Hvor er administrasjonsverktøyene for Office 365?

For de fleste er Microsoft Office 365 en haug med applikasjoner som Outlook, Word, Excel osv. Men hvis du har ditt eget domene, kan du også administrere brukerne, gruppene, policyene og mer. La oss ta en titt.

Vi har dekket alle appene som følger med Office 365, men det er langt mer enn bare et sett med diskrete produktivitetsapplikasjoner. Det er også et bedriftsstyringssystem som inneholder alle slags verktøy som Azure Active Directory, bruksrapporter og en hel rekke sikkerhetsverktøy som folk flest ikke vet noe om. Disse verktøyene ligger i administrasjonssenteret, som (for de fleste brukere) vil være tilgjengelig hvis du har et domene (f.eks. AcmeRockets.com) og Microsoft leverer e-posten for det domenet (f.eks. [email protected]no).

  Hvordan fikse League of Legends påloggingsfeil (LoL mislyktes ved å logge på ugyldig økt)

For personlige brukere er den vanligste måten dette skjer på hvis du kjøper et domene fra en registrar/vert som Gå pappa eller 1&1 og de tilbyr Office 365-vertsbasert e-post som en del av pakken.

Du må logge på Office 365-kontoen som inneholder den vertsbaserte e-posten din for å se Admin-alternativet. Påloggingssiden kan være litt vanskelig å finne noen ganger fordi den ofte ligger på domenevertens nettsted, ikke på hovedsiden til Microsoft. Hvis du prøver å logge på kl Office.com, men det er vanligvis smart nok til å vite hvor domenet ditt er registrert og omdirigere deg til riktig påloggingsside. Men hvis du ikke finner den, kontakt domeneverten din, så hjelper de deg.

  Slik streamer du spill fra en PS4

Når du har logget på, vil du kunne se Admin-alternativet i listen over apper på hovedsiden for Office 365, og også i appstarteren som er tilgjengelig fra de ni prikkene.

Klikk på Admin-appen, og du kommer til Admin Center, hvor du kan se en meny med alternativer på venstre side.

Disse inneholder verktøyene for å administrere domenet ditt. Enkelte områder har sine egne separate konsoller, som du kan finne ved å utvide «Administrasjonssentre»-noden.

Hvert av disse administrasjonssentrene åpner en ny rekke alternativer, for eksempel sikkerhets- og samsvarssenteret.

Avhengig av hva du er interessert i, kan administrasjonssenteret holde deg opptatt i flere måneder. Azure Active Directory, for eksempel, inneholder dusinvis av alternativer, hvorav mange vil ta uker å lære og forstå på egenhånd, og det er grunnen til at Azure/O365 Administration er en jobb for seg selv i mange organisasjoner. Fordi administrasjonssenteret er så stort, kommer vi ikke til å fordype oss mye mer i det på dette tidspunktet, men i løpet av de kommende ukene vil vi vise deg noen av nøkkelfunksjonene og hva du kan gjøre med dem.

  Hvilke Torrenting-nettsteder fungerer fortsatt?