q Slik kansellerer du app-abonnementer på iPhone eller iPad - tipsbilk.net

Slik kansellerer du app-abonnementer på iPhone eller iPad

Apples App Store er full av apper med abonnementer i appen. Det er gode nyheter for utviklere, og det er flott for brukere som ikke vil at apper skal forsvinne. Men hvis du ikke bruker en app, hvorfor ikke si opp abonnementet?

Å kansellere et abonnement på en iPhone- eller iPad-app har ikke alltid vært den enkleste tingen å gjøre, fordi Apple ikke alltid har gjort prosessen åpenbar. Selv om du visste det. sjansen er stor for at du gjør det så sjelden at du har glemt det, og det er alltid en sjanse for at Apple endret noe i en nylig iOS-oppdatering.

  Hvordan endre eieren av en fil i Google Disk

Apple endret faktisk nylig hvordan iPhone- og iPad-eiere kansellerer abonnementer via App Store, og heldigvis er det nå enklere enn noen gang. Som med alle ting i livet, er disse tingene imidlertid bare enkle hvis du vet hvordan – og vi skal sørge for at du gjør det.

Slik kansellerer du app-abonnementer

For å komme i gang, åpne App Store og trykk på ikonet som representerer Apple-ID-en din øverst på skjermen.

Deretter trykker du på «Administrer abonnementer.»

Her vil du se en liste over alle abonnementene i appen du betaler for. Du finner også alle som er utløpt nederst på listen hvis du ønsker å abonnere på nytt.

  Slik endrer du AirPods øredeteksjon og trykkkontroller

For å kansellere et abonnement, trykk på navnet på appen du vil administrere.

Den neste skjermen vil vise alle tilgjengelige abonnementer, med et hake ved siden av det du abonnerer på. For å kansellere, trykk på «Avbryt abonnement»-knappen nederst på skjermen. Du vil bli bedt om å bekrefte avgjørelsen før den iverksettes.

Husk at selv etter at du har kansellert et abonnement, vil du ha tilgang til de relevante funksjonene til den eksisterende faktureringsperioden din avsluttes.

Å kansellere ubrukte app-abonnementer kan være en fin måte å spare noen få dollar her og der, men det betyr ikke at abonnementene er dårlige. Bærekraftige modeller for apputviklere er avgjørende, spesielt hvis vi skal fortsette å nyte noe av det aller beste App Store har å tilby.

  En nybegynnerveiledning for å lage musikk på iPhone og iPad