Svar, avvis eller demp anrop fra en flytende knapp [Android]

Vi har gjennomgått apper som legger til flytende chattehoder for Google Chrome og Android-varsler, og til og med en fin flytende knapp for å få tilgang til oppringingsappen. Flytende knapper er ikke et nytt konsept, og disse praktiske, allestedsnærværende knappene er ikke fremmede for Android-brukere, men de ser ut til å sentrere rundt replikering av Facebook-chathoder i stor grad, og de fleste av disse appene imøtekommer faktisk meldingsfunksjonen til vår telefoner. HandyCall er en Android-app som legger til et flytende hode på skjermen når du mottar et innkommende anrop. Du kan svare på, avvise eller dempe det innkommende anropet og fortsette å gjøre det du gjorde. Appen kommer med en innebygd planlegger som lar deg stille inn når appen skal være aktiv hvis du ikke vil bruke det flytende hodet hele tiden.

  Få lydveilede instruksjoner for å ta selfies med bakkameraet [Android]

Appen er aktivert som standard når den er installert. Du kan endre temaet fra et sirkulært chattehode som tema til et rektangel. Appen støtter engelsk, italiensk og hindi. Hvis du velger å oppgradere appen, kan du flytte der den flytende knappen vises på skjermen. Bortsett fra disse appinnstillingene, kan du tilpasse utseendet til den flytende knappen, dvs. Popup. Gjennomsiktigheten kan justeres og du kan få standard oppringingsapp til å vises når du er på startskjermen, eller når som helst du får en samtale i tillegg til at selve popup-vinduet vises.

I tillegg kan du planlegge når appen skal være i dvale og la standard telefonapp ta over. Når du mottar et anrop, kan du svare på det, avslå det, dempe det eller sende det til baksiden og la det ringe mens du fortsetter å jobbe i gjeldende app.

  Administrer bilens OBD fra Android med Dash

Det er egentlig ingen mangler i denne appen. Den er godt designet og er diskret. Planleggingsfunksjonen er en fin detalj i seg selv som lar brukere deaktivere appen automatisk når det passer dem. Premium-funksjonene kan også være verdt oppgraderingen. Jeg vil egentlig ikke anbefale reposisjoneringsfunksjonen som en grunn til å oppgradere, men en kort samtalehistorikk-funksjon låses også opp med oppgraderingen. Den lar deg se når sist denne kontakten ringte deg og et utdrag av den siste teksten de sendte. Dette er det som faktisk kan være nyttig hvis du bruker appen for raskt å delta på eller avvise anrop når du er veldig opptatt og trenger et filter for å vurdere viktigheten av en samtale.

  Slik sikkerhetskopierer du Android-bilder og -videoer til skyen

Installer HandyCall fra Google Play-butikken