9 Bitcoin Mining Hardware Machines du kan kjøpe

Cryptocurrency mining, en av verdens raskest voksende teknologier, er praksisen med å bruke en datamaskin til å løse kompliserte aritmetiske problemer og algoritmer for å autentisere og beskytte digitale transaksjoner og tjene retten til å bruke en kryptovaluta.

Du kan lese vår nybegynnerguide for kryptogruvedrift for å vite mer om det. I denne artikkelen vil vi fokusere på maskinvarekravene for gruvedrift av kryptovaluta.

Å utvinne kryptovaluta er en prosess som krever mye datakraft. Denne datakraften leveres først og fremst av grafikkbehandlingsenheter (GPUer), som er spesialiserte brikker designet for raskt å behandle mye data.

Bitcoin Mining Hardware Machines

Prosessen med å utvinne en kryptovaluta er veldig lik prosessen med å utvinne konvensjonelle metaller. Gruvearbeidere av kryptovaluta er ansvarlige for å løse kompliserte problemer og tall i blokkjeden for å legge til nye blokker i kjeden og bli betalt med nyopprettede mynter.

Dette oppnås ved at datamaskinen løser et sofistikert sett med algoritmer og beregninger. Satoshi Nakamoto, en person, opprettet den første kryptovalutaen, Bitcoin, i 2009. Å sette opp en avansert datamaskin for å utvinne kryptovaluta er det første skrittet mot å bli en kryptovalutagruvearbeider.

Da må du skaffe deg noe spesiell programvare for å hjelpe deg med å utvinne kryptovalutaen du har valgt. Programvaren vil bruke datamaskinen til å takle komplekse matematiske problemer som kreves for å utvinne den valgte kryptovalutaen, for eksempel Bitcoin, Ethereum eller andre mynter.

Gruveprosessen er ment å være utfordrende nok til at den bare kan fullføres av en maskin som er spesifisert eksplisitt for jobben. Lønnsomhetskalkulatoren kan hjelpe deg med å finne ut maskinvarekostnaden og andre detaljer.

De omfattende detaljene om gruvedrift, oppsett og andre faktorer finner du hos Bitcoin mining.

Fordeler og ulemper ved kryptogruvedrift kontra å kjøpe kryptovaluta

Det er to vanlige måter å komme inn i kryptoverdenen på: utvinning av krypto og kjøpe krypto.

Begge har sine egne styrker og svakheter, og det kommer til syvende og sist ned på personlige preferanser.

 • Gruvekrypto er en måte å generere nye mynter på gjennom komplekse matematiske beregninger. Det kan gjøres med spesialisert maskinvare, men det er dyrt og tidkrevende.
 • Å kjøpe allerede pregede mynter er en mer praktisk metode. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøpe populære kryptovalutaer som Bitcoin eller Ethereum, og deretter selge dem for kontanter på en plattform som LocalBitcoins eller Binance.
 • Kryptogruvedrift er ikke miljøvennlig, ifølge mange forskningsrapporter. Derfor velger noen individer å kjøpe i stedet for å investere i et stort gruveoppsett.
 • Gruvedrift er ikke en lekmanns yrke; det krever et unikt sett med evner, så vel som prisen på en gruverigg (avansert system), lagringsplass, sikkerhet, strøm, internettavgifter og løpende vedlikehold, for ikke å nevne den betydelige mengden tid og innsats som kreves.
 • Hvis du ikke har tid, penger eller teknisk kunnskap til å utvinne kryptovalutaer, kjøp ganske enkelt din foretrukne kryptovaluta.
 • Å kjøpe kryptovaluta har en betydelig lavere transaksjonskostnad enn å investere i gruvemaskinvare, programvare og andre behov.
 • Kjøp av kryptovaluta er øyeblikkelig, faktisk i løpet av sekunder, mens gruvedrift tar dager eller uker med innsats og hardt arbeid.
 • Hele arrangementet er bygget på blockchain-teknologi, og kryptomining har en unik fordel når det gjelder sikkerhet og personvern.

For nybegynnere kan det være en vanskelig oppgave å velge den beste gruvemaskinen for kryptovaluta. Det er mye sjargong og tekniske spesifikasjoner på markedet. Hensikten med denne artikkelen er å gjøre prosessen med å kjøpe en gruvemaskin så enkel som mulig.

Vi skal se på noen av de beste avanserte maskinvareoppsettene for kryptogruvedrift i de følgende avsnittene.

Nebra Outdoor Helium Hotspot Miner HNT Crypto 915 MHz US

Nebra Hotspot Miner er en høyytelses Bitcoin-gruvearbeider med heliumkraft og en 915 MHz-prosessor i en kompakt formfaktor.

  Hvordan konvertere en video- eller lydfil ved hjelp av VLC

Nebras Hotspot Miner (HNT) er verdens første heliumdrevne, radiofrekvensaktiverte gruvearbeider, som bruker betydelig mindre energi enn standard silisiumbaserte gruvearbeidere. Som et resultat har lønnsomheten vokst, og en mer miljøvennlig gruveløsning har dukket opp.

Nebra HNT er den første bærbare, rimelige og utendørs hotspot-kryptovalutagruvearbeideren i verden. Den drives av en banebrytende applikasjonsspesifikk integrert krets (ASIC) og kan utvinne en rekke kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Outdoor HNT Hotspot Miner åpner for en rekke muligheter, som å montere en hotspot på utsiden av bygninger, hus og hustak. Det er en ideell løsning for bredere dekningsapplikasjoner på tvers av landsbyer, tettsteder og byer.

Toppfunksjoner

 • Effektiv gruvearbeider for Helium (HNT), en ny kryptovaluta
 • Oppsett på få minutter med en smarttelefon
 • Lav strøm – bruker samme mengde strøm som en bredbåndsruter (15W)
 • Fra mobilappen kan du enkelt administrere Hotspots og tokens.

Den bruker LongFi-teknologi, som gir lang batterilevetid og god rekkevidde for IoT-enheter. Den er beskyttet med en IP67-klassifisert veske for å tåle tøffe miljøer og beskytte mot støvinntrenging og nedsenking i vann.

Bitcoin Miner Machine Whatsminer M30S/M31S+

M30S og M31S kan automatisk endre frekvensen og kvantiteten til maskinens klokke, slik at de autonomt kan utvinne hvilken som helst kryptovaluta som er etterspurt.

M30S og M31S har en bransjeledende energieffektivitetsvurdering på 99,9 %, slik at de kan utnytte minst mulig energi for å optimalisere inntektene.

En innebygd varmeovn følger også med M30S og M31S for å sikre at maskinen går jevnt til enhver tid. M30s er en maskinvare ASIC-gruvemaskin som bruker SHA-256-algoritmen.

Whatsminer M30s kan utvinne populære mynter, inkludert Bitcoin(BTC) og Bitcoin Cash(BCH), samt TerraCoin(TRC) og andre altcoins og Unbreakable(UNB), for å nevne noen.

M30S var en av de første gruvearbeiderne som introduserte 3x joule per Terahash-generering. Den har en maksimal Terahash på 88 TH/s og strømforbruk på 3344W, med en hashhastighetsvariasjon på mindre enn 5 % og en strømforbruksfluktuasjon på mindre enn 10 %.

Strømforsyningen til WhatsMiner M30S er en standardmodell: P21-GB-12-3300, og den bruker en 16A strømledning. Den benytter seg av to 12V 7,2A vifter, noe som reduserer strømforbruket og støynivået.

Det er tre innebygde hash-kort i dette systemet, hver med 148 Samsung 8nm ASIC-brikker for totalt 444. Whatsminer M30S ble laget for pålitelighet og lønnsomhet, i henhold til flere teknologiske spesifikasjoner.

HUI YOU Professional Bitcoin Whatsminer M31S+ 76T 42W/T

HUI YOU er en leverandør av ASIC bitcoin-gruvearbeidere. HUI YOU vil betjene profesjonelle og høykvalitets gruvearbeidere med alle de avanserte og nyeste produktene som en profesjonell og stabil leverandør. Mange gruvebassenger og -tjenester er avhengige av disse varene for å konstruere gruveriggene sine.

HUI YOUs siste produkt er M31S+. Det er en Bitcoin- og Ethereum-gruvearbeider som er både kraftig og energieffektiv. MicroBTs modell Whatsminer M31S utvinner SHA-256-algoritmen med en maksimal hashhastighet på 76Th/s mens den bruker 3192W strøm.

Whatsminer M31S+ er en oppgradering i forhold til den originale M31 som verdens mest energieffektive Bitcoin-gruvearbeider. Med en effektivitetsgrad på 42w/T har den høyere effekt og lavere driftskostnader enn forgjengeren.

Den produserer mer kraft enn den originale M31, samtidig som den opprettholder samme effektivitet.

Den inkluderer en banebrytende 55-nanometer ASIC-brikke med en helt tilpasset design som øker ytelsen med 5 % i forhold til forrige generasjon. Den har også et kraftig strømforbruk på 42 watt, noe som gjør den effektiv nok til å kjøre på en enkelt strømforsyning.

Brukere kan imidlertid koble sammen mange HUI YOU Professional Bitcoin-gruvearbeidere i en gruverigg for å forbedre gruvekapasiteten og spare enda mer strøm.

Den overgår Antminer T17+ 64th, T17 PLUS, S17e 60th, Antminer S9j, Antminer S17pro 53rd, S9j 14.5th, og er betydelig rimeligere enn Antminer S19 95TH og S19.

SenseCAP M1 LoRaWAN Innendørs Gateway Helium Crypto Miner

SenseCAP M1 er en innebygd LoRaWAN-gateway som fungerer med Helium LongFi-nettverk og er klar til bruk.

Den kobles til People’s Network på få minutter og lar deg konstruere kostnadseffektive LoRa (Long-Range)-applikasjoner med bare noen få enkle trinn. Den er laget for applikasjoner med høy tetthet og lav effekt.

Det er en sensitiv sensor og datainnsamler som kobles til LoRaWan-nettverket for langdistanse kommunikasjon med lav latens. Enheten har 8 GB lagringskapasitet og en ECC608 kryptobrikke for sikker autentisering og en stabil tilkobling.

Operativsystemet, Raspberry Pi 4, har blitt fullstendig forbedret, omkonstruert og gjort kraftigere.

  Slik sletter du Fortsett å se i HBO Max

LoRaWAN-gatewayen er designet for å være innelukket, manipulasjonssikker og sikker, og kan distribueres på omtrent alle innendørsplasser.

LoRaWAN-gatewayen er bygget på SenseCAP M1 LoRaWan-mikrokontrolleren, som har en LoRaWan-radio og en kryptomotor for utvinning av digitale valutaer.

Topp funksjoner

 • Mulighet for ekstern diagnose er innebygd.
 • Kjøleribben og kjøleviften gir effektiv kjøling for å opprettholde en jevn drift.
 • Automatiske oppgraderinger er inkludert.

M1-er med LoRaWAN-støtte kan kommunisere over lange avstander over LoRaWAN-nettverk, men de kan også kommunisere over korte avstander over mobilnettverk, noe som gir dem det beste fra begge verdener.

SOONTECH komplett gruveriggsystem for Ethereum-mynt

Det er det første omfattende Ethereum- og Zcash-gruvesystemet på markedet, og det er klart til gruvedrift på få minutter. Systemet er bygget for å støtte avanserte grafikkort, noe som gjør det til det kraftigste på markedet.

SOONTECH er et omfattende gruveriggoppsett for AMD og Nvidia GPUer av den nyeste generasjonen. Varmespredning åpen design med fire kjølevifter gjør systemet mer effektivt og sikrer at det kjører på topp ytelse uten avbrudd.

Systemet er ment å være plug-and-play, uten behov for montering, noe som gjør det enkelt for både nye og erfarne gruvearbeidere å få mest mulig ut av GPU, hovedkort og strømforsyning.

Hele dette systemet er innkapslet i en B85-ramme av jern av høyeste kvalitet.

Den inkluderer et hovedkort, en Intel CPU 1840/1820 (med CPU-kjøler), en 128 GB SSD, 4 GB RAM, en strømforsyning og Windows 10-operativsystemet. Det er reservert nok plass mellom grafikkortene for luftkonveksjon.

Den kan støtte opptil 8 GPUer (Graphics Processing Units eller Cards) og opererer med et støynivå på 26,65 (dB-A) eller mindre.

Det komplette systemet drives av en 1800W (innebygd) strømkilde, og dets ekspertdesign garanterer at det fungerer stille selv ved maksimal kapasitet.

Dens andre funksjoner inkluderer en B85-rammetype gruvemaskin, profesjonelt design, veldig stille (støynivå: 26,65(dB-A)), og design for overhetingspredning.

Canaan AvalonMiner 1246 85TH/s Bitcoin Miner

Canaans 1246 er en høyytelses krypto-gruveløsning bygget for de tøffeste bruksområdene.

Den har en strømeffektivitet på 38J/TH og en pålitelig integrert design, og 3420W er det maksimale strømforbruket til varen.

Den har muligheten til å utvinne SHA-256 med en hastighet på 85TH/s. Det er det mest kostnadseffektive alternativet for små til mellomstore gruvedrifter.

Siden den opererer med en høy hashhastighet, tar enheten i bruk fire høytemperaturbestandige 12038 kjølermastervifter for å spre varme fra maskinen. Det kreves ingen lengre tilpasning eller oppsett for å bruke denne enheten.

Gruvearbeidere som vurderer å anskaffe dette utstyret bør vurdere strømkostnadene fordi det tar mye strøm (3420W). Dens plug-and-play gruveprogramvare tilpasser systemet til dine gruvekrav i sanntid.

Toppfunksjoner

 • AI-brikke innebygd
 • Design av en unik forsterkning
 • Enkel installasjon og vedlikehold
 • Innebygd brikke for å analysere hashhastighetssvingninger

Canaans flaggskipprodukt AvalonMiner 1246 bruker en SHA-256 og er designet for middels til avansert bruker og bygget for den mest lønnsomme og effektive gruvedriften for kryptovaluta.

Bortsett fra bitcoin, kan Canaan Avalonminer 1246 mine Acoin(Acoin), Curecoin(cure), Joulecoin(Xjo), unbreakable(UNB), Peercoin(PPC), Bitcoin cash(BCH), eMark(DEM), Terracoin(TRC) , BitcoinSV og andre (BSV).

M2 Pro Crypto Miner – Blockchain Multi-Token Mining

Det er verdens mest populære utility crypto miner og den første multi-token, low-power wide-area network (LPWAN) IoT crypto miner.

M2 er en gruveplattform basert på ideen om at gruvedrift skal være enkelt, tilgjengelig for alle, og levere best mulig fortjeneste med minst mulig risiko.

M2 er neste generasjon krypto-gruvearbeidere, som har til hensikt å konvertere datamaskinen din til en gruvemaskin for kryptovaluta ved å automatisere komplekse gruveberegninger.

M2 Pro bruker en PoP (Proof of Participation) gruveteknikk som gjør at IoT-data kan konverteres til en omsettelig eiendel.

Dets multi-token gruvesystem lar gruvearbeidere diversifisere porteføljene sine. Den bruker LPWAN for å redusere driftsstrømforbruket og miljøeffekten.

Toppfunksjoner

 • MatchX sin proprietære kraftteknologi for å senke energikostnadene
 • Proof of Participation (PoP)-modell for å utvinne flere tokens
 • Plug and play-oppsett starter på minutter

Bruken av denne gruvemaskinen krever ingen kodeerfaring, og å koble til MXC DataDash-appen er like enkelt som å skanne QR-koden på gruvearbeideren.

Antminer S9 Bitcoin Miner

Antminer S9 er Bitmains siste ASIC (applikasjonsspesifikke integrerte krets) gruvearbeider i en lang rekke ASIC-gruvearbeidere.

Sammenlignet med tidligere gruvearbeidere i S9-serien, lover Bitmains siste gruvearbeider å være mer effektiv. Bitmain er kjent for å utvikle gruvearbeidere av høy kvalitet som ikke går på akkord med ytelsen.

  10 beste EV-ladeløsninger for bedrifter i 2022

Det er en av de kraftigste og mest produktive gruvemaskinene i dag.

S9 er designet for de som er godt kjent med gruvedrift eller som ønsker å få mest mulig ut av gruveinvesteringen. S9 har potensialet til å gi deg en betydelig avkastning på gruveinvesteringen din.

Antminer S9 har en maksimal hashhastighet på 13,5 TH/s og kan settes til å utvinne Bitcoin. Når den opererer med topp ytelse, bruker Antminer S9 1323W kraft, noe som gjør den til en av de mest energieffektive Bitcoin-gruveenhetene på markedet.

Det er ikke behov for et eget hosting eller system fordi det har en integrert webadministrasjonsportal. Den bruker Bitmains SHA-256-algoritme, som er egnet for Bitcoin.

Bitmain Antminer S9 har samme formfaktor som den veldig populære Antminer S7 og er nesten like stor. Den har mer enn tre ganger kraften og effektiviteten til S7 til tross for dette.

Det er tre sponplater som inneholder BM1387-brikken, som har en 16nm brikkestørrelse og brukes med et Ethernet-grensesnitt. Det er en av de høyeste lydene, med en utgang på 85 desibel; derfor egner den seg best til gruvebruk fremfor hjemmebruk.

QIO TECH Bitmain Antminer S19j pro 100th/s

QIO Antiminer har en maksimal hash-rate på 100 TH og bruker SHA-256-algoritmen. Hash-raten er så høy at den praktisk talt sikrer en stor fortjenestemargin.

Bitmain Antminer s19j Pro 104 Th bruker mye strøm. Gruvearbeiderens maksimale strømforbruk er 2950 watt.

Den har en maksimal hashhastighet på 100 TH og bruker SHA-256-algoritmen (en av de sikreste hashmetodene i kryptogruvemarkedet).

Hash-raten er så høy at den praktisk talt sikrer en stor fortjenestemargin. Bitmain Antminer s19j Pro 104 Th bruker mye strøm. Gruvearbeiderens maksimale strømforbruk er 2950 watt.

Den har en maksimal hash-rate på 100 TH. Hash-hastigheten er eksepsjonelt høy, noe som innebærer større konsistens i Bitcoin-produksjonen.

Gruvearbeideren er ASIC-kompatibel, slik at du kan følge med på fremdriften din mens du er borte. Gruvearbeideren har en effektivitet på 29 prosent, som er større enn andre Bitcoin-gruvearbeidere.

Med en så høy hash-rate og høyt strømforbruk, kan man forvente at det er høyt. Likevel har produsenten laget miljøvennlig gruveutstyr med et lydvolum på 75 desibel.

Den måler 22,44 x 16,93 x 12,44 tommer og veier 13,2 kg. Gruvearbeideren har et Ethernet-grensesnitt og er enkel å sette opp.

Punkter å huske på når du kjøper en gruvemaskin

For nybegynnere kan det være en vanskelig oppgave å velge den beste gruvemaskinen for kryptovaluta. Følgende få tekniske parametere vil lette prosessen med å shortliste gruvemaskinen.

Behandlingsenhet: En grafikkbehandlingsenhet (GPU) eller en sentral prosesseringsenhet (CPU) kreves for de fleste gruveapplikasjoner. GPU- og CPU-gruvedrift er derimot ikke lenger så kostnadseffektivt som det en gang var på grunn av økt tid og energi som er nødvendig for å utvinne en mynt.

Det er å foretrekke å bruke et kryptovalutaspesifikk applikasjonsspesifikk integrert krets (ASIC) mining-oppsett (ASIC). Du kan til og med bygge multi-GPU gruverigger, men disse er vesentlig mindre beregningskraftige enn ASIC-er.

Hashrate: Å forstå hash rate, eller hastigheten som en ASIC kan utføre gruveoperasjoner med, er avgjørende når du velger en ASIC. Du vil utvinne raskere hvis hash-raten din er høyere, men du betaler mer på forhånd. Ifølge en undersøkelsertar det 1 544 kWh å utføre én Bitcoin-transaksjon, tilsvarende omtrent 53 dager med strøm for et gjennomsnittlig hjem i USA.

Som et resultat vil det å velge en energieffektiv gruvemaskin være til nytte for deg i det lange løp.

Andre tekniske faktorer som må vurderes er SHA-256-algoritmen, varme- og temperaturgenerering, støynivåer, lønnsomhet, garanti osv.

Konklusjon

Gruvesystemet ditt er en samling spesialisert maskinvare som utfører hashing-beregningene som kreves for bitcoin-gruvedrift. Jo kraftigere gruvesystemet ditt er, jo raskere vil det utvinne og tjene kryptovaluta i retur.

Men fordi gruvedrift er et kostbart arbeid, er det avgjørende å velge en gruvemaskin som er både kostnadseffektiv og effektiv.

x