Slik slår du sammen Mine Ethereum: den komplette guiden [2022]

Mens hvem som helst kan mine, kan ikke alle mine lønnsomt. Så la oss se etter en komplett a-to-z Ethereum pool gruveveiledning.

Krypto-gruvedrift er blodet og kjøttet til enhver Proof of Work (vi kommer til det) blokkjede. Uten et sterkt gruvearbeidernettverk er blokkjeden like sårbar som alt som er skrevet på et stykke papir.

Ethereum, den nest største blokkjeden, er ikke bare en kryptovaluta, men har mange andre blokkjederelaterte applikasjoner som DeFi, Metaverse, Non-Fungible Tokens, DAOs, etc.

Noen oppfatter også Ethereum som overlegen Bitcoin blockchain, som er begrenset til finansielle transaksjoner. Og med Bitcoin-gruvedriftens problemer med å nå enestående høyder, er det naturlig å søke etter et sterkt alternativ.

Ergo, du er her og søker hvordan du kan utvinne Ethereum. 😀

Før vi går til kjernen, la oss friske opp det grunnleggende.

Hva er Crypto Mining?

Dette betyr at alle gruvearbeidere konkurrerer om å validere en blokkverdi av transaksjoner, som deretter blir det nyeste tillegget i den lange kjeden av blokker – blokkjede.

Dette oppnås ved å finne krypto-hashen. Det er en utrolig ressurskrevende prosess for en lang kjede som Ethereum.

Etter å ha funnet den nødvendige hashen for blokken, overfører den første gruvearbeideren denne informasjonen til nettverket. Deretter bekrefter nettverket sin legitimitet, og legger til slutt til sine egne kopier av blokkjeden.

Denne prosessen gjentas for hver blokk, som kommer omtrent hvert 15.-18. sekund for Ethereum-nettverket.

Denne kompleksiteten er det som gjør Ethereum til en robust, uforanderlig teknologi. For å kompromittere et så stort nettverk, vil innsatsen som trengs lett oppveie de potensielle fordelene.

Følgelig er kryptogruvedrift ryggraden i ethvert bevis på arbeid blockchain og er lønnsomt hvis det gjøres klokt.

Hva er Proof-of-Work?

Dette fenomenet der en gruvearbeider løser for en kryptohash og deretter sender «arbeidet» til hele nettverket som «beviset» kalles Proof-of-Work (PoW), som ikke er annet enn en konsensusmekanisme for at blokkjeden skal fungere .

Imidlertid er det andre mekanismer, som Proof-of-Stake, som Ethereum planlegger å skifte til.

Likevel er PoW den eneste som står seg på prøve, siden den startet med Bitcoin i 2009 og har vært idiotsikker i over et tiår.

  Få Google Nå Hotword Detection i Apex, Nova, TouchWiz og Sense

Den eneste ulempen er energiforbruket. Ettersom alle gruvearbeiderne skynder seg å kompilere en blokk, er det bare én som lykkes, noe som resulterer i et stort sløsing for alle de andre hver gang en blokk opprettes.

Typer gruvedrift

Det er forskjellige gruvemetoder basert på maskinvaren din og noen få andre viktige parametere.

Solo gruvedrift

Som tydelig av navnet, er solo mining når du gjør alt. Det krever mye teknisk kunnskap og investeringer.

Enkelt sagt, gruvedrift konkurrerer i et løp hver gang du søker etter kryptohashen. Så hva er skjebnen til en person som kjører en oksevogn i et Formel 1-løp – mye hardt arbeid uten gevinst.

Det kan være det samme hvis du prøver å utvinne Ethereum med et oppsett som er vesentlig dårligere enn megapoolene med hundrevis av datamaskiner som slår seg sammen.

Dette er imidlertid også det meste du kan tjene på gruvedrift, uten at fortjenesten går andre steder hvis du er klar til å investere en formue på forhånd.

Bassenggruvedrift

I motsetning til dette har bassenggruvedrift mindre risiko og færre belønninger. I tillegg er det generelt enkelt å bli med i bassenger, med detaljerte guider som hjelper deg gjennom det.

Den primære fordelen med bassenggruvedrift er friheten det gir å starte gruvedrift med nominelle kostnader. Dessuten tar de seg av det intrikate programvareoppsettet, og du betaler kun en liten provisjon i bytte for det.

Hvis dette vekker din interesse, prøv gruvedrift med F2pool, Etermineller Binance Pool.

Solo gruvebassenger

Dette er midtveien mellom komplikasjonene ved solo-gruvedrift og de færre belønningene ved bassenggruvedrift. Disse bassengene lar deg bli med i bassenget alene mens du tar vare på programvareaspektene knyttet til gruvedrift.

Likevel trenger du kraftig maskinvare for å bli med i solopooler som K1Pool, 2 Gruvearbeidereetc.

Cloud Mining

Dette er det enkleste til å begynne med, men det mest risikable av partiet.

Cloud mining forenkler en gruvekontrakt for en bestemt periode. Disse selskapene miner etter sigende med sin egen maskinvare og deler fortjenesten med kundene (dere).

Brukeren betaler for hele kontraktsperioden på forhånd og blir helt avhengig av gruveselskapet.

Som mange brukere har nevnt å bli lurt, informer deg selv før du investerer i en skygruvekontrakt.

  Får den gamle ruteren fortsatt sikkerhetsoppdateringer?

GPU-gruvedrift

Dette er når man bruker grafikkort til min. Det er en økonomisk måte å begynne gruvedrift på. Imidlertid bør man også forvente liten fortjeneste.

Dette er mer egnet for å bli med i puljer ettersom den totale lille hash-raten ikke vil finne hell i å vinne blokker alene.

Noen gruvearbeidere kombinerer imidlertid også flere GPUer i en gruverigg for å øke sjansene deres for å sikre en blokk.

Bildekreditt: Reddit

Hvis du lurer på, er det ytre skallet for slike arrangementer tilgjengelig på Amazon:

Vær oppmerksom på at disse produktene kun gir rammen uten alle de essensielle delene du kan trenge for å starte gruvedrift.

Kontroller endelig hva som er på tilbudet før du foretar et kjøp.

ASIC gruvedrift

Application-Specific Integrated Circuit (ASIC) er dedikerte beist spesialbygd for gruvedrift. ASIC-gruvearbeidere har premium prislapper, skaper høy driftsstøy og genererer relativt større fortjeneste.

De har større sjanse for å lykkes med solo-gruvedrift, men den beste brukssaken er fortsatt å bli med i en god pool.

Men de har større risiko da de er eksplisitt designet for å fungere med en enkelt gruvealgoritme. Så de kan ikke brukes med andre mynter.

For eksempel, når Ethereum skifter til Proof-of-Stake, vil alle ASIC Ethereum-gruvearbeiderne miste sin verdi, spesielt hvis gruvearbeideren ikke er interessert i å utvinne andre mindre betydningsfulle kryptomynter ved å bruke samme algoritme.

Avslutningsvis er det ikke tilrådelig å investere i ASIC for Ethereum-gruvedrift på dette tidspunktet.

Så dette avslutter de viktigste typene gruvedrift. Ytterligere seksjoner omfatter den generelle prosedyren for Ethereum-poolutvinning med GPUer siden det er det de fleste gruvearbeidere gjør.

Hvordan samle mine Ethereum?

Mining av Ethereum er en prosess med få trinn. Når du er konfigurert, trenger du knapt å gjøre noe annet enn å overvåke belønningene og spore utgifter.

Før du starter, er det viktig å vurdere den omtrentlige lønnsomheten i henhold til din nåværende maskinvare. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke en hvilken som helst kalkulator for kryptogruvedrift Kryptosammenlign, KryptoRivaletc.

Disse kalkulatorene gir imidlertid bare grove estimater, og de faktiske resultatene kan variere.

#1. Lag en kryptolommebok

Registrer deg med evt Ethereum-kompatibel kryptolommebok. Det er mange alternativer på markedet basert på funksjonene deres. Prøv imidlertid å se etter en selvbevarende kryptolommebok, siden de er sikrere.

For de som ikke vet, betyr selvforvarende lommebøker at du holder dine private nøkler. Dette betyr større kontroll og sikkerhet hvis du kan oppbevare nøklene og frøfrasen trygge.

  Kommer vi til å bli forelsket i Siri og Cortana?

#2. Registrer deg i et basseng

Du har en rekke bassenger å være med i. Men å bli med i et nytt basseng med en svak hashrate kan være bortkastet tid og ressurser.

Så selv om de kjente navnene krever større provisjoner, er de verdt å bli med fordi de gir deg en bedre sjanse til jevn fortjeneste.

Den beste måten å bedømme et basseng på er dens siste ytelse. Og det mest pålitelige stedet å være vitne til Etherscan.

Bildekreditt: Etherscan

Dette kan ta litt tid, men du kan sjekke hvilken pool som aktivt vinner blokker. Likevel, hvis du ikke vil gå gjennom alt det arbeidet, prøv miningpoolstats å kjenne historien til de siste 1000 blokkene.

Bildekreditt: MiningPoolStats

Basert på dette er de tre beste Ethereum-gruvebassengene Ethermine, F2Pool og Poolin.me.

#3. Last ned programvare og start gruvedrift

Som bassenger har man mange alternativer for gruveprogramvare. Den anbefalte måten er å fortsette i henhold til veiledningen for bassenggruvedrift.

Sørg for å redigere start.bat- eller start.cmd-filen som følger med gruveprogramvaren. Målet er å erstatte «brukernavnet» med ditt registrerte bassengnavn og angi bassengets gruveadresse som angitt i den respektive guiden.

Etter å ha redigert og lagret filen, er alt du trenger å gjøre å dobbeltklikke på den samme filen for å starte mining.

Konklusjon

Så dette konkluderer Ethereum pool gruveguiden. Det vil bidra til å sikre kompatibilitet med andre gruvealgoritmer hvis du kjøper ny maskinvare, som Ethereum-utvinning kommer til å stoppe en gang i 2022.

Men gruvedrift er ikke den eneste måten å tjene krypto. Du kan starte med kryptosatsing på disse kryptosatsingsplattformene. Det er imidlertid også måter å tjene gratis krypto ved å gjøre så lite som å surfe på internett.

x