchyroll-abonnementet ditt på iPhone

På samme måte som Android, hvis du kjøpte et Crunchyroll-abonnement med kredittkort eller PayPal, kan du ikke kansellere abonnementet ditt fra iOS-appen. Du kan sjekke nettlesermetoden nevnt ovenfor for det. Men hvis du abonnerer på Crunchyroll gjennom App Store, kan du sjekke det ut nedenfor.

Hvis du registrerte deg for Crunchyroll med kreditt eller kort gjennom App Store, kan du raskt og enkelt kansellere abonnementet ditt. Slik ser prosessen ut:

1. I stedet for Crunchyroll-appen, må du åpne innstillingsappen på iPhone. Trykk deretter på alternativet «profil» (kontonavn) øverst.

2. Velg deretter «Abonnementsalternativet» fra listen, og du vil se Crunchyroll-abonnementet ditt på neste side. Deretter velger du alternativet «Avbryt abonnement» under Crunchyroll-oppføringen.

3. En popup-melding vil nå vises for å bekrefte kanselleringen. Trykk på «Bekreft»-knappen i popup-vinduet med en gang, og abonnementet ditt blir kansellert umiddelbart.

Avbryt Crunchyroll-medlemskapet ditt på Android TV/ Apple TV

På din Apple TV eller Android TV har du ikke mulighet til å kansellere abonnementet ditt fra Crunchyroll-appen. For å kansellere medlemskapet, må du gjøre det via nettleseren din ved å bruke en av metodene som er omtalt ovenfor.

Endre Crunchyroll-medlemskapsplanen din i stedet

Hvis den eneste grunnen til å kansellere abonnementet er å spare noen kroner, kan du velge å endre medlemsplanen din i stedet. Du kan gå ned til Basic Fan- eller Mega Fan-planen fra Ultimate. På denne måten kan du fortsette å se på anime-opplevelsen ganske enkelt ved å ofre funksjoner som enhetsgrense og offline nedlastinger (for Basic Fan-planen). Crunchyroll tilbyr tre abonnementsplaner å velge mellom, og de er:

Hvis du ønsker å trekke tilbake abonnementet ditt, men fortsatt se anime fra tid til annen, foreslår vi at du ser noen av de gratis animene som er tilgjengelige på Crunchyroll. Du kan se noen anime-serier uten å bruke en eneste krone, men du må kanskje se gjennom biblioteket deres for å finne gratistilbudene.

  Hvordan en passordbehandling beskytter deg mot phishing-svindel

Crunchyroll inkluderer populær anime som Naruto gratis, men husk at de ikke gir full tilgang til biblioteket deres. For noen serier kan det hende du bare kan se noen få episoder uten et premium-abonnement. Men igjen, noe er vel bedre enn ingenting?

Vanlige spørsmål om Crunchyroll Avbryt abonnement

Hvorfor lar den meg ikke kansellere Crunchyroll-abonnementet mitt?

Hvis det er en ventende transaksjon på Crunchyroll-kontoen din, må du først slette den, og deretter kan bare du kansellere ditt eksisterende abonnement.

Kan jeg kansellere Crunchyroll-medlemskapet mitt når som helst?

Ja! Du kan kansellere Crunchyroll premium-abonnementet ditt når som helst, og det vil bli kansellert på siste dato i faktureringssyklusen. Du kan bruke kontoen og se premiuminnhold til slutten av faktureringsdatoen.

Hvorfor er mitt kansellerte abonnement fortsatt aktivt?

Hvis du har kansellert abonnementet langt før siste dato i faktureringssyklusen, vil medlemskapet ditt forbli aktivt til siste dag. Det vil bli kansellert til slutt, og du vil miste tilgangen til premium-innhold på Crunchyroll.

Enkle måter å kansellere Crunchyroll-abonnementet ditt

Vi håper inderlig at vi kunne hjelpe deg med å kansellere Crunchyroll-medlemskapet ditt. Uansett hva grunnen kan være, høyere priser, bedre alternativer til Crunchyroll eller andre, er det en grunn til at du kanskje har valgt denne handlingen. Du vil imidlertid gå glipp av noen fantastiske nye anime som Chainsaw Man og gammel anime som One Piece. Ikke desto mindre er kanselleringsprosessen enkel og rask. Derfor kan du kansellere Crunchyroll-abonnementet ditt ved hjelp av vår guide uten problemer. Gi oss i tillegg beskjed i kommentarfeltet hvis du har problemer med å kansellere abonnementet ditt, så hjelper vi deg.

x