tipsbilk.net

Slik zoomer du inn og ut på en Chromebook (5 måter)

Hvis du er ny på Chromebook, ikke bekymre deg. Vi samler alle de grunnleggende ressursene om hvordan du navigerer i Chrome OS og drar nytte av mange skjulte funksjoner. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du zoomer ut på Chromebooken din på fem forskjellige måter. Enten det er et PDF-dokument eller et bilde, kan du følge guiden vår og lære å justere zoomnivået. I tillegg kan du endre skjermstørrelsen på Chromebook og gjøre hele brukergrensesnittet stort eller lite, avhengig av dine behov. Når det er sagt, følg denne veiledningen for å lære hvordan du zoomer ut på en Chromebook.

Zoom inn og ut på Chromebooken din (2023)

I denne opplæringen har vi lagt til fem forskjellige måter å zoome inn og ut på Chromebooken din. Du kan bruke hurtigtaster og bevegelser for å raskt justere zoomnivået i Chrome OS. Utvid tabellen nedenfor og gå til hvilken som helst seksjon du ønsker.

  Hvordan bruke Nmap for sårbarhetsskanning?

Zoom ut på en Chromebook ved hjelp av hurtigtaster

1. Først trykker du bare på «Ctrl» og «-» (minus)-tastene samtidig for å zoome ut på en Chromebook. Dette vil umiddelbart zoome ut innholdet på skjermen.

2. For å tilbakestille zoomen til standardnivået, trykk «Ctrl» og «0» (null) samtidig. Det vil spare deg for manuelt å velge standardskalaen på siden.

3. Og i tilfelle du vil zoome inn på nettsiden eller et annet innhold, kan du trykke på «Ctrl» og «+» (pluss)-tastene samtidig. Det er det.

Zoom ut på en Chromebook ved hjelp av styreflaten

1. Du kan også bruke styreflaten for Chromebook til å zoome ut på en nettside, et bilde, en PDF-fil og mer. Nå kan du zoome ut ved å knipe to fingre sammen.

2. Du kan også bruke styreflatebevegelsen til å zoome inn. Bare legg to fingrene på styreflaten og flytt dem sakte fra hverandre. Dette vil øke zoomen umiddelbart. Både styreflatebevegelsene og hurtigtastene for å zoome inn/ut ligner på Windows.

Bortsett fra hurtigtaster og styreflatebevegelser, kan du også zoome ut på en Chromebook fra Chrome-nettleserens meny. Slik fungerer det:

  Lær MLOps med disse 10 kursene

1. Klikk på menyen med tre prikker i øverste høyre hjørne, så finner du Zoom-innstillingen her. Klikk på «-»-knappen for å zoome ut siden på Chromebooken din.

2. På samme måte klikker du på «+»-knappen for å zoome inn på nettsiden. Forresten, 100 % er standardskaleringen for enhver nettside.

Zoom inn/ut skrivebordet på Chromebooken din

Hvis du ønsker å zoome ut skrivebordsskjermen og redusere systemomfattende UI-skalering på Chromebooken din, kan du gjøre det med en tastaturkombinasjon. La oss se på hvordan det fungerer:

1. Trykk «Ctrl + Shift» og «-» (minus)-tastene samtidig for å zoome ut Chromebook-skrivebordsskjermen.

2. Og trykk «Ctrl + Shift» og «+» (pluss)-tastene samtidig for å zoome inn på Chromebook-skrivebordet. På denne måten kan du velge å gjøre Chromebook-grensesnittet større og enklere å klikke på.

3. Til slutt trykker du på «Ctrl + Shift» og «0» (null) på tastaturet for å gjenopprette standard zoomnivå for Chromebook-grensesnittet.

4. Du kan forresten endre skjermstørrelsen fra Innstillinger også. Bare søk «Display» fra App Launcher og åpne innstillingsvinduet.

5. Bruk deretter glidebryteren ved siden av «Visningsstørrelse» for å justere skjermstørrelsen, og zoome inn og ut av innholdet med letthet.

  Øk blogginntektene dine med disse tilknyttede markedsføringsverktøyene

Bruk Chrome OS-forstørrelsesglasset til å zoome inn og ut

Chrome OS kommer med et fantastisk tilgjengelighetsverktøy for forstørrelsesglass for å zoome inn og ut på skjermen. Slik får du tilgang til den:

1. Bruk tastatursnarveien «Ctrl + Søk + M», og et popup-vindu vises på skjermen. Klikk på «Fortsett» for å bruke forstørrelsesverktøyet for fullskjerm.

2. Nå vil skjermen zoomes inn på Chromebooken din.

3. For å zoome ut og deaktivere forstørrelsesglasset på Chromebook, trykk «Ctrl + Søk + M» igjen.

Endre zoomnivået raskt på Chrome OS

Så dette er de fem metodene for å endre zoomnivået og UI-skalering på Chrome OS. Hvis du håndterer bilder, nettsider og PDF-filer, vil tastatursnarveien og styreflaten fungere utmerket. Men hvis du trenger å øke størrelsen på hele brukergrensesnittet for eldre brukere, kan du gjøre det ved å bruke hurtigtasten nevnt ovenfor. I tillegg, hvis du ønsker å lære hvordan du aktiverer Live Caption på Chromebooken din – en annen utmerket tilgjengelighetsfunksjon, følg vår koblede veiledning. Og for å deaktivere berøringsskjermen på en Chromebook, har vi en kjekk veiledning på plass for deg. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

x