tipsbilk.net

Slik starter du en Chromebook på nytt (3 enkle måter)

Chrome OS er kjent for å være et lett OS, men det kommer med mange funksjoner i skrivebordsklassen. Akkurat som andre stasjonære operativsystemer, kan du høyreklikke på en Chromebook og til og med ta opp skjermen på Chrome OS. Så hvis du nylig har flyttet til en Chromebook og leter etter en måte å starte Chromebook på på nytt, vil denne veiledningen hjelpe deg med det. Det er tre enkle metoder for å starte en Chromebook på nytt, og vi har nevnt alle, inkludert en skjult Chrome URL-metode. Så la oss gå videre og lære hvordan du starter en Chromebook på nytt.

3 metoder for å starte en Chromebook på nytt (2022)

Start Chromebook på nytt fra hurtiginnstillinger

Chrome OS kommer ikke med en dedikert Restart-knapp, så du må slå av Chromebooken og slå den på manuelt for å starte enheten på nytt. Du kan enkelt gjøre det fra Hurtiginnstillinger-panelet. Slik fungerer det:

  Topp 10 beste torrent-nettsteder

1. Åpne Hurtiginnstillinger-panelet fra nederste høyre hjørne der klokkeslett og annen informasjon vises. Her klikker du på «Slå av» (strøm)-knappen, og den slår umiddelbart av enheten din.

2. Trykk nå på av/på-knappen for maskinvare på enheten for å starte Chromebooken på nytt.

Start Chromebook på nytt ved å bruke strømknappen

1. Du kan også starte Chromebooken på nytt ved å bruke maskinvareav/på-knappen. Du må trykke og holde inne strømknappen i et par sekunder.

2. Når du gjør det, omtrent som Android, vil en popup-meny vises på skjermen. Her velger du alternativet «Slå av», og det slår av Chromebooken.

  Slik legger du til en kobling i Canva

2. Nå trykker du på strømknappen igjen for å starte Chromebooken på nytt.

Start Chromebook på nytt ved å bruke en Chrome-nettadresse

Til slutt er det flere skjulte Chrome-nettadresser som mange brukere ikke er klar over. En av dem lar deg starte Chromebooken på nytt med en enkel URL-kjøring. Merk at det er en myk omstart og ikke en fullverdig omstart. I mangel av en dedikert omstartsfunksjon her, kan du bruke denne metoden på Chrome OS.

1. Åpne Chrome og skriv inn nettadressen nedenfor i adressefeltet og trykk Enter. Sørg for at du har lagret alt arbeidet ditt, da dette vil starte Chromebooken på nytt umiddelbart.

chrome://restart

2. Nå starter Chromebooken automatisk på nytt. Det er det.

  Slik gjenoppretter du din gamle AOL-e-post

Start Chromebooken på nytt på riktig måte

Så dette er hvordan du kan starte Chromebook på nytt. Det hadde vært bedre om Google la til et dedikert omstartsalternativ for å unngå bryet med å manuelt slå av enheten og slå den på igjen. Likevel kan du bruke Chrome URL for en myk omstart. Uansett, det er alt fra oss. Hvis du vil slå av berøringsskjermen på en Chromebook, følg hurtigveiledningen vår. Og for å aktivere delt skjerm på en Chromebook, akkurat som Windows 11, har vi en detaljert veiledning for deg. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

x