Tilpassbar kontekstbasert vekkerklokkeapp for Android

En gang i blant kommer vi over en app som imponerer oss med sin utsøkte design, helhet eller unike funksjonalitet. Timely, en alarmapp for Android, er en av de som pakker alle disse egenskapene; den har et lekkert design, mange funksjoner og et grensesnitt som bare fungerer hver gang. En annen lignende app kalt AlarmPad Alarm Clock har nylig truffet radaren vår, og vi tror det kan være verdt tiden din. Det virker som en enkel vekkerklokke-app på overflaten, men kan skryte av et ganske omfattende sett med tilpasningsfunksjoner.

Det enkle brukergrensesnittet til AlarmPad vil sannsynligvis ikke forbløffe deg, men dets kontekstbaserte funksjoner vil definitivt gjøre det. Appen lar deg stille inn alarmer for å få varsler om visse værmeldinger, kalenderhendelser eller rett og slett for å få deg ut av sengen. Du kan også stille inn appen til å lese brukerspesifiserte meldinger via tekst til tale når en alarm går.

  Ta, rediger og merk skjermbilder på Android med Ashampoo Snap

Du får all den grunnleggende funksjonaliteten du forventer av en alarmapp, for eksempel å legge til flere alarmer, spesifisere slumretid, ringetone, vibrasjon osv.

AlarmPads startskjerm er delt inn i faner for «Aktiv» og «Deaktivert» alarmer. Du vil selvfølgelig ikke ha noen alarmer ved første oppstart. Du kan legge til nye ved å trykke på «+»-knappen øverst. På «Angi en alarm»-skjermen kan du spesifisere alarmtiden enten fra forhåndsinnstillinger som i dag, i morgen og morgen, ettermiddag, natt osv., eller definere din egen.

Du kan få flere ekstra tekstbiter og informasjon til å vises på alarmskjermen. Dette inkluderer automatisk genererte hilsener, gjeldende tid, værmelding og kalenderhendelser.

  Bør du tømme systembufferen på Android-telefonen din?

Hver gang en alarm går, viser appen et fullskjermvarsel med en liten ring i midten som du kan dra til hver side for å deaktivere alarmen eller sette den på slumring, akkurat som på aksjealarmskjermen. Den viser deretter den valgte informasjonen og begynner å lese den høyt, det vil si hvis «Snakk meldinger etter alarm»-innstillingen var aktivert for alarmen. Du kan dempe fortellingen ved å trykke på «X»-knappen nederst. Det er to ekstra faner for en mer detaljert titt på gjeldende vær og kommende kalenderhendelser.

AlarmPad lar deg også legge til widgets slik at du kan administrere alarmer uten å åpne selve appen. Du kan legge til widgets i tre forskjellige størrelser: liten, medium og stor.

  Hvordan feste og løsne skjermer i Android Lollipop

Ytterligere parametere som snoozelengde, alarmvolum, alarmvarslingsbakgrunn og mer kan konfigureres fra appens innstillinger. Fra samme skjerm kan du også stille inn appen til å overvåke kalenderhendelser. Hvis du gjør det, kan den vise et handlingsbart varsel når en hendelse nærmer seg, slik at du raskt kan opprette en alarm for den.

Det er noen få tilpasningsalternativer vi fortsatt ikke har nevnt her. Unødvendig å si, hvis du leter etter en alarmapp som dekker alt det viktigste og som kan tilpasses grundig, trenger du kanskje ikke lete lenger.

Gratisversjonen av appen viser annonser i appen og tillater bare opptil fem alarmer. Pro-varianten er fri for disse begrensningene.

Installer AlarmPad Alarm Clock fra Play Store (Gratis)

Installer AlarmPad Pro fra Play Store (Betalt)