tipsbilk.net

Slik ser du filmer på PS5 med Sony Pictures Core

Viktige takeaways

  • Sony Pictures Core, tidligere kjent som Bravia Core, tilbyr en filmstrømmetjeneste med et bibliotek på opptil 2000 filmer fra Sony Pictures.
  • Abonnenter på Premium- eller Deluxe-nivåene til PS Plus kan se opptil 100 filmer gratis på tjenesten.
  • For å bruke Sony Pictures Core, laster du bare ned appen på PS4- eller PS5-konsollen, aktiverer HDCP-innstillinger, oppretter en konto og utforsker filmkatalogen.

Hvis spilling på PlayStation 5 ikke er nok, kan du også leie, kjøpe eller streame opptil 2000 filmer på konsollen din ved hjelp av Sony Pictures Core.

Hvis du vil vite mer om Sony Pictures Core og hva du trenger å gjøre for å låse opp opptil 100 gratis filmer på plattformen, her er alt du trenger for å komme i gang.

Hva er Sony Pictures Core?

Sony Pictures Core (tidligere kjent som Bravia Core) er en filmstrømmetjeneste du kan få på PS4- eller PS5-konsoller. Sony Pictures Core inneholder et enormt bibliotek med opptil 2000 filmer fra Sony Pictures, som gir tidlig tilgang til enkelte titler, innhold bak kulissene, regissørkommentarer og andre eksklusive tilbud.

  Se opp: Denne Verizon Smishing-svindel er gal realistisk

Sony Pictures Core tilbyr også ekstra tilbud, som rabatter på syv filmer i syv dager eller tilgang til tilleggsinnhold fra Crunchyroll. Disse tilbudene er kun tilgjengelige i en begrenset periode, og de kan endres. Gå til PlayStation-nettstedet eller Sony Pictures Core-hjemmesiden for å se eventuelle tilbud som tilbys for øyeblikket.

Du trenger ikke et PS Plus-medlemskap for å leie eller kjøpe filmer på Sony Pictures Core, men det er eksklusive fordeler hvis du abonnerer på Premium- eller Deluxe-nivåene.

Hva trenger jeg for å se filmer gratis på Sony Pictures Core?

Du kan se en roterende katalog med opptil 100 filmer gratis på Sony Pictures Core hvis du har et PS Plus Premium- eller Deluxe-medlemskap.

Bildekreditt: PlayStation-bloggen

Dette er de høyeste nivåene som er tilgjengelige for PS Plus. Men for å leie eller kjøpe en gjennomsnittlig film på Sony Pictures Core, ser du på å betale rundt $3,99 til $15,99.

Hvis du er en filmelsker, kan de 100 gratis filmene gjøre det litt enklere å velge mellom PS Plus Extra, Essential og Premium/Deluxe, og det er ikke tatt i betraktning de andre eksklusive fordelene.

Hvordan laste ned og bruke Sony Pictures Core på PS5

Sony Pictures Core er en gratis app som er tilgjengelig for nedlasting på PS4- og PS5-konsoller. For å få tilgang til den, bla til Media-fanen på PS5 ved å trykke på R på kontrolleren mens du er på startskjermen og velg forstørrelsesglassikonet øverst til høyre for å begynne å søke etter Sony Pictures Core. Når den dukker opp, velg appen og trykk Last ned.

  12 av de beste hundehalsbåndene for å holde din lodne venn trygg

Bruk av Sony Pictures Core krever at du aktiverer HDCP-innstillingene på PlayStation. HDCP er annerledes enn HDMI. Det står for High-Bandwidth Digital Copyright/Content Protection, og det hindrer deg i å kunne streame eller ta opp innhold mens du ser det på appen.

Hvis HDCP-innstillingene dine allerede er aktivert, vil du kunne starte og bruke Sony Pictures Core som normalt. Hvis ikke, vises en feilskjerm som ber deg aktivere innstillingene før du kan bruke appen. For å aktivere HDCP, velg Gå til HDMI. PlayStation vil lede deg til den nøyaktige innstillingen du må endre.

Når du starter Sony Pictures Core, må du opprette en konto for å få tilgang til den enorme katalogen med episke Sony Pictures-filmer. Å opprette en konto er også gratis. Trykk på Kom i gang for å sette den opp.

Appen vil spørre deg om du vil logge på med PS Plus-kontoen til profilen du bruker. Hvis den tilknyttede kontoen ikke er din, velg e-postadressen og endre den til den riktige.

Du vil da bli henvist til vilkårene. Kryss av i alle boksene og trykk Neste.

  Slik beskytter du smarthjemmet ditt mot angrep

Til slutt vil du bli spurt igjen om du vil koble PS Plus-kontoen din til Sony Pictures Core. Dette er viktig hvis du vil ha tilgang til de 100 gratis filmene som følger med et PS Plus Premium- eller Deluxe-abonnement. Trykk på Godta og fortsett for å bekrefte.

Når du har opprettet din Sony Pictures Core-konto, er du fri til å streife rundt i appen. Bla gjennom de forskjellige kategoriene ved å trykke ned kontrolleren og venstre og høyre for å bla gjennom filmene.

For å finne gratisfilmene du får med et PS Plus Premium- eller Deluxe-medlemskap, rull ned til du finner Inkludert med PlayStation Plus-delen.

Trykk på venstre pilknapp for å finne menyen, der du kan finne ting som søkefeltet, biblioteket ditt og Studio Access, som er der du kan finne bonusmateriale, for eksempel slettede scener og regissørkommentarer.

Når du har funnet en film du er interessert i, velger du den og trykker på Lei eller Kjøp avhengig av hva du foretrekker. Du kan finne alle filmer du kjøper eller leier i biblioteket ditt.

Og det er alt du trenger å gjøre for å kunne se Sony-filmer på PlayStation 5. Gjør konsollen om til en enhet for filmstrømming i tillegg til en spilling.

x