Slipp løs kraften i e-postmarkedsføring med Campaigner

E-postmarkedsføring er en direkte markedsføringsstrategi som lar deg nå potensielle kunder uten å være påtrengende.

Du kan pleie potensielle kunder og sende dem ned i konverteringstrakten med e-postkampanjer. Men for bedre samsvar og større avkastning trenger du et godt verktøy.

En av dem er Campaigner. Og dette er en dyp guide til funksjonene og brukstilfellene.

Kampanjeoversikt

Campaigner er et kraftig markedsføringsautomatiseringsverktøy som du kan bruke til å gjøre e-postmarkedsføringstiltak til penger. Den tilbyr avanserte funksjoner for e-postmarkedsføring til en minimal kostnad. Dette gjør det til en rimelig løsning for å utvide markedsføringspakken din.

Det handler ikke bare om e-postmarkedsføring. Campaigner inkluderer også SMS-markedsføringsmuligheter for å sende frittstående SMS-kampanjer. Du kan inkludere SMS-utløsere i arbeidsflytene dine for e-postautomatisering for å forbedre kundeengasjement og konvertering.

Plattformen fornyer også konseptet med personalisering ved å tilby et utvalg alternativer for å lage 1:1 e-postsamtaler. Den baserer denne personaliseringen på geolokalisering, kjøpshistorikk, tidligere engasjement og tilpassede data.

Dessuten kommer Campaigner med kreative e-postmaler som gjør det enkelt å lage e-postarbeidsflyter. Den tilbyr til og med en HTML-editor for erfarne internett- og programvarebrukere.

Til slutt kommer denne e-postmarkedsføringen SaaS med 24/7 support med høy oppetid for kundetilfredshet samt leveringshastigheter. Plattformen gir en 30-dagers gratis prøveversjon med alle funksjoner for bedrifter før de kjøper den.

På denne måten får bedriftseiere den førstehåndsopplevelsen de så frem til.

Hvorfor bør bedrifter bruke Campaigner?

Bedrifter bør vurdere å bruke Campaigner av flere grunner:

#1. Markedsføringsautomatisering

Campaigner kommer med avanserte funksjoner for automatisering av e-postmarkedsføring. Disse funksjonene hjelper deg å gjøre e-postmarkedsføringstiltakene dine til inntekter.

Den lar bedrifter lage engasjerende kundereiser ved hjelp av den intuitive visuelle utvikleren. Dette vil øke kundeengasjementet og konverteringsraten betraktelig.

#2. Personalisering

Plattformen har mange personaliseringsalternativer for å lage 1:1 e-postsamtaler. Personaliseringen har variabler som geolokalisering, kjøpshistorikk, forfallsporter, tidligere engasjement og tilpassede data. Dette gir en enorm ytelsesøkning i kampanjer.

#3. E-postdesign

Byggeren som følger med plattformen gjør det enkelt å bygge flotte kampanjer med dra-og-slipp-funksjoner. Det er også en HTML-editor for koding av nerder som ønsker å legge til et ekstra snev av personalisering til kampanjene sine.

#4. Omdømmebeskyttelse

Campaigner tilbyr verktøy for å beskytte avsenderens omdømme og opprettholde listens helse. Funksjonen Reputation Defender skanner e-postadressene i kontaktlisten din med jevne mellomrom og returnerer en vurdering. Den gjør dette slik at du kan ha innsyn i eventuelle leveringsproblemer.

  Bevegelsesbasert notatapp med tekst, bilde, talememo og påminnelse

Hvordan er Campaigner bedre fra konkurrentene

Campaigner skiller seg ut fra resten, som Mailchimp, Sendinblue, etc., på grunn av dens omfattende pakke med avanserte funksjoner, rimelige priser og enestående kundestøtte.

Den gir robuste funksjoner for automatisering av e-postmarkedsføring sammen med SMS, slik at du kan nå kunder på flere forskjellige måter. Denne flerkanalstilnærmingen er ikke vanlig på andre plattformer.

Campaigner legger også vekt på personalisering med alternativer for å lage 1:1 e-postsamtaler. Dette øker kundeengasjementet og konverteringsfrekvensen. Det er en dra-og-slipp-bygger og HTML-editor som hjelper til med å lage visuelt imponerende e-postkampanjer.

Og det er ikke det!

Plattformen tilbyr unike funksjoner som Reputation Defender for å beskytte avsenderens omdømme og opprettholde listens helse.

Kampanjefunksjoner

La oss nå se på funksjonene Campaigner tilbyr:

#1. Arbeidsflyter for e-postautomatisering

Kampanjens e-postautomatiseringsarbeidsflyt-funksjon gjør det mulig for brukere å bygge engasjerende e-postautomatiseringsarbeidsflyter – enkle eller avanserte, i henhold til deres krav. Funksjonen fremmer abonnenter og bidrar til å øke potensielle konverteringer ved hjelp av en konverteringstrakt.

Her er nøkkelaspekter ved e-postautomatiseringsarbeidsflytene:

 • Flerkanals tilnærming til arbeidsflyt: Funksjonen lar brukere bygge kraftige arbeidsflyter for e-post + SMS som kobler til kunder på deres foretrukne kanal. Denne flerkanalstilnærmingen kan skape mye mer effektfulle kampanjer med høy konvertering.
 • Bygg kundereiser: Arbeidsflytfunksjonen inkluderer en bygger for enkle eller avanserte arbeidsflyter. Brukere kan visualisere hele kundereisen og validere arbeidsflyten før den starter.
 • Tilpassede meldinger basert på brukerkjøpsstadiet: Arbeidsflytene hjelper e-handelskunder ved å sende relevante meldinger i henhold til stadiene i kundereisen. Denne pleien tillater rask sjekking, mersalg og krysssalg.

#2. Konverteringssporing

Kampanjens funksjon for konverteringssporing måler den virkelige effekten av e-postkampanjene dine.

Den sporer konverteringer som følge av e-postkampanjene og automatiseringsarbeidsflytene dine. Dette lar den spore konverteringsdata for å bestemme dynamisk innhold og relevante fremtidige segmenter.

Her er noen viktige aspekter ved funksjonen for å spore kampanjens konverteringer:

 • Kraftig rapportering: Funksjonen leverer sanntidsmålinger for kampanjene og automatiseringsarbeidsflytene dine. Du kan se nærmere på konverteringsrapportene dine for å identifisere gjentatte kunder og måle konverteringsverdier.
 • Totale konverteringer: Den kompilerer et sammendrag av alle konverteringene dine i sanntid med totaler. På denne måten kan du følge med på evalueringen av markedsføringskampanjene dine.
 • Konverteringsverdi: Funksjonen lar deg korrelere konverteringshendelser med faktiske kjøpsverdier. Dette hjelper deg med å måle den sanne effekten av meldingene og målrettingen.
 • Konverteringsdrevne arbeidsflyter for e-postautomatisering: Med denne underfunksjonen kan du optimalisere e-postautomatiseringsarbeidet for konverteringer. Alternativt kan du bruke konverteringsdataene til å kontrollere elementer av automatiseringsdesign og logikk.

#3. E-postsegmentering

E-postsegmenteringsfunksjonen lar brukere danne komplekse segmenter basert på brukeraktivitet. Dette fører til bedre åpnings- og konverteringsfrekvenser for e-postkampanjer.

  Hvorfor er Dark Souls så vanskelig?

Nedenfor er de viktigste aspektene ved e-postsegmenteringsfunksjonen:

 • Effektiv postløsning: Lag segmenter basert på kontaktaktivitet, demografiske data, tidligere kjøpsatferd osv. Dette sikrer målrettede meldinger til abonnentene.
 • E-postengasjement: Send konverteringsfokuserte e-poster til de mest engasjerte brukerne. Du kan også pleie kampanjer for å engasjere inaktive brukere på nytt.
 • Kjøpsatferd: Dette lar deg skreddersy e-poster og sende kontekstuelle tilbud basert på tidligere kjøpshistorikk.
 • Geografiske data: Lag kraftige segmenter basert på geografiske kundedata som postnummerradius, by, region eller land.
 • Livstidsaktivitetsfiltrering: Send e-poster og filtrer kontakter basert på livstidsaktivitet. Sett opp tilpassede segmenter og send e-postmeldinger til abonnenter med relevante kampanjer.

#4. Dynamisk innhold

Dynamic Content-funksjonen gjør det mulig for deg å sende skreddersydde e-poster til potensielle kunder. Det hjelper deg å bygge sterkere kunderelasjoner ved å sende meningsfulle og personlige e-poster. Den bruker detaljert kontaktinformasjon, tilpassede feltdata samt demografisk innsikt og mer.

Funksjonen lar deg også tilpasse innhold på farten i arbeidsflyten for e-postoppretting. Her vil mottakerne få svært personlig tilpassede e-poster basert på unike identifikatorer og interaksjonshistorikk.

Dessuten hjelper det med å angi riktig tone for hver abonnentbøtte ved å sende e-poster basert på smarte segmenter; holde brukere organisert til enhver tid, og alltid levere passende meldinger.

#5. Kjøpsatferd

Kampanjens funksjon for kjøpsatferd lar deg gjøre potensielle kunder om til hyppige kjøpere. Du kan gjøre dette ved å lage segmenter som engasjerer nåværende kunder med personlig tilpassede og relevante tilbud.

Det hjelper deg å beholde kunder og avdekke nye salgsmuligheter. Dette skjer gjennom segmentering på ulike kjøpsberegninger som kjøpte produkter, dato, bruktbeløp, antall kjøp og mer.

Denne funksjonen inkluderer omfattende data om tidligere kjøp, for eksempel produktnavn, beskrivelse, bestillings-ID osv.

Du kan også koble Campaigner til store nett- og detaljhandelsleverandører som Shopify og Magento via innfødte og partnerintegrasjoner.

#6. Dra og slipp e-postbygger

Å bruke Campaigners dra og slipp e-postredigering forenkler prosessen for å lage e-post. Med dra-og-slipp-byggeren kan du enkelt designe e-poster og lage kampanjer i ditt eget tempo.

Editoren kommer også med en rekke ferdige maler med ulike layoutalternativer for nybegynnere. Etter å ha valgt en mal, kan brukere tilpasse den til å inkludere merkevarebygging, logo, farger og bilder.

Alle maler er fullstendig responsive, og sikrer at når du åpner e-post på en hvilken som helst enhet, vil den se bra ut.

For mer avansert design kan brukere eksportere HTML-versjonen av malen og legge til noe dynamisk innhold eller inkludere en RSS-feed.

#7. Skjemaer for abonnentvekst

Subscriber Growth-funksjonen hjelper deg med å utvide abonnentbasen din, da den hjelper deg med å spore kundenes e-postadresser, kontaktinformasjon eller e-postlistepreferanser.

  Oppregning av nettverkstjenester ved hjelp av GoScan

Videresend-til-en-venn-skjemaet finnes også i dette verktøyet og lar nåværende abonnenter videresende en kopi av e-posten til noen andre.

I tillegg lar Campaigner deg også lage registreringsskjemaer for å samle nye potensielle kunder effektivt. Disse skjemaene kan bygges inn på nettsteder og landingssider for å generere nye abonnenter.

#8. E-postmaler

Campaigner har et bibliotek med profesjonelt utformede og forhåndstestede e-postmaler. Disse sikrer perfekt gjengivelse på alle større enheter.

Disse malene hjelper deg med å lage vakre, godt utformede e-postkampanjer. Malene er rettet mot raske lastetider samt nøyaktig gjengivelse for å sikre at e-postene dine ser bra ut på alle plattformer.

Malene har et pålitelig sett med tidstestet og konstant oppdatert grunnleggende HTML og CSS. Dette øker påliteligheten på tvers av plattformer og enheter på tvers av enheter. Så hvert element i e-posten, inkludert bilder, lenker, skriftsnitt, layout og strukturell justering, gjengis perfekt.

Kampanjeintegrasjoner

Campaigner gjør det enkelt å bruke plattformen sammen med resten av MarTech-stabelen. Du kan integrere det med tredjepartsskjemaer, CRM-er, Analytics-verktøy og mer.

Verktøyet har integreringsalternativer med tredjepartsskjemaer som Typeform, Gravity Forms, etc. Disse tredjepartsskjemaene gjør det mulig å lage egendefinerte skjemaer med forskjellige felt. Dette hjelper deg med å få mer data og informasjon om potensielle kunder for bedre pleie.

Campaigner integreres også med CRM-verktøy som Hubspot og Salesforce. Med disse integrasjonene kan du sømløst overføre data til andre verktøy for en effektiv strategi.

Campaigner har integrasjoner med Facebook og LinkedIn for å importere dine nye kundeemner og registreringer direkte inn i verktøyet. Du kan også forbedre kampanjene dine med integrasjoner som Google Analytics og Adobe Analytics.

Brukstilfeller for kampanjer

E-handel

Campaigner kan være et kraftig verktøy for e-handelsbedrifter. Det hjelper deg med å lage personlige kundereiser med en automatiseringsarbeidsflytbygger. Dette engasjerer og nærer abonnenter med svært relevante meldinger ved hjelp av e-post eller SMS.

I tillegg forbedrer Campaigners SMS-markedsføringsfunksjoner rekkevidden og effektiviteten til markedsføringskampanjer ettersom de øker kundeengasjement og -bevaring.

Digitale markedsføringsbyråer

Ved å bruke Campaigners avanserte e-postdesign og personalisering kan digitale markedsføringsbyråer lage engasjerende kampanjer for kundene sine.

Plattformens dra-og-slipp-bygger og HTML-redigering gjør det enkelt å lage iøynefallende e-poster.

I tillegg tillater de avanserte personaliseringsalternativene å opprette 1:1 e-postsamtaler.

Programvare- og teknologiselskaper

For en bedrift basert på programvare eller teknologi er det viktig å opprettholde et godt avsenderomdømme.

Med Campaigners Reputation Defender-verktøy kan bedrifter opprettholde avsenderens omdømme. De kan gjøre det ved å skanne spesifikke e-postadresser i kontaktlisten deres og returnere en vurdering for dem.

Innpakning

Campaigner er et e-postmarkedsføringsverktøy ulikt noe annet på markedet. Med dynamiske sporings- og automatiseringsfunksjoner gjør det e-postmarkedsføring mye enklere og muliggjør personlig tilpasset innhold og maler for bedre konverteringer.

Men det som skiller den fra andre er brukervennligheten og rimeligheten.

Så hvis du leter etter et e-postmarkedsføringsverktøy som tilbyr fantastiske funksjoner til en rimelig pris, er Campaigner det beste alternativet.

Du kan også utforske noe markedsføringsautomatiseringsprogramvare som hjelper virksomheten din.