tipsbilk.net

Slik slår du av berøringsskjermen på en Chromebook

Hvis du nylig har begynt å bruke en Chromebook, kan det være lurt å lære litt grunnleggende. Du bør for eksempel lære hvordan du deler skjermen på en Chromebook eller kjenne til metodene for å ta opp skjermen på Chromebooken. Bortsett fra det, hvis Chromebooken din kommer med en berøringsskjerm, kan du slå av berøringsskjermen for å unngå utilsiktet feilberøring mens du skriver eller bruker funksjonstastene. Dessuten har Chrome OS dette særegne berøringsskjermproblemet som dukker opp når Chromebooken din blir varm. Berøringsskjermen begynner å virke, noe som resulterer i feilberøringer. Så for å unngå slike problemer, må du lære hvordan du deaktiverer berøringsskjermen på en Chromebook.

Deaktiver berøringsskjermen på Chromebook (2022)

1. For å slå av berøringsskjermen på en Chromebook, må du først aktivere et Chrome-flagg fra nettleseren. Åpne Chrome-nettleseren og skriv inn chrome://flags i adressefeltet. Trykk deretter Enter.

  Slik fjerner du et bilde eller et bilde

2. Deretter søker du etter «feilsøking av tastatursnarveier» eller limer inn banen nedenfor i adressefeltet og trykker Enter. Klikk nå på rullegardinmenyen ved siden av den og «Aktiver» kromflagget. Dette vil slå på noen avanserte Chrome OS-tastatursnarveier, som vanligvis brukes av utviklere for å feilsøke operativsystemet.

chrome://flags/#ash-debug-shortcuts

3. Deretter klikker du på «Start på nytt»-knappen nederst til høyre i nettleseren for å bruke endringene.

4. Etter omstart bruker du «Søk + Shift + T»-hurtigtasten for å deaktivere berøringsskjermen på Chromebooken. Det er det. For å aktivere berøringsskjermen igjen, trykk på den samme hurtigtasten, og berøringsskjermen blir aktiv igjen. Ganske enkelt, ikke sant?

  10 førsteklasses mikrofoner for å heve podcastene/strømmene dine til et nytt nivå

Slå av berøringsskjermen på Chromebooken

Så dette er de raske trinnene du må følge for å slå av berøringsskjermen på Chromebooken. Selv om jeg liker å bruke berøringsskjermpanelet på Chromebooken min, forårsaker det noen ganger feilberøringsproblemer selv når du bare bruker tastaturet. Vel, du kan nå unngå slike problemer. Uansett, det er alt for denne guiden. Men hvis du vil lære hvordan du installerer Tor-nettleseren på Chromebooken din, kan du gå til vår detaljerte veiledning. Og for å fritt redigere PDF-filer på en Chromebook, følg instruksjonene våre i den tilknyttede veiledningen. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

  Slik bruker du Zoom møte-skjermbildeverktøyet

x