tipsbilk.net

Slik legger du til Apples velvære-widgeter på iPhone-låseskjermen (og hvorfor du bør)

Visste du at Apple tilbyr en rekke velvære-widgets for å spore søvnen din, medisiner, daglig aktivitet og mer? Du kan få tilgang til alle disse dataene fra iPhone-låseskjermen. Vi viser deg hvordan du setter dem opp.

Å legge til widgets på iOS-låseskjermen er en enkel prosess. Naviger til tilpasningssiden for låseskjermen ved å trykke lenge på iPhones låseskjerm. En Tilpass-meny vises nederst. Trykk på det blå pluss-ikonet (+) ved siden av for å opprette en ny låseskjerm.

Velg bakgrunnen din fra de mange alternativene som tilbys, og hvis ingenting passer deg, så er det flere nettsteder for å finne flotte iPhone-bakgrunnsbilder. Ha det gøy å fikle med alle tilpasningselementene. Du kan sjekke guiden vår for å tilpasse iPhone-låseskjermen for mer informasjon.

Deretter kan du legge til velværewidgetene dine på låseskjermen. Du vil se delen Legg til widgeter på tilpasningssiden for låseskjermen. Trykk på den for å velge widgetene du vil legge til denne plassen. Det er flere widgets å velge mellom. Valget ditt avhenger av hvilke apper du har installert på enheten. Bare trykk på ikonet for å legge det til i skuffen.

  7 beste AngularJS-rammeverk for rask applikasjonsutvikling

Vi skal se på Apples velvære-widgeter her, som inkluderer aktivitetsringene, medisiner, sinnstilstand og søvn-widgets.

Det er flere grunner til å velge Apples velvære-widgets fremfor andre widgets for iPhone-låseskjermen. Nedenfor vil vi diskutere hvorfor og når du vil finne hver av disse widgetene nyttige.

Widget for aktivitetsringer

Apples ikoniske aktivitetsringer vil være kjent for alle som har på seg en Apple Watch. De tre fargede ringene lar deg se hvor aktiv du har vært på en dag med et øyeblikk. De skildrer tre spesifikke typer aktivitet: din bevegelse, trening og hvor mange ganger du har stått opp og beveget deg rundt på et tidspunkt i løpet av en time.

Hvis du prøver å føre en aktiv livsstil, er denne widgeten et viktig tillegg til låseskjermen. Den vil vise hvor nær du er å nå dine grunnleggende aktivitetsmål den dagen. Å lukke Apple Watch-aktivitetsringene hver dag kan være enklere med denne widgeten på iPhone-låseskjermen.

  DisplayPort 2: Hva er annerledes og hvorfor det betyr noe

Du finner Activity Rings-widgeten når du trykker på Fitness-appen i Add Widgets-panelet.

Medisiner-widget

Medisiner-widgeten er en snarvei til Medisiner-funksjonen i Apple Health-appen som har vist seg verdifull for alle som administrerer flere medisiner. Det gjør det enkelt å sjekke hvilke medisiner du skal ta og logge inntaket i appen.

Du vil få et varsel når det er på tide å ta neste dose, og du vil også se den planlagte tiden vises i Medisiner-widgeten. For å finne Medisiner-widgeten, må du velge Health-appen i Add Widgets-panelet.

State of Mind-widget

Få rask tilgang til din iPhones mentale helsesporing i iOS 17 via State of Mind-widgeten, som ser ut som et lite tre på låseskjermen. I likhet med Medisiner-widgeten, ligger denne også under Health-appen. Så sørg for at du velger det i Add Widgets-panelet.

Bruk widgeten som en snarvei for å sjekke inn og loggføre ditt nåværende humør og følelser regelmessig. Over tid vil dette gjøre deg mer bevisst på ditt mentale velvære. Du bør raskt oppdage eventuelle endringer i din egen sinnstilstand og iverksette tiltak for å beskytte deg selv.

  De 6 beste appene for automatisk å legge til bildetekster til sosiale medievideoer

Widget for søvndata og tidsplan

Den siste velvære-widgeten, Sleep, er merket med en seng. Igjen, det er en snarvei til Sleep-delen av den innebygde Health-appen, hvor du kan logge søvndataene dine eller angi og redigere søvnplanen din.

Hvis du har på deg en Apple Watch i sengen, kan du se de siste dataene her. Ellers må du legge den inn manuelt. Pass på at du velger Sleep-alternativet i Add Widgets-panelet for å finne denne bestemte widgeten.

Nå som du har brukt litt tid på å tilpasse iPhone, kan du raskt få tilgang til noen av de mest verdifulle verktøyene og funksjonene som er skjult i Apples helseapp. Forhåpentligvis vil du se en forbedring i bevisstheten din om din daglige aktivitet, mentale tilstand, medisineringsplan og søvnhelse når du legger til disse widgetene.

x