Slik finner du tapt Android-telefon (5 måter) – 2023

Android-mobiler er trendy og brukes av alle. Android-mobiler endret betydningen av mobiler. Nå er ikke mobiler begrenset til å ringe og motta.

Vi kan bruke Android-mobiler til å få tilgang til internett, spille spill, lytte til musikk, lese PDF og lese dokumentfiler. Android-mobiler konkurrerer om datamaskiner på alle felt.

Alle bruker Android-enheter på grunn av nye funksjoner som et kamera av høy kvalitet, høyhastighets CPU og en stor mengde RAM og lagring, full touch-støtte, raskt internett osv. Android-enheter inneholder også en stor mengde data og personlige data.

Så vi må beskytte dataene og enhetene våre. Noen ganger ved et uhell mistet vi Android-enheten vår, eller noen stjal enheten vår. Hvis du også står overfor denne situasjonen, er denne artikkelen virkelig for deg.

Android-smarttelefonen har en smart funksjon kalt Android Device Manager for å finne tapte Android-enheter. I denne artikkelen skal vi forklare hvordan du finner en tapt Android-enhet med Android-enhetsbehandling.

Trinn for å finne Android-telefon med Android Enhetsbehandling.

Trinn 1. Når du kjøper en ny Android-telefon, må du først aktivere Android-enhetsbehandlingen, som er den innebygde Android-enhetssporingen. Du kan aktivere Android Enhetsbehandling ved å gå til Innstillinger -> Personvern-> Enhetsadministrator. Det kan variere fra enhet til enhet.

  Last inn koblinger i bakgrunnen og fortsett å bruke andre apper [Android]

Trinn 2. Du må også logge på Android-enheten din med Google-kontoen din, og enheten din er synkronisert med telefonen.

Trinn 3. Telefonens datatilkobling vil alltid være på, slik at enheten din er lokalisert ved hjelp av Android-enhetsbehandling.

Trinn 4. Når enheten din er feilplassert, må du raskt åpne Google-kontoen din som er synkronisert med Android-enheten din.

Trinn 5. For å bruke Android-enhetsbehandling, må du besøke

https://www.google.com/android/devicemanager

ELLER du kan søke på Google for å finne Android-enheten min.

Trinn 6. Av sikkerhetshensyn vil du igjen bli bedt om å logge på Google-kontoen din.

Trinn 7. Etter å ha besøkt siden spurte Android enhetsbehandling deg om å bruke posisjonsdatatjenesten. Du må klikke på Godta-knappen.

Trinn 8. Etter det vil du se skjermen, som vist nedenfor.

  Hvordan opprette Telegram-konto på Android

Trinn 9. Du må klikke på det øverste runde ikonet for å finne telefonen, og etter noen sekunder vil den gi deg den omtrentlige plasseringen av Android-enheten din.

Trinn 10. Du kan også bruke ringeknappen til å ringe telefonen på fullt volum når du er veldig nær telefonen.

Trinn 11. Du kan også låse og slette telefondataene dine ved å bruke Android-enhetsbehandlingen.

Vel Annet enn metoden ovenfor der, er det også noen andre apper du kan bruke til å finne den tapte Android-enheten din. Jeg vil imidlertid foreslå at du bare følger metoden ovenfor fordi den er sikrere og mer pålitelig.

Dette er en app du kan bruke til å spore telefonene til familiemedlemmene dine i sanntid. Sanntidssporingen lar medlemmene av familien vite hvor de andre telefonene i huset er.

Så hvis du har installert denne appen på telefonen din, vil medlemmene av familien din vite hvor de kan finne telefonen din, i tilfelle tapt eller stjålet. Husk likevel at du må gi samtykke fra familiemedlemmene for å la dem spore deg.

  10 beste skjermspeilingsapp for Android til Roku

Denne appen lar deg spore flere enheter kun gjennom en enkelt nedlasting. Derfor vil det ikke bare tillate deg å spore Android-telefonen din, men også den bærbare datamaskinen, iPhone, Mac og mange andre dingser. Du kan også ringe en alarm på telefonen selv om den er i stille modus. Du kan låse telefonen og slette hver bit av dataene for å forhindre datatyveri.

Kjennelse.

Derfor er dette den komplette metoden du kan bruke for å finne din tapte Android-enhet. Vi har testet denne metoden selv for å sikre at den fungerer fullt ut og uten bekymringer. Så du kan bruke denne metoden uten bekymringer. Vi håper at du har likt artikkelen. Og du vil garantert dele det med dine nærmeste. Vi kommer snart tilbake med en ny artikkel. Inntil da er det Bye fra vår side.