Slik oppdaterer du Apple AirPods

Som med iPhone, presser Apple ut fastvareoppdateringer til AirPods (første og andre generasjon) og AirPods Pro. Oppdateringsprosessen skjer bak kulissene automatisk, men du kan manuelt sjekke hvilken fastvareversjon du kjører. Dette er hvordan.

Slik oppdaterer du Apple AirPods og AirPods Pro

Før vi går inn i å sjekke fastvareversjonen til AirPods, la oss ta et sekund for å diskutere hva som kreves før Apple-ørepluggene dine oppdaterer seg selv. Først må AirPods være i ladevesken. For det andre må ladevesken kobles til strøm. Dette kan gjøres med den medfølgende Lightning-kabelen eller på en Qi-lader (der det er aktuelt).

  Hvordan skrive ut i Word for å gi plass til et hull

Til slutt, AirPods må være i nærheten av den sammenkoblede iPhone eller iPad. Så lenge telefonen eller nettbrettet er koblet til internett, vil det overføre og installere eventuelle fastvareoppgraderinger til hodetelefonene dine.

Slik finner du fastvareversjonen din

For å sjekke fastvareversjonen til AirPods, må du først koble dem til iPhone eller iPad. Du kan gjøre dette ved ganske enkelt å vippe opp ladedekselets lokk. Men siden du ikke vil holde toppen åpen under hele denne prosessen, anbefaler vi at du tar ut en knopp og putter den i øret.

Med de sammenkoblede AirPods koblet til telefonen eller nettbrettet, åpne «Innstillinger»-appen på iPhone eller iPad. Bruk Apples innebygde Spotlight Search-funksjon for å finne appen hvis du ikke finner den på startskjermen.

  Tweet-ballong lar deg se tidslinjer som et overlegg på startskjermen

Deretter ruller du nedover listen og trykker på alternativet «Generelt».

Fra neste undermeny velger du «Om»-knappen.

Så lenge AirPods eller AirPods Pro er koblet til enheten din, bør du se dem oppført som et alternativ. Velg det fra listen.

Du kan finne all identifiserende informasjon til AirPods i denne menyen, for eksempel serienummeret. I nærheten av knappen på listen er din gjeldende fastvareversjon. Du må sjekke på nettet for å se hva den nyeste tilgjengelige versjonen er, siden Apple for øyeblikket ikke leverer den informasjonen.