Slik spiller du Stick Fight: The Game på Linux

Stick Fight: The Game er et fysikkbasert online kampspill for PC. Den ble utviklet av Landfall West og utgitt av Landfall. Slik kan du nyte Stick Fight: The Game på Linux.

Slik spiller du Stick Fight: The Game på Linux

Stick Fight: The Game fungerer på Linux via Proton i Steam. Hvis du vil spille dette spillet på datamaskinen din, må du sette opp Steam-appen.

Installer Steam

For å installere Steam-applikasjonen på din Linux-PC, åpne et terminalvindu på skrivebordet. Du kan starte et terminalvindu på Linux-skrivebordet ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søk etter «Terminal» i appmenyen.

Med terminalvinduet åpent kan installasjonen begynne. Følg sammen med installasjonsinstruksjonene nedenfor som samsvarer med Linux OS du bruker for øyeblikket.

Ubuntu

For å få Steam til å fungere på Ubuntu, må du kjøre følgende apt install-kommando nedenfor.

sudo apt install steam

Debian

De på Debian kan installere Steam. Først må den imidlertid lastes ned. For å laste ned den nyeste versjonen av Steam til datamaskinen din, bruk følgende wget nedlastingskommando.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Etter å ha lastet ned den siste versjonen av Steam til din Debian Linux-datamaskin, kan installasjonen begynne. Bruk dpkg-kommandoen nedenfor, sett opp Steam.

sudo dpkg -i steam.deb

Når Steam DEB-pakken er konfigurert på Linux-datamaskinen din, må du rette opp eventuelle avhengighetsproblemer under installasjonsprosessen.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

For å bruke Steam på Arch Linux, må du aktivere «multilib»-programvarelageret. Du kan aktivere dette programvarelageret ved å åpne filen /etc/pacman.conf i et tekstredigeringsprogram (som root).

  Hvordan installere GitCola på Linux

Med tekstfilen åpen i editoren, finn «multilib»-linjen, finjuster symbolet og fjern det. Fjern også symbolet fra linjene rett under det.

Etter at du har redigert tekstfilen, lagrer du redigeringene. Så, når redigeringene er lagret, lukk tekstredigeringsprogrammet og synkroniser systemet på nytt med de offisielle Arch Linux-serverne ved å bruke kommandoen nedenfor.

sudo pacman -Syy

Til slutt, installer Steam på din Arch Linux-datamaskin ved hjelp av pacman.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Hvis du er på Fedora eller OpenSUSE, vil du kunne installere Steam ut av esken med inkluderte programvarelager. Den opprinnelige utgivelsen av Steam for Fedora og OpenSUSE fungerer imidlertid ikke like bra som Flatpak. Så vi foreslår å følge Flatpak-instruksjonene i stedet.

  Hvordan spille Battlefield V på Linux

Flatpak

For å bruke Steam på Linux som en Flatpak, må du installere Flatpak-runtime. Å sette opp kjøretiden innebærer å installere «flatpak»-apppakken ved å bruke pakkebehandlingen din. Hvis du trenger hjelp til å sette opp kjøretiden, følg veiledningen vår om emnet.

Etter å ha satt opp Flatpak-runtime på datamaskinen din, vil du kunne installere den nyeste versjonen av Steam på datamaskinen din ved å bruke de to kommandoene nedenfor.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Spill Stick Fight på Linux

Med Steam-applikasjonen installert, start programmet på Linux-skrivebordet. Når appen er lansert, logger du på kontoen din med Steam-legitimasjonen din. Følg deretter trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor for å spille Stick Fight: The Game på Linux.

Trinn 1: Finn «Steam»-knappen inne i Steam-appen og klikk på den med musen. Deretter velger du «Innstillinger» for å få tilgang til Steam-innstillingsområdet.

Inne i Steam-innstillingsområdet finner du «Steam Play»-knappen og klikker på den. Deretter merker du av både «Aktiver Steam Play for støttede titler»-boksen og «Aktiver Steam Play for alle andre titler»-boksen. Til slutt velger du «OK» for å lagre endringene.

  Hva er en TTY på Linux? (og hvordan du bruker tty-kommandoen)

Trinn 2: Finn «Store»-knappen inne i Steam og velg den for å få tilgang til Steam Store. En gang på Steam Store, finn søkeboksen og klikk på den. Deretter skriver du inn «Stick Fight: The Game.»

Trykk på Enter-tasten for å se søkeresultatene.

Trinn 3: Se gjennom Steam-søkeresultatene for «Stick Fight: The Game». Velg spillet i søkeresultatene, og klikk på «Stick Fight: The Game» for å få tilgang til Steam Store-siden.

På Stick Fight: The Game Store-siden finner du den grønne «Legg i handlekurv»-knappen for å kjøpe den og legge den til i Steam-biblioteket ditt.

Trinn 4: Etter å ha kjøpt spillet, klikk på «Bibliotek»-knappen for å få tilgang til Steam-biblioteket ditt. Se deretter gjennom og finn «Stick Fight: The Game».

Finn den blå «INSTALL»-knappen og klikk på den for å laste ned og installere Stick Fight: The Game på din Linux-datamaskin.

Trinn 5: Når Stick Fight: The Game er ferdig med å laste ned og installere på din Linux-PC, vil den blå «INSTALL»-knappen bli en grønn «PLAY»-knapp. Velg den grønne «PLAY»-knappen for å starte spillet.