Slik spiller du Orcs Must Die! 2 på linux

Orkene må dø! 2 er et videospill i tårnforsvarsstil utviklet av Robot Entertainment som oppfølgeren til Orcs Must Die!. Spillet ble utgitt på Microsoft Windows i 2012, men kom aldri til Linux. Slik spiller du det på din Linux-PC.

Å få orker må dø! 2 jobber på Linux

Orkene må dø! 2 fungerer på Linux, men bare ved hjelp av Proton og Steam Play, en funksjon i Linux Steam-klienten. Av denne grunn må vi gå gjennom hvordan du installerer Linux-utgivelsen av Steam.

Installer Steam

For å installere Steam på Linux, må du åpne et terminalvindu på skrivebordet. Du kan åpne et terminalvindu på Linux-skrivebordet ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Alternativt kan du søke etter «terminal» i appmenyen.

Når et terminalvindu er åpent og klart til bruk, kan installasjonen begynne. Ved å bruke instruksjonene nedenfor, sett opp Steam på din Linux-PC.

  Hvordan spille Sony PSP-spill i Retro Arch på Linux

Ubuntu

På Ubuntu kan du sette opp den siste versjonen av Steam ved å bruke apt install-kommandoen nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

Steam fungerer på Debian. Hvis du vil få det til å fungere, må du laste ned Steam direkte fra Valve. For å gjøre det, bruk følgende wget nedlastingskommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Etter at Steam DEB-pakken er ferdig nedlastet, kan installasjonen begynne. Bruk dpkg-kommandoen nedenfor, sett opp Steam-pakken på datamaskinen din.

sudo dpkg -i steam.deb

Med Steam-pakken satt opp på din Debian Linux-PC, må du rette opp eventuelle avhengighetsproblemer som kan ha oppstått under installasjonsprosessen. Ved å bruke apt-get install -f-kommandoen nedenfor, fikser du problemene.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Steam er tilgjengelig på Arch Linux gjennom «multilib»-programvarelageret. Dessverre er depotet deaktivert som standard. For å aktivere dette programvarelageret, åpne filen /etc/pacman.conf i din favoritt tekstredigerer (som root).

Når tekstfilen er åpen som root, finn «multilib»-linjen og fjern #-symbolet fra tekstfilen. Pass på å også fjerne #-symbolet fra linjene rett under det. Deretter lagrer du redigeringene og lukker den.

Etter å ha lukket tekstfilen, synkroniser Arch Linux-systemet på nytt med de offisielle programvarelagrene ved å bruke kommandoen nedenfor.

sudo pacman -Syy

Til slutt, når «multilib»-programvarelageret er konfigurert, kan Steam-applikasjonen installeres på systemet ditt. Bruk pacman-kommandoen nedenfor for å installere Steam-appen.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både OpenSUSE og Fedora Linux har muligheten til å installere Steam fra programvaredepoter som er inkludert på systemet. Flatpak-utgivelsen av Steam fungerer imidlertid mye bedre på disse operativsystemene, så vi foreslår at du følger disse instruksjonene i stedet.

  Hvordan spille The Forest på Linux

Flatpak

Når kjøretiden er konfigurert, bruk flatpak remote-add-kommandoen og flatpak install-kommandoen for å få Steam-applikasjonen oppe og kjøre på Linux-datasystemet.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Orcs Must Die! 2 på Linux

Start appen og logg på Steam-kontoen din når Flatpak-runtime er konfigurert på Linux-systemet. Følg deretter trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor for å få Orcs Must Die! 2 jobber på Linux!

Trinn 1: Åpne «Steam»-menyen og velg «Innstillinger»-knappen for å åpne Steam-innstillingene. Når du er inne i «Steam Settings»-området, finner du «Steam Play»-knappen og velger den med musen.

Inne i Steam Play-området, finn og sjekk både «Aktiver Steam Play for støttede titler» og «Aktiver Steam Play for alle andre titler». Til slutt klikker du på «OK»-knappen for å bekrefte innstillingene.

  Hvordan installere Cisco Packet Tracer på Linux

Trinn 2: Finn «Store»-knappen og klikk på den med musen. Herfra finner du søkeboksen og klikker på den med musen. Deretter skriver du inn «Orcs Must Die! 2″ inn i boksen. Trykk på Enter-tasten for å se søkeresultatene.

Trinn 3: Se gjennom søkeresultatene for «Orcs Must Die! 2″ og klikk på den for å få tilgang til spillets Steam-butikkside. En gang på orkene må dø! 2 butikkside, finn den grønne «legg i handlekurv»-knappen og velg den for å kjøpe spillet til kontoen din.

Trinn 4: Etter å ha kjøpt spillet, finn «Bibliotek»-knappen og klikk på den med musen for å få tilgang til Steam-spillbiblioteket ditt. Deretter kan du se gjennom den for å finne «Orcs Must Die! 2″.

Når du har funnet spillet, finn den blå «INSTALL»-knappen og klikk på den med musen. Hvis du velger denne knappen, lastes spillet ned til datamaskinen og installeres.

Trinn 5: Når installasjonen er fullført, vil den blå «INSTALL»-knappen bli en grønn «PLAY»-knapp. Velg den for å starte spillet. Nyt!