Slik sikrer du Twitter-konto fra hackere (8 tips) -2023

I forrige gang postet vi brev til våre slektninger og venner; det var så tidkrevende. Men nå, ved hjelp av internett, kan vi sende dem e-post innen noen få sekunder, med bruk av internettbruk av sosiale nettverkssider som Facebook, Twitter og Instagram.

Sosiale nettverkssider blir en måte å dele våre tanker og bevegelser med andre. Disse sidene inneholder også vår personlige informasjon. Med bruken av internett økte også nettkriminalitet på internett.

Nettkriminalitet inkluderer hacking av kontoinformasjon for sosiale nettverk, e-post, nettbankpassord og informasjonshenting ved bruk av sidenettfisking og mye mer. Så surfing på internett blir en kritisk dag i dag.

Twitter-kontoer til kjendiser og andre kjente personer har blitt en måte å få informasjon om flere og flere mennesker på. Så vi må beskytte Twitter-kontoen vår mot ondsinnede brukere.

Hvis du også ønsker å beskytte og sikre Twitter-kontoer fra hackere, er denne artikkelen virkelig for deg. I denne artikkelen skal vi diskutere noen tips for å sikre Twitter-kontoen din.

Hvordan sikre Twitter-konto fra hackere.

1. Vær alltid oppmerksom på phishing-sider.

1. Før du logger på Twitter-kontoen din, bør du alltid sjekke nettleserens adresselinje og kontrollere at stavemåten til twitter.com er riktig. Noen rampete mennesker lager en duplikatside og får passordet ditt.

  Hvordan dele et levende bilde som en GIF til Twitter fra iPhone eller iPad

2. Ikke logg inn på en side som ber deg om å gi følgere og penger etter pålogging.

2. Bruk alltid et sterkt passord.

Her er ting du bør huske på når du beholder et passord:

1. Du kan også gi Twitter-kontoen din mer sikkerhet ved å bruke et sterkt passord. Det ville hjelpe om du brukte et passord på minst 8 til 10 sifre 2. Du bør bruke et unikt passord fra andre nettsteder 3. Passordet ditt bør være en kombinasjon av spesialtegn, øvre og nedre tegn.

3. Bruk 2-trinns bekreftelse.

2-trinns bekreftelse er en av de beste metodene for å sikre en Twitter-konto fra hackere. Når du logger på kontoen din, sender Twitter deg en kode til mobilnummeret ditt for å åpne kontoen din. Hvis noen kjenner passordet ditt, kan han ikke åpne kontoen din.

  Kan jeg slå av Double Tap Like i Twitter?


For å angi 2-trinns bekreftelse, gå til innstillinger -> personvern og sikkerhet ->, velg alternativknappen for forespørsel om påloggingsbekreftelse.

4. Beskytt telefonen/enheten.

Det vil bidra til å beskytte smarttelefonen din med et passord eller mønster der du kontrollerer Twitter-kontoen din. Du kan også beskytte bestemte nettlesere og apper på telefonen din for å beskytte Twitter-kontoen din.

5. Logg alltid ut av kontoen din.

Noen ganger må du bruke Twitter-kontoen din utenfor hjemmet ditt fra en nettkafé. Logg alltid ut av kontoen din etter å ha brukt den slik at ingen andre brukere vil misbruke din private informasjon.

6. Vær oppmerksom på tredjepartsapper.

Mange tredjepartsapper bruker kontoinformasjonen din. Disse appene er bygget på Twitter-plattformen av eksterne utviklere. Så vær forsiktig med å bruke slike apper og prøv også å gi begrenset tilgang til kontoen din. Så før du gir brukernavn og passord, vær sikker på denne appen. Du kan sjekke apptilgang i kontoinnstillingene på Twitter og administrere appene som har tilgang til kontoen din. Her kan du også tilbakekalle appene du ikke stoler på.

  Kan du se hvem som har sett på Twitter-profilen din? Nei!

7. Bruk inkognito på offentlige datamaskiner.

Hvis du noen gang er på et sted hvor du må logge på Twitter-kontoen din på en offentlig datamaskin eller på en annen enhet som ikke er din, åpne alltid en inkognitofane i nettleseren for å logge på Twitter. På denne måten vil ingen av informasjonen din bli lagret i nettleseren, og kontoen din vil være trygg mot ondsinnede angrep eller misbrukte pålogginger.

8. Bruk alltid klarerte klienter.

Hvis du bruker en tredjeparts klientapp for Twitter på mobilenheten din, sørg for at den er pålitelig. Les personvernreglene for å sikre at den holder kontoen din og din personlige informasjon trygg, og at du kan stole på den. Bruk av feil klientapp kan føre til kompromittert sikkerhet for kontoen din.

Avslutningsvis, Dette er de beste måtene å sikre en Twitter-konto for å holde kontoen din trygg og informasjonen din på nettet i de riktige hendene. Du kan aldri være for sikker på personvernet ditt på nettet, men å ta enkle steg kan gi deg mye sikkerhet og trygghet. Forslag mottas med takk i kommentarene nedenfor.