Slik sletter du en ren konto

Pure er en hookup-app utviklet for uformell dating. Pure har en reklamemekanisme der brukere skriver noe spennende om seg selv eller det de leter etter i Pure. Hvis andre medlemmer er interessert i annonsen deres, er det en match. Som en liten informasjon som utveksles om deg selv, er Pure en perfekt datingapp for diskrete hookups og uformell dating. Funksjoner som umiddelbare chatter, gaver, selvødeleggende profiler og djevelens ferdige spill gjør Pure til et godt nettsted. Er du en datingappbruker som leter etter en diskret datingapp og lurer på om Pure er bedre enn tinder? Og hvordan chatte på Pure-appen og hvordan avslutte abonnementet på Pure? Du er på rett sted, min venn! Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle dine tvil og spørsmål om Pure, inkludert hvordan du sletter en Pure-konto.

Slik sletter du en ren konto

Du kan slette en Pure-konto fra MIN KONTO/ID-delen på Pure-appen. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvem eier Pure App?

Pure-appens konsept ble laget i 2012 av Roman Sidorenko og Alexander Kukhtenko, og appen ble lansert på iOS og Android i 2014. Pure ble utviklet etter å ha undersøkt mønstrene og ideene som inspirerte opprettelsen av denne oppkoblingsappen, kom fra Carol Queen, som er en sosiolog, sexolog, skribent og redaktør fra USA og er for tiden sterkt involvert i den sexpositive feminismebevegelsen. I 2020 ble Olga Petrunina utnevnt til administrerende direktør i Pure.

Er Pure en god nettside?

Ja. La oss se noen interessante fakta og funksjoner det gir brukere som gjør det til et godt nettsted.

 • Pure er en hookup-app utviklet for diskrete hookups og uformell dating som også har en reklamemekanisme. Ved hjelp av dette nevner brukere spennende ting om seg selv eller hva de leter etter på denne plattformen. Hvis andre medlemmer er interessert i annonsen deres, er det en match. Etter en matching kan brukere chatte med hverandre.
 • Alle meldinger på Pure er ende-til-ende-kryptert, og alle chattene og publiserte annonser slettes automatisk etter 24 timer for å opprettholde anonymiteten. For å beskytte deres personvern, medlemmer må etablere nye profiler hver dag.
 • En spesiell funksjon som Pure tilbyr for å forhindre falske profiler er også at alle profilene på Pure er midlertidige. Etter å ha opprettet en konto har alle én time på seg til å finne en match, og profilen deres blir slettet hvis de ikke har funnet en match innen den tid.
 • Funksjonene som umiddelbare chatter, gaver, selvødeleggende profiler og djevelens ferdige spill gjør Pure til et godt nettsted.
  12 læringsressurser for UX-design for utviklere og designere

Fortsett å lese for å forstå om Pure er bedre enn Tinder.

Hvordan kan du chatte på Pure App?

Her er en guide for hvordan du kan chatte på Pure-appen:

1. Start Pure-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Deretter registrerer du deg selv med din Apple-, Google- eller Huawei-ID.

3. Etter registrering må du svare på noen spørsmål som Hva er din kjønnsidentitet?

Merk: Pure holder all informasjon anonym.

4. Pure vil foreslå deg personlig tilpasset feed som oppfyller dine krav og som du kan endre etter behov for å passe til humøret ditt.

5. Nå oppretter du din personlige annonse som vil bli publisert på en offentlig oppslagstavle slik at andre kan se det du har skrevet, samt eventuelle bilder og andre detaljer du har valgt å inkludere om deg selv.

6. Deretter kan du klikke på hjerteikonet til en annen Pure-brukers personlige annonser. Og hvis de også klikker på hjerteikonet til din publiserte, anses dere to som en match.

Merk: Etter kampen kan de to matchede profilene chatte med hverandre.

Her er den eneste måten å chatte på Pure dating-appen. Fortsett å lese for å lære hvordan du sletter en Pure-konto.

Hvordan kan du melde deg av Pure?

La oss se fremgangsmåten for å avslutte abonnementet på Pure.

1. Start Google Play-butikken på din Android-mobiltelefon.

2. Trykk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på alternativet Betalinger og abonnementer.

4. Trykk nå på alternativet Abonnementer.

5. Finn og trykk på Pure app-abonnementet fra listen over abonnementer du har.

6. Etter det, sveip ned og trykk på alternativet Avbryt abonnement.

7. Velg ønsket årsak til at du sier opp abonnementet og trykk på FORTSETT for å avslutte abonnementet fra Pure dating-appen.

Hvordan sletter jeg en ren konto?

Her er en guide som viser deg hvordan du sletter en Pure-konto.

  Hva er forskjellen mellom Min bildestrøm og iCloud-bilder?

Merk: Alle chatter, bilder og informasjon knyttet til din kontoen blir fullstendig slettet når du fjerner din Pure-konto. Pure anbefaler at hvis du ikke vil bruke Pure, kan du fjerne deg selv fra feeden i stedet for å slette kontoen din ved å bruke Skjul-funksjonen i annonseinnstillingene. Slik at når du er forberedt, kan du komme tilbake og alle dataene dine vil bli bevart.

1. Start Pure-appen og naviger til profilen din.

2. Trykk på Innstillinger-ikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk på MIN KONTO/ID.

4. Trykk deretter på SLETT KONTO-alternativet.

5. Trykk deretter på SLETT KONTO-alternativet fra bunnen av skjermen for å permanent slette din Pure dating app-konto.

På denne måten vet du nå hvordan du sletter en Pure-konto.

Er Pure en russisk app?

Nei, Pure-appen ble utviklet og utgitt av et ukrainsk selskap kjent som Misterico. Roman Sidorenko og Alexander Kukhtenko var grunnleggerne av Pure. Pure er kjent i USA, Russland og mange andre land, men det er en ukrainsk app, ikke russisk. Fortsett å lese for å lære om er Pure bedre enn Tinder.

Er Pure en hookup-app?

Ja, Pure er en hookup-app utviklet for uformell dating og hookups.

Er Pure App privat?

Ja. La oss nå se hvorfor:

 • Du trenger ikke oppgi informasjon om deg selv hvis du ikke vil, inkludert bilder mens du oppretter din Pure-konto. Det er derfor Pure er en anonym og privat oppkoblingsapp.
 • For å bevare anonymiteten holder Pure alle profiler enkle.
 • Funksjonen som sletter alle chattene dine og publiserte annonser i løpet av 24 timer, gjør den til en privat app.
 • Meldinger i Pure er ende-til-ende-kryptert.
 • Det faktum at kontoen din slettes en time etter at du har opprettet den, gjør Pure tryggere enn de fleste andre apper.
 • Informasjonen din lagres ikke på deres server. Som et resultat er det ingen sjanser for en datalekkasje.

Ser vi på alle disse funksjonene som holder deg anonym, anser vi Pure som en privat datingapp.

Er Pure bedre enn Tinder?

Hvis du er ute etter uformell dating og hookups, er Pure det bedre valget for deg i alle aspekter. I nyere tid med oppkobling og uformell datingkultur har Pures brukerbase blitt sakte utvidet gjennom årene fordi den, i motsetning til Tinder, har holdt seg til kjerneverdien, som er å gi uformelle forhold. Tinder er noe overfladisk fordi sveipebeslutninger tas i løpet av en håndfull sekunder utelukkende basert på bilder. På den annen side ble Pure designet som en enkel hookup-app for uformell dating. Så dette var vårt syn på er Pure bedre enn Tinder. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du sletter en Pure-konto.

  28 beste gratis bilderedigeringsprogramvare for PC

Hva er den beste datingappen?

Det er vanskelig å gi et spesifikt svar på dette spørsmålet siden det er så mange datingapper på markedet tilgjengelige med sine egne unike og spesielle funksjoner. Så, i henhold til dine behov og pengene du kan bruke, må du velge hvilken datingapp som er perfekt for deg. Men her er noen gode alternativer som fungerer for de fleste brukere:

 • Tinder er den mest populære datingappen for å sveipe gjennom passende matcher. Du lager en grunnprofil med noen få bilder og en kort introduksjon, hvorpå du blir med i en gruppe brukere i ditt område og i aldersgruppen for å finne treff.

 • Bumble er det beste valget for kvinner fordi det gir kvinner mulighet til å starte kontakt. Bumble har også muligheten til å finne romantiske partnere og venner.

 • I motsetning til Tinder og Bumble, er Hinge en datingapp som legger større vekt på forbindelser og stimulerende samtaler i stedet for å fokusere på sveipedrevne mekanismer.

Hva er den mest diskrete datingappen?

Ashley Madison er en av de mest diskrete nettdating- og sosiale nettverkstjenestene du finner. Det er en ekstremt brukervennlig oppkoblingstjeneste, og appen brukes hovedsakelig til undercover-oppkoblinger. Den ble først og fremst utviklet for utenomekteskapelig dating, men den er også perfekt for alle typer single som søker etter en uformell datingopplevelse. Ashely Madison har satt inn noen strenge sikkerhetstiltak for å garantere online anonymitet til alle medlemmene.

***

Så vi håper du har forstått om chat på Pure-appen og hvordan du sletter en Pure-konto med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x