q Slik kontrollerer du Roku-enheten din med Amazon Alexa - tipsbilk.net

Slik kontrollerer du Roku-enheten din med Amazon Alexa

Du kan allerede stemmestyre Roku med riktig fjernkontroll eller med Google Assistant. Men hvis du har et ekko, var du uheldig. En ny ferdighet fra Roku endrer det ved å bringe Alexa stemmekontroll til enhetene dine.

Roku er den beste strømmeenheten for personen som vil se alt. Med Roku kan du se filmer og TV-serier fra nesten alle butikkfronter, enten det er Amazon, Google, Netflix eller favorittkanalene dine som CBS, NBC eller PBS. Den har et brukervennlig grensesnitt og tilbyr til og med 4K-støtte til ganske lave priser.

  Slik setter du inn et Google Sheets-regneark i Google Dokumenter

Men hvis du ønsket å kontrollere Roku med stemmen din, måtte du enten ha en Roku-fjernkontroll med innebygd mikrofon eller Google-assistent. Alle i Alexa-leiren ble utelatt. Nå tar Roku tak i det med en ny Alexa-ferdighet. Etter å ha installert ferdigheten, vil du kunne kontrollere hvilken som helst Roku-enhet eller TV som kjører Roku OS 8.2 eller høyere. Du kan starte filmer, apper, og hvis TV-en din har Roku, kan du til og med kontrollere funksjoner som volum eller bytte innganger.

I likhet med Google Assistant, må stemmekommandoer bruke Roku for navnet, dvs. fortelle Roku om å åpne Hulu eller åpne Hulu på Roku. Og dessverre kan du ikke kontrollere Netflix med talekommandoer.

  Slik bruker du Apple Watch til søvnsporing

Hvordan sette opp Roku Alexa-ferdigheten

Å komme i gang er bare å installere en hvilken som helst annen Alexa-ferdighet. Åpne Alexa-appen, og trykk på hamburgermenyen øverst til venstre.

Trykk på «Skills & Games.»

Trykk på forstørrelsesglasset i øvre høyre hjørne og gjør et søk etter Roku.

Velg Roku-alternativet fra resultatene.

Trykk på «Aktiver for bruk.»

Oppgi Roku-legitimasjonen din, trykk på «Jeg er ikke en robot»-boksen, og trykk deretter på «Logg på».

Trykk på «Godta og fortsett»-knappen.

Velg Roku-enhetene du vil aktivere Alexa-kontroll for, og trykk deretter på «Fortsett til Alexa-appen».

Du bør få en melding om at Roku er koblet. Bare trykk på X-en for å gå tilbake til Alexa-appen.

  Slik fikser du DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN-feilen (fullstendig veiledning)

Husk å si Roku

Du er klar, du kan nå kontrollere Roku-enhetene dine fra Alexa. Bare husk at talekommandoene krever at du sier «Roku» som en del av kommandoen. Men nå kan du si «lanser Showtime på Roku» eller «vis meg actionfilmer på Roku» og så videre. Som alltid fungerer Alexa best når du grupperer enhetene dine, så vurder å legge til Roku i gruppen med nærmeste ekko.