Slik løser du Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdateringsfeil

Hvis du fyller ut et skjema på nettet, og skjemaet innebærer et tilpasset svar som du har skrevet direkte inn i nettleseren, er det lurt å kopiere og lagre det i en fil før du sender inn skjemaet. Dette er fordi hvis innsendingen av skjemaet mislykkes, uansett grunn, kan dataene du har angitt, gå tapt. Noen skjemaer lagrer informasjonen en bruker skriver inn mens andre ikke gjør det.

Reparer Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering

Feilen Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering betyr at når du sendte inn skjemaet, ble informasjonen ikke sendt til serveren den var ment å sendes til. Dette kan være et problem på din side, for eksempel at du ikke er koblet til internett eller internettforbindelsen din er ustabil og bryter før informasjonen kan sendes. Det kan være et problem på nettsidens ende, dvs. serveren er ikke responsiv, det tar for lang tid å analysere dataene, serveren forventer andre data osv.

  Hands-on med Skype-tale- og videosamtaler for Outlook.com

I noen tilfeller kan Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering feilen fikses av en bruker, men i andre tilfeller kan det være et problem med nettstedet, og du må kontakte nettadministratoren. Prøv rettelsene nedenfor som sluttbruker for å løse feilen.

1. Sjekk nettleserøkten

Nettleserens økt kan være en grunn til at du ser feilmeldingen Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering. Meldingen kan vises i hvilken som helst nettleser med et litt annet språk, men pass på;

Du bruker ikke et inkognitoleservindu
Du oppdaterer ikke skjemaet manuelt etter å ha klikket på send/send
Du har ikke installert apper eller utvidelser som kan avbryte økten, f.eks. en VPN, en nettverkstrafikkmonitor, en proxy, en useragent switcher, etc.

Det er verdt å bruke en annen nettleser enn den du bruker hvis feilen vedvarer. Bruk en moderne nettleser som Chrome eller Opera i stedet for Firefox eller Safari. Hvis du ser denne feilen i en mobilnettleser, bytt til en nettleser på datamaskinen.

2. Fjern nettleserdata og send inn på nytt

Problemet Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering kan være på serverenden ved at serveren er under tung belastning der for mange skjemaer sendes inn samtidig som du sender det. Du kan prøve å vente til serveren ikke er overbelastet, men i mellomtiden kan du slette nettleserdataene og prøve å sende inn skjemaet på nytt.

  Hvordan skjule feilverdier og indikatorer i Microsoft Excel

Chrome

For å slette nettleserdataene i Chrome;

Åpne Chrome.
Klikk på knappen for flere alternativer øverst til høyre og velg Innstillinger.
Under Personvern og sikkerhet klikker du på Slett nettleserdata.
Velg informasjonskapsler og andre nettlesingsdata, og cacher bilder og filer.
Klikk Slett data.

Firefox

For å slette nettleserdataene i Firefox;

Åpne Firefox.
Klikk på knappen for flere alternativer øverst til høyre og velg Innstillinger.
Gå til Personvern og sikkerhet.
Klikk Slett data.
Velg Informasjonskapsler og nettstedsdata og Bufret nettinnhold.
Klikk Slett data og start nettleseren på nytt.
Send inn skjemaet på nytt.

3. Deaktiver nettleserutvidelser

Nettleserutvidelser kan forstyrre nettleserøkten og skjemainnsending. Hvis du mener det ikke er noe galt med skjemaet eller nettstedet du sender inn på, deaktiver alle utvidelsene som er installert og prøv igjen.

Chrome

For å deaktivere utvidelser i Chrome;

Åpne Chrome.
Klikk på knappen for flere alternativer øverst til høyre og velg Flere verktøy>Utvidelser.
Slå av bryteren ved siden av hver utvidelse.

Firefox

For å deaktivere tillegg i Firefox;

Åpne Firefox.
Klikk på knappen for flere alternativer øverst til høyre og velg Tillegg og temaer.
Slå av bryteren ved siden av hvert tillegg.

  De beste måtene å sikre din SSH-server på

4. Fiks Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering for nettstedadministratorer

Disse rettelsene gjelder hvis du kan redigere koden til skjemaet. Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering vises i ett av to tilfeller, forutsatt at serveren din ikke har problemer.

POST vs GET

PHP-skjemaer kan sende inn data på en av to måter; POST eller FÅ. Hvis du bruker POST-metoden, vil du støte på feilen Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering, mens du ikke vil se den med GET-metoden.

Dette betyr at det er et problem med hvordan POST-kommandoen er lagt til skjemaet, eller at brukeren oppdaterer skjemaet før det sendes inn. POST-metoden skal kun brukes om nødvendig, f.eks. med felt for tilbakestilling av passord og ikke for vanlige skjemafelt.

Deaktiver bekreftelse på nytt i nettleseren

Nettlesere kan bruke sine egne skjemasjekker. Dette er vanligvis en funksjon, men du kan tvinge siden til å ignorere nettleserens sjekk. For å gjøre dette kan du bruke et AJAX-skjema. Du vil fortsatt kunne bruke POST-funksjonen med den hvis du ikke vil bytte til GET.

Konklusjon

Feilen Bekreft innsending av skjema på nytt ved oppdatering vises sannsynligvis hvis du oppdaterer et skjema før du sender det. Hvis du ser feilen når du sender inn et skjema, er det mer enn sannsynlig at problemet ligger på serverenden. Det er kanskje ikke i din makt å fikse det.