7 beste Bluetooth-adaptere for en trådløs livsstil

Velkommen til den trådløse livsstilen med disse Bluetooth-adapterne som kan koble til flere enheter samtidig.

Er du lei av å håndtere flere kabler for flere enheter? Får håndteringen av disse kablene deg til å gråte hver gang? Sannsynligvis er dette det rette tidspunktet for å kaste bort alle kablene dine og gå for en Bluetooth-adapter for Bluetooth-støttede enheter.

Hvis du vil minimere bruken av porter på datamaskiner og spillkonsoller, bytt til Bluetooth-adaptere.

Hva er Bluetooth-adaptere?

Bluetooth-adaptere er enheter for trådløs tilkobling som tilbyr en trådløs Bluetooth-tilkobling for å koble til flere enheter.

Disse kan koble til PC, smarttelefon, tastatur, mus, spillkonsoller og mer. Disse kan koble til flere enheter samtidig uten rot med kabler.

Den avanserte teknologien som de fleste Bluetooth-adaptere bruker i dag, gjør overføringen rask og pålitelig.

Hvorfor bruke Bluetooth-adaptere?

Vi er alle omgitt av teknologiske enheter og dingser i disse dager. Å ha dingser rundt oss betyr en haug med kabler å administrere. Dette øker ikke bare bekymringene for kabelhåndtering, men gjør det også vanskelig å bære disse kablede enhetene fra ett sted til et annet.

I alle disse tilfellene gjør Bluetooth-adaptere underverker. Disse kommer for det meste i kompakte og elegante størrelser som ikke engang lar deg bry deg om deres eksistens.

  Hvordan kjører jeg Python-skript?

I tillegg lar de deg koble din PC, bærbare eller spillkonsoll til flere enheter samtidig. Disse gir deg den beste følelsen av å ha en trådløs livsstil.

Fordeler med Bluetooth-adaptere

 • Dette er de beste tilkoblingsalternativene for kort rekkevidde som kan gå utover grensene for kabler.
 • Bluetooth-adaptere trenger ikke å installere drivere for store PC-vinduer. Og hvis de trenger en sjåfør, er de tilgjengelige gratis.
 • De kan koble til nesten alle Bluetooth-aktiverte enheter.
 • Bluetooth-adaptere forbedrer arbeidsvennligheten med sine elegante og bærbare design.

Deretter lærer vi hvordan du bruker en Bluetooth-adapter.

Hvordan bruke en Bluetooth-adapter?

 • Koble Bluetooth-adapteren til datamaskinens USB-port.
 • Slå på Bluetooth-støttet enhets Bluetooth og sett den i sammenkoblingsmodus.
 • Installer den dedikerte driveren om nødvendig.
 • Finn Bluetooth-ikonet på PC-en og legg til Bluetooth-enheten din.

Når enheten din er paret med den, kan du enkelt starte filoverføringen.

Hvem kan bruke Bluetooth-adaptere?

 • Ideell for folk som ofte trenger å overføre filer fra smarttelefoner, nettbrett eller mer til PC-er osv.
 • Du kan bruke Bluetooth-adaptere for å lytte til musikk uten kablede hodetelefoner. Du kan koble Bluetooth-hodetelefonene dine til denne.
 • Spillere kan også bruke Bluetooth-adaptere til å koble enhetene sine trådløst til spillkonsollene.

La oss nå utforske listen over gode Bluetooth-adaptere du kan velge og si farvel til kablene dine.

Maxuni USB Bluetooth-adapter

Denne Maxuni Bluetooth 5.0-adapteren kommer med en hastighet på 3 Mbps og en overføringskapasitet på 20M. Den kan tilby tilkobling til 4 enheter samtidig som et tastatur, Bluetooth-hodetelefoner, mus, spillkontroller osv. Den kommer i en kompakt og bærbar størrelse.

  Alt du trenger å vite om datastoff for digitale virksomheter

Denne USB Bluetooth-adapteren bruker klasse 2 radioteknologi, som sikrer rask overføring på 10-20 m avstand i et åpent rom. Den er ideell for 32/64-bits PCer med Windows 11/10/8/7.

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0-adapter

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0 er sikkerhetskopiert med anti-interferensteknologi som reduserer tap av effektivitet ved overføring. Den kan koble til syv enheter samtidig, som tastatur, mus, hodesett, hodetelefoner, mikrofoner, høyttalere og mer.

Maksimal overføringshastighet er 3 Mbps opp til en maksimal avstand på 33ft/10M i et åpent rom. Den kommer i et kompakt design, og du kan enkelt la den ligge på din PC eller bærbare.

llano USB Bluetooth-adapter

llano USB Bluetooth Adapter har den nyeste Bluetooth 5.1-brikken som tilbyr rask overføring. Denne Bluetooth-adapteren er kompatibel med de fleste Bluetooth-aktiverte enheter som mus, tastaturer, hodetelefoner, smarttelefoner, etc.

Den kan koble til syv enheter samtidig med en signaloverføring på rundt 75 fot. Det blå indikatorlyset forteller deg om arbeidsstatusen til denne adapteren. Det er en plug-and-play-enhet som kan fungere kjørefritt med Windows 8.1/10/11.

ZEXMTE USB Bluetooth-adapter

ZEXMTE tilbyr denne fantastiske USB Bluetooth-adapteren 5.0, som er kompatibel med Windows 7/8/8.1/10. Den nyeste Bluetooth 5.0-brikken reduserer Bluetooth-strømforbruket.

Den har en nanostørrelse og elegant design som ikke vil plage deg selv om du holder den koblet til USB-porten. Det kan aktivere tilkobling med hodetelefoner. PC-er, smarttelefoner, skrivere og mer. Imidlertid er denne UB400 inkompatibel med Linux, Mac og TV.

COMSOON Bluetooth 5.0-mottaker

Hvis du leter etter Bluetooth-støtte for bilen din, er denne COMSOON Bluetooth 5.0 det riktige alternativet. Den er ideell for Bluetooth-aktiverte så vel som ikke-Bluetooth-enheter. Den kommer med Bluetooth 5.0 og en 3,5 mm AUX-port.

  Hvordan konfigurere hurtiglastende WordPress-nettsteder på DigitalOcean?

Den er sikkerhetskopiert med CVC8.0 Noise Cancellation-teknologi som eliminerer støy og ekko. Det kraftige batteriet tilbyr opptil 16 timer med musikk og samtaler.

Den lar deg koble telefonen til bilens lydsystem, høyttalere og hjemmestereo. Den består av en innebygd mikrofon som lar deg svare på anrop, ringe på nytt, legge på og mer.

Gå for denne TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 for en rask Bluetooth-tilkobling. Den har bakoverkompatibilitet med Bluetooth V4.2/4.0/3.0/2.1/2.0/1.1. Den kan gjøre den bærbare, PC-en eller stasjonære datamaskinen din som ikke er bluetooth, til en Bluetooth-kompatibel enhet.

Den kommer med EDR- og BLE-teknologi som forbedrer dataoverføringshastigheten og senker strømforbruket. Dens nano-størrelse og elegante design gjør den til en problemfri enhet.

Siste ord

Hvis du leter etter en høyhastighets og pålitelig Bluetooth-adapter, bør du vurdere disse forslagene, siden disse har den nyeste teknologien og designegenskaper og kan levere god ytelse.

Det kan også være lurt å utforske de beste MagSafe-ladere for Apple-brukere.

x