Slik tilpasser du alltid på skjermen i iPhone 14 Pro

Med iPhone 14 Pro og 14 Pro Max brakte Apple endelig sin egen implementering av en alltid på skjermen for iPhone-brukere. Apples idé om hva en iPhone AoD burde være ble imidlertid møtt med mye kritikk. Vel, med iOS 16.2 – som aktiverte 5G på iPhones i India, kan iPhone 14 Pro-eiere nå endelig tilpasse deres alltid på skjermen (til en viss grad). Enten det er det nedtonede bakgrunnsbildet som irriterer deg, eller det faktum at AOD ser ut som om iPhonen din aldri virkelig er i standby-modus, her er hvordan du tilpasser den alltid på skjermen i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

Tilpass iPhone alltid på skjermen

På ekte Apple-vis er det ikke massevis av alternativer for å tilpasse iPhone 14 Pros AOD. Imidlertid er det grunnleggende der, og du kan få en brukbar alltid på skjermen på din iPhone som ikke påvirker batterilevetiden for mye. Det er et par ting du kan endre i iPhone 14 Pro alltid på skjermen, og vi skal ta en titt på dem begge.

  7 WordPress-feilsøkingsverktøy for feilsøking

Merk: Du må oppdatere iPhone til iOS 16.2 for å få AOD-tilpasningsalternativene til å vises.

Skjul/vis bakgrunnen i Alltid på skjerm

En av de største problemene folk har med implementeringen alltid i iOS 16 er det faktum at bakgrunnen alltid vises. Dette påvirker ikke bare batterilevetiden, men kan også være distraherende for noen mennesker, som meg. Heldigvis kan du nå slå av bakgrunnen i iPhone AOD.

  • Gå til Innstillinger -> Skjerm og lysstyrke.

  • Rull ned og trykk på «Alltid på skjermen». Her trykker du ganske enkelt på bryteren ved siden av «Vis bakgrunn» for å slå den av.
  Hvordan få tilgang til blokkerte nettsteder på en datamaskin eller mobil enhet

Det er det, AOD vil nå være en vanlig svart skjerm med klokkeslett, iPhone-låseskjermwidgeter og varslene dine. Ikke mer distraherende bakgrunnsbilde på låseskjermen.

Skjul/vis varsler på iPhone Alltid på skjermen

Hvis du vil ha en enda renere opplevelse med iPhone AOD, kan du også deaktivere varsler på skjermen som alltid er på. Slik gjør du det.

  • Gå til Innstillinger -> Skjerm og lysstyrke.

  • Rull ned og trykk på «Alltid på skjermen». Her trykker du ganske enkelt på bryteren ved siden av «Vis varsler» for å slå den av.

Din Always on Display vil ikke vise noen varsler nå. Så du kan få en renere, mindre distraherende opplevelse med din iPhone 14 Pro.

Deaktiver Alltid på skjermen i iPhone 14 Pro

Selvfølgelig, hvis du ikke liker AOD-er på smarttelefoner, kan du også slå av iPhone som alltid vises. Vi har en dedikert artikkel om å aktivere/deaktivere iPhone 14 Pro AOD som du kan lese for detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør dette.

  Shotgun Farmers Låse opp koder: Løs inn nå

Tilpass enkelt iPhone 14 Pro alltid på skjermen

Vel, det er slik du kan tilpasse den alltid på skjermen på din iPhone 14 Pro. Selv om det ikke er mange tilpasningsalternativer, kan du fortsatt i det minste deaktivere bakgrunnen og varslene fra å vises i AOD. Så, skal du tilpasse iPhone-en din alltid på skjermen? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene.

x