Hvordan laste ned .NET Framework 3.5 på Windows 10

.NET-rammeverket kreves på Windows-systemer for å kjøre apper. Hvis en app krever .NET-rammeverket, og den ikke er installert på systemet ditt, må du installere det før appen kan installeres. Noen apper kan installere .NET-rammeverket for deg. Apper bruker vanligvis den nyeste versjonen av .NET-rammeverket, men hvis du installerer en eldre app som ikke har blitt oppdatert, må du kanskje installere en eldre versjon av rammeverket.

.NET Framework 3.5

.NET-rammeverket har mange forskjellige versjoner, og det fine er at du kan installere flere versjoner av det på systemet ditt. Du kan ha den nyeste versjonen installert, og eldre versjoner ved siden av. Apper vil kunne bruke hvilken versjon de er laget for å bruke.

  Skjermflimring på Windows 10? Hvordan fikse en bærbar skjerm som blinker

Last ned .NET framework 3.5

.NET-rammeverket kommer forhåndsinstallert på Windows 10. Hvis du avinstallerte det eller det ikke er tilgjengelig av en eller annen grunn, kan du laste det ned fra Microsoft. For å laste ned .NET framework 3.5;

Besøk offisiell nedlastingsside for .NET Framework 3.5.
Velg språket du bruker.
Klikk på Last ned-knappen.
Kjør EXE-filen for å installere rammeverket.

Installer .NET framework 3.5 med NET 2.0 og 3.0

.NET Framework 3.5 er en valgfri funksjon på Windows 1o som kommer med 2.0 og 3.0 oppdateringspakker.

Åpne Kontrollpanel.
Gå til Programmer.
Velg Slå Windows-funksjoner på eller av.
Velg .NET framework 3.5 og klikk OK.
Følg instruksjonene på skjermen for å installere den.

  Kontroller Windows-opasitet og størrelse med musehjulet

Hvilken .NET framework-versjon trenger jeg?

Det er normalt trygt å installere den nyeste versjonen av .NET-rammeverket. Når det er sagt, hvis den nyeste versjonen ikke er det en app trenger, sjekk appens krav. Den vil spesifikt fortelle deg hvilken versjon av .NET-rammeverket du må installere for at appen skal fungere.

Bør jeg avinstallere andre versjoner av .NET framework?

.NET-rammeverket tar ikke opp mye diskplass og flere versjoner av det kan installeres på et system. Den eldre versjonen er ikke oppgradert til den nye versjonen, og den nye versjonen er ikke nedgradert. Apper bruker versjonen de er laget for. Når det er sagt, hvis du ikke trenger å bruke en bestemt versjon av .NET-rammeverket, er det ufarlig å avinstallere det.

  Hvordan fikse OneDrive Sync-problemer på Windows 10

Hvordan oppgraderer jeg .NET framework-versjonen?

Windows 10 vil automatisk installere en nyere versjon av .NET-rammeverket når du trenger det, dvs. hvis du installerer en app som krever det, vil Windows 10 installere det for deg. Du kan også installere de nyere versjonene manuelt. De er alle tilgjengelige som nedlastbare EXE-er fra Microsoft.