Slik kansellerer du ditt Nintendo Switch Online-abonnement

For $19,99 USD for 12 måneders tilgang til online flerspiller, gratis NES- og SNES-spill og mer, er Nintendo Switch Online-tjenesten en god del. Uansett årsak kan du avbryte den automatiske fornyelsen av tjenesten når som helst.

I en nettleser

Det er enkelt å slå av automatisk fornyelse av abonnementet ditt, spesielt siden du har betalt for all tid på forhånd. Naviger til hvilken som helst nettleser accounts.nintendo.com, og logg på med e-post/brukernavn og passord. På kontosiden din klikker du på «Butikkmeny» i menyen til venstre. Dette åpner en ny fane i nettleseren din.

  Slik skanner du (eller skanner på nytt) etter kanaler på TV-en din

Rull nedover «Shop Menu»-siden, og klikk på «Nintendo Switch Online.» Denne siden er hvor du kan se ulike detaljer om abonnementet ditt og statusen for din automatiske fornyelse, samt en stor rød knapp til høyre.

Klikk på «Slå av automatisk fornyelse», og bekreft deretter avgjørelsen ved å klikke på «Slå av» i det lille popup-vinduet. Du vil motta e-postbekreftelse fra Nintendo, og du kan fortsatt bruke Nintendo Switch Online-tjenester frem til «Utløpsdatoen» som er oppført på denne siden.

På Nintendo Switch

Du kan like gjerne slå av automatisk fornyelse på din Nintendo Switch-enhet. Åpne Nintendo eShop-appen på startskjermen til Nintendo Switch, og velg riktig bruker. Trykk til høyre på venstre kontrollspak for å velge profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen; trykk deretter A for å bekrefte. Dette tar deg til «Kontoinformasjon»-skjermen.

  Hvordan kontrollere når et bilde vises i PowerPoint

Rull ned til «Nintendo Switch Online», og velg deretter «Slå av automatisk fornyelse.» Bekreft valget ditt, og du vil motta en e-postbekreftelse fra Nintendo. Du kan fortsatt bruke Nintendo Switch Online-tjenester frem til «Utløpsdatoen» som er oppført på denne siden.

Du kan abonnere på nytt når som helst. Men etter 180 dager vil Nintendo gjøre det slette eventuelle Save Data Cloud-sikkerhetskopier på sine servere.