Slik kansellerer du Stadia Pro-abonnementet ditt

Hvis du har likt en Google Stadia Pro gratis prøveversjon, det er på tide å vurdere om spillstrømmetjenesten er verdt $9,99 i måneden. Hvis ikke, kansellerer du abonnementet ditt fra smarttelefonen eller datamaskinen.

Før du kansellerer medlemskapet ditt, vær oppmerksom på at du kommer til å gi opp alle fordelene som Stadia Pro tilbyr. I tillegg til å redusere strømmekvaliteten din ned til 1080p/60fps fra 4K/60fps HDR med 5.1 surroundlyd, mister du også tilgangen til alle gratis spill og tillegg som du har gjort krav på i løpet av abonnementsperioden. Alt du har kjøpt vil forbli i biblioteket ditt.

  5 grunnleggende Excel-funksjoner som gjør arbeidet uendelig mye enklere

Slik kansellerer du Google Stadia Pro fra Android, iPhone eller iPad

Først må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Stadia-appen installert på din Android-enhet, iPhoneeller iPad. Derfra starter du «Stadia»-appen og velger deretter avataren din som du finner øverst til høyre i appen.

Trykk på «Kjøp og abonnement»-knappen som du finner nær toppen av listen.

Klikk på

Du skal nå se en liste over abonnementer, inkludert Stadia Pro-medlemskapet ditt. Velg «Avbryt abonnement»-knappen.

Velg

Appen vil nå gi deg en oversikt over alt som vil skje hvis du sier opp abonnementet ditt. Hvis du er sikker på at du vil avslutte medlemskapet ditt, trykker du på «Ja, avbryt»-knappen.

  Slik fjerner du nylig sett Netflix-programmer

Klikk på

Stadia Pro-abonnementet ditt blir nå kansellert automatisk etter den nåværende faktureringsperioden. Etter den datoen vil du miste tilgangen til gratisdelene og forbedret strømmeytelse.

Slik kansellerer du Google Stadia Pro fra Chrome OS, Windows, macOS

Å avslutte Stadia Pro-medlemskapet ditt er like enkelt fra datamaskinen din. Start med å gå til Stadias nettsted og klikke på avataren din som du finner øverst til høyre på siden.

Derfra velger du «Stadia-innstillinger»-knappen fra hurtigmenyen.

Klikk på

Du kan nå klikke på koblingen «Kjøp og abonnementer» i venstre rute.

Klikk på

Du bør nå se Stadia Pro-medlemskapet ditt oppført under «Abonnementer»-overskriften. Klikk på «Avslutt abonnement»-knappen for å fortsette.

  Den beste måten å takle LastPass-sikkerhetsutfordringen på

Klikk på

Bekreft at du vil kansellere Stadia Pro-abonnementet ditt fra datamaskinen din ved å velge «Ja, avbryt»-knappen.

Bekreft valget ditt ved å velge

Google Stadia Pro-abonnementet ditt blir nå kansellert. Du vil fortsatt ha tilgang til fordelene med spillstrømmetjenesten for resten av faktureringsperioden.