Svar raskt på Skype-meldinger fra en popup [Jailbreak]

Skype er en av de må-ha-appene som alle med en smarttelefon har installert. Så flott som appen er, er den litt på den trege siden. Det er forståelig siden appen ikke bare er til for å sende tekstmeldinger, men for å foreta video- og taleanrop også. Det betyr ikke at folk ikke kommer til å bruke den til å sende en rask melding, og når du mottar en direktemelding på Skype, er det litt av en ventetid før appen starter, og du kan faktisk svare på den. I tillegg må du forlate appen du bruker for øyeblikket. QuickReplyer For Skype er en Cydia-tweak verdt $2,99 i BigBoss-depotet som legger til et raskt svaralternativ for Skype. Alternativet vises på låseskjermen, i varslingssenteret og når du bruker en app. Som en forutsetning må du ha Couria installert på enheten din.

  Hvordan avle hester i Minecraft

Når den er installert, gå til Courias innstillinger og trykk på Skype der for å aktivere QuickReplyer For Skype. Du kan låse justeringen bak passordet (hvis aktivert). Justeringen vil be deg om å skrive inn koden hvis enheten din er låst eller ulåst.

Trykk på Andre preferanser hvor du kan legge til en G-indikator for å markere en gruppemelding og også velge hvor gammel meldingshistorikken som vises i popup-vinduet skal være. I tillegg til å svare med en tekstmelding, kan du også svare med et bilde fra popup-vinduet.

Tilpasningen fungerer bra, men for $ 2,99 kan brukere forvente litt mer siden du kan få en ganske anstendig app i App Store for samme pris. Så, hvilke funksjoner kan gjøre appen mer verdt det? Et filter som kanskje bare lar de viktigste meldingene komme gjennom siden det ikke er noe standard Skype-appen støtter.

  De beste måtene å lese nyheter på iPhone eller iPad

Jeg var også litt skuffet over hvordan tweaken fungerer fra låseskjermen og varslingssenteret. Jeg trodde det ville være nærmere hvordan brukere vil kunne svare på meldinger i iOS 8, men det er det ikke. Du kan ikke svare direkte fra den. Den trykkes og popup-vinduet vises, noe som betyr at mens du ikke bytter til selve appen, svarer du ikke akkurat på meldingen direkte fra varslingssenteret. Det slår fortsatt å bytte til selve appen, og du forlater ikke lenger den nåværende appen for å bruke Skype, så avhengig av hvor mye du bruker den i utgangspunktet, kan justeringen være verdt det som den er.

  Hvordan flytte Google Authenticator til en ny telefon (eller flere telefoner)