Still inn iPhone-skjermens lysstyrke langt lavere enn hva Apple tillater

Har du noen gang tatt opp telefonen midt på natten for å sjekke klokkeslettet, eller hvis du ser at du har en ny melding/e-post, bare for å bli blendet av skjermens lysstyrke? Det skjer med de beste av oss. Bortsett fra smerten, kan lyset fra skjermen til og med vekke noen du deler seng med mens du er opptatt med å få opp kontrollsenteret for å redusere lysstyrken. Det er en enkel liten måte å redusere skjermens lysstyrke til en langt lavere enn det du kan stille inn fra lysstyrke-glidebryteren i Kontrollsenter og Innstillinger. Den er faktisk innebygd rett inn i iOS og krever en liten innstilling. Slik kan du aktivere den og aktivere den med en liten snarvei.

  Når kan hodetelefoner og ørepropper skade hørselen din?

Gå til Innstillinger>Generelt>Tilgjengelighet og trykk på Zoom-alternativet.

Slå på denne funksjonen fra bryteren øverst og trykk deretter på alternativet Zoom region. Sett den til «Fullskjermszoom». Gå tilbake til forrige skjermbilde og sett maksimalt zoomnivå til det laveste.

Deretter bruker du tre fingre til å trykke på skjermen tre ganger. Du vil se følgende meny vises. Velg alternativet «Velg filter», og fra listen over alternativer du får, velg «Low Light». Det er omtrent det. Slå nå av zoom siden du ikke vil bruke dette alternativet med superlav lysstyrke hele tiden. Det er på tide å sette opp en snarvei for å aktivere den raskt.

  Hvordan bruke Fedora Media Writer for å lage en Fedora-installasjons-USB

Gå til Innstillinger>Generelt>Tilgjengelighet og rull ned helt til bunnen der du vil se Tilgjengelighetssnarveien. Trykk på den og still den til å aktivere Zoom-alternativet, eller hvis du har den konfigurert for noe annet, legg til Zoom i den også.

Du kan nå redusere skjermens lysstyrke fra kontrollsenteret til det laveste nivået det tillater. Deretter tre ganger trykk på startskjermknappen for å se den enda mørkere skjermen. Det kan bli så mørkt at det knapt er synlig. Hvis du setter lysstyrken til et normalt nivå, vil det å aktivere Zoom-alternativet gi deg en skjerm som er lettere for øynene (ordspill).

  Skann og rediger utskrevne bilder i bulk på din iPhone ved hjelp av Pic Scanner

via iClarified