Topp 11 Dogecoin-lommebøker for sikre og enkle transaksjoner

Memecoin eller ikke, trygt å handle Dogecoin er avgjørende for hver bruker.

Kryptovalutaer handler om offentlig spekulasjon, og Dogecoin har gjort det bra på den fronten.

Fra Doge Foundation som samlet inn $50 000 for Kenyas vannmangel til Elon Musk som kort endret Twitters logo til en Doge, har denne mynten enestående goodwill blant andre meme-mynter.

I tillegg har Dogecoin livlige fellesskap som holder samtalene flytende på Reddit, Twitter, TikTok osv. Denne aktiviteten hjelper Dogecoin med å nyte en dominerende posisjon blant meme-tokens, og den slår de nest beste (Shiba Inu) med nesten 100 % i den nåværende markedsverdi.

Blant annet er Dogecoins mest fremtredende brukssak som tipsmynt. Imidlertid sier det seg selv at Dogecoins verdi kan se ville svingninger, akkurat som enhver annen krypto. Og man bør bare investere beløpet de er klare til å tape.

Med den advarselen ute av veien, la oss se på litt kryptolommebok for å hjelpe deg å ta det riktige valget.

Kryptolommebøker: Hvordan velge?

Det er mange Dogecoin-lommebøker på markedet. Til og med listen vår har mer enn noen få, noe som gjør det veldig vanskelig å velge den beste.

Og faktisk er det ikke noen universell løsning for hvert kryptoproblem. Hver bruker har sine egne krav, og derfor varierer lommeboken de ender opp med å velge.

#1. Programvare eller maskinvare

Hardware krypto-lommebøker gir ekstra sikkerhet, men fungerer nesten ikke alene. Så de leveres vanligvis med et dedikert grensesnitt eller en app som fungerer på samme måte som en tredjeparts programvarelommebok.

Til slutt må hver maskinvarelommebok være integrert med programvare (lommebok) for å fungere. Med det i bakhodet, dekker denne listen hovedsakelig programvare (hot) lommebøker. Og hvis du allerede har en maskinvarelommebok, bør du søke hvilke tredjeparts hot wallets den støtter før du fortsetter.

#2. Forvaringspliktig eller ikke-forvaringspliktig

«Dine nøkler, Dine mynter» er et like gammelt ordtak som selve kryptovalutaene.

Her betyr ikke-depot- eller selvdepot-lommebøker at private nøkler er beskyttet av lommebokeierne. På den annen side vil depotlommebøker ha noen andre (normalt en kryptobørs) til å administrere en brukers private nøkler.

Ideelt sett går kryptoentusiaster god for ikke-depot-lommebøker av åpenbare grunner. Primært har kryptoverset stadig blitt rystet med hacks som målrettet kryptoutveksling, noe som resulterte i forsvunne mynter uten tegn til gjenoppretting.

Derfor, som individ, er det en ubetydelig sjanse for at noen vil være målet for dyktige hackere.

Tvert imot, betrakt din kryptograf som borte hvis du har mistet enheten og de private nøklene. Eller, hvis du ikke kan beskytte deg mot de stadig utviklende web3 phishing-svindelene.

Til slutt, ikke-depot-lommebøker for teknologikyndige brukere som kan oppbevare sine private nøkler trygt, og depotlommebøker for andre.

#3. Multi-valuta og andre funksjoner

Lommebøker med flere valutaer kommer normalt med en bekvemmelighetsfaktor, som lar en administrere mange mynter på en enkelt applikasjon.

I tillegg kan de ha funksjoner som staking, kryptolån, handel osv. Det er imidlertid ikke alle brukere som trenger dem, og det er best å se etter minimum fordi mer funksjonalitet betyr mer kode, noe som betyr en større angrepsoverflate for hackere .

  5 måter å fikse Sims 4 på kan ikke starte innholdet i brukerdataene dine

Dessuten er deres tilstedeværelse på tvers av plattformer også forskjellig. For eksempel er det bare en håndfull alternativer for en Dogecoin-lommebok for Linux eller til og med en Mac.

Lag derfor en liste over funksjoner du trenger nå eller i nær fremtid og enheten du vil bruke dem på før du prøver å velge Dogecoin-lommeboken din.

Så dette var et par ting å fjerne før du hopper på denne listen (i ingen spesiell rekkefølge), og starter med …

Infinity Wallet

Infinity Wallet hjelper deg med å handle, overvåke og bytte Dogecoin mot andre kryptoer uten problemer. Det er en selvbevarende (private nøkler på enheten) kryptolommebok som kan generere lommebokfrø mens den er offline.

Et frø er en 12-24 ords mnemonisk frase som brukes til å gjenopprette en kryptolommebok.

Denne lommeboken merker seg selv som «den eneste digitale lommeboken du trenger». Følgelig er det en lommebok med flere valutaer (Dogecoin inkludert) med innfødte Windows-, MacOS- og Linux-apper, med smarttelefonversjoner oppført som «kommer snart».

Det som trenger en spesiell omtale er den praktiske porteføljeovervåkingen. Dette lar deg angi prisvarsler for Dogecoin alene eller hele lommeboken.

Til slutt støtter Infinity Wallet over 150K+ digitale eiendeler, og gir deg tilgang til flere blokkjeder og dApps fra ett enkelt dashbord.

YouHodler

YouHodler er ikke bare en lommebok; den har en kryptobørs, kryptolån og noen få andre tjenester, noe som gjør det til et lite investeringssenter.

Det er et annet multi-valutaverktøy som ikke er en eksklusiv Dogecoin-lommebok. Og dette kan være bra hvis du vil gjøre mange ting med flere kryptovalutaer uten å prøve ut flere verktøy.

Som en registreringsbonus får en ny bruker et $10 insentiv til å sette inn Dogecoin til YouHodler.

Denne lommeboken støtter flere operasjoner, inkludert kjøp, salg, lån, bytte, multi-HODL, dobbel investering, etc.

Multi-HODL er som automatisk handel (men har manuelle alternativer), hvor du investerer (og risikerer) noen av myntene dine for å starte en kjede med kryptostøttede midler. Her brukes sikkerheten din til å kjøpe noe krypto, som igjen brukes som sikkerhet for å kjøpe enda mer krypto. Tanken er å søke profitt ved å selge eiendeler til en høyere pris ved å bygge en kjede av kryptolån. Multi HODL lar deg også kontrollere fortjeneste- og tapsmarginene, som, når de er oppnådd, utløser hendelser som salg for å stenge posisjonen din.

På samme måte er det en dobbel investeringsordning som sikrer avkastning i en av valutaene du velger. Totalt sett er det mye mer å gjøre enn en typisk kryptolommebok tilbyr.

Når det gjelder sikkerhet, bruker YouHodler en kombinasjon av varm og kald lagring. Dessuten er midlene beskyttet med en gruppeforsikring verdt $150 millioner mot flere risikable situasjoner, som nevnt i deres vanlige spørsmål.

For øyeblikket er YouHodler tilgjengelig for Android og iOS.

Atomic lommebok

Atomic Wallet er et verktøy som er multi-valuta og tilbyr mange kryptoer.

Det beste med Atomic er at det er en selvbetjent lommebok med et rent og minimalistisk grensesnitt. Den støtter kjøp, salg, utveksling og innsats, og gir deg tilgang til over 300 kryptovalutaer, inkludert Dogecoin.

  Hva betyr "HMU", og hvordan bruker du det?

Atomic Wallet er også et av de mest anonyme verktøyene i sitt slag, og ber aldri om noen registrering eller noen KYC.

Til slutt opprettholder Atomic Wallet en utmerket tilstedeværelse på tvers av plattformer med apper for Windows, MacOS, Linux, Android og iOS.

ZenGo

Denne ene – ZenGo legger til listen over ikke-forvarende lommebøker her. Den lar deg kjøpe, selge, bytte, handle NFT-er og få tilgang til dApps, med tilgang til over 70 kryptoaktiva.

Det som imidlertid skiller ZenGo fra andre er sikkerhetsprotokollene.

For det første eliminerer det «frøsetningssårbarheten». Så, i stedet for å gi all kraft til frøfrasen og risikere pengene dine i tilfelle phishing-svindel, oppfant ZenGo MPC: multi-party beregning.

Her kan du anta to brikker i puslespillet (share), den ene lagret hos deg og den andre på ZenGo-servere (ZenGo lagrer også andelen din i kryptert form på deres servere). For enhver transaksjon snakker de to aksjene med hverandre for å godkjenne prosessen.

I tillegg har ZenGo trefaktorautentisering for å gjenopprette lommeboken din på en annen enhet. Så enhver trusselaktør kan ikke bare migrere lommeboken din hvor som helst uten å få tilgang til e-post, 3D-ansiktsskanning og en gjenopprettingsfil som er sikkerhetskopiert med deg.

Dessuten har ZenGo en brannmur for å beskytte brukerne mot Web3-angrep.

Totalt sett virker dette sikkerhetslandskapet perfekt hvis ZenGo kan holde serverne sine sikre og er litt forskjellig fra «ekte» selvforvarende lommebøker.

ZenGo er tilgjengelig for Android og iOS.

Exodus

Exodus er et kjent navn i kryptolommebokplassen som ikke trenger noen konto eller personlig informasjon for å starte med 260+ kryptoaktiva. Dessuten er dette også en selvforvarende lommebok.

For øyeblikket støtter den kjøp, salg og bytte av krypto, handel med NFT-er og dApps, og utvikler sine DeFi-funksjoner med integrerte apper. I tillegg gir det deg muligheter til å tjene passiv inntekt ved å satse.

På sikkerhetsfronten samarbeidet Exodus med Trezor, en kryptolommebok for maskinvare. Enkelt sagt, en maskinvare (eller kald) lommebok er den sikreste måten å lagre og fysisk autentisere transaksjoner på. Så teknisk sett får du skjønnheten og enkelheten til Exodus sammen med den robuste sikkerheten til Trezor.

Imidlertid sier det seg selv at du trenger en kompatibel Trezor-lommebok for at denne fagforeningen skal fungere. Likevel, i seg selv, er Exodus god nok for en programvare (eller hot) lommebok du kan bruke til å handle Dogecoin.

Exodus har apper for Windows, MacOS, Linux, Android og iOS. I tillegg kan du bruke denne lommeboken med nettleserutvidelsen for Chrome og Brave.

Trust Wallet

Trust Wallet har alt: kryptohandel (kjøp, selg og bytt), NFT-er, DeFi og støtten til den største kryptobørsen, Binance, som også er morselskapet.

Det er en lommebok med flere kjeder som lar deg holde de private nøklene for deg selv. Dessuten kan du sette opp dette kryptoverktøyet uten noen typisk registrering.

Trust Wallet støtter svimlende 4,5 millioner kryptoaktiva og dekker over 60 blokkjeder.

Du kan laste ned Trust Wallet på iOS og Android eller bruke den som en nettleserutvidelse.

MyDoge

MyDoge er en kryptolommebok laget spesielt for Dogecoin-entusiaster. Dette er en ikke-depot-lommebok som belaster NULL gebyrer per nå. Så alt du betaler er nettverksavgiften, den lavest mulige beregnet av MyDoge-lommeboken.

Dette er bygget med tanke på det pulserende Dogecoin-fellesskapet og har funksjoner som DogeChat, sosiale profiler, tips osv. Spesielt har DogeChat en Twitter-bot som hjelper deg med tips til Twitter-skaperne du beundrer.

  9 nettsteder for å finne royaltyfri musikk for videoene dine

MyDoges grensesnitt er ekstremt enkelt. De primære alternativene er å kjøpe, motta og sende Dogecoins. Innstillingsdelen lar deg ta manuelle sikkerhetskopier og sikkerhetskopier i skyen av den hemmelige setningen.

MyDoge-gründerne har donert en million Dogecoins til Dogecoin Foundation som et tegn på deres støtte og takknemlighet.

Til slutt, dette er laget eksklusivt for Dogecoin og er tilgjengelig for Android og iOS.

Paybis

Paybis er en multi-kryptovaluta, depot lommebok med «state-of-the-art» sikkerhet for å administrere dine private nøkler.

Følgelig er dette egnet for alle som ikke ønsker å administrere sine egne private nøkler. Dessuten handler dette for det meste om å kjøpe og selge flere kryptoer uten noen tilleggsalternativer som innsats, kryptolån osv.

Spesielt krever denne lommeboken identitetsbekreftelse ved registrering og er ikke egnet for noen som leter etter en anonym Dogecoin-lommebok.

Paybis har apper for Android og iOS, og du kan også bruke dem i nettleseren din.

Dcent lommebok

Dcent er et selskap som hovedsakelig driver med maskinvarelommebøker. Imidlertid kan mobilappen deres også fungere som en frittstående «hot» Dogecoin-lommebok.

Dette er en lommebok med flere kjeder, som tillater porteføljeadministrasjon for hundrevis av kryptovalutaer.

I tillegg har denne en innebygd dApp-nettleser som indikerer kompatible applikasjoner, inkludert DeFi-tjenester du kan abonnere på. Dessuten integreres dette også med NFT-tunge blokkjeder.

Totalt sett vil dette gjøre for en Dogecoin-lommebok, men du har flere funksjonsrike alternativer for det. Imidlertid gir det mye mer mening hvis du også har maskinvarelommeboken deres.

Du kan laste ned denne programvarelommeboken for iOS og Android.

Lumi lommebok

Lumi støtter over 1200 kryptovalutaer og er en valgfri lommebok for personvernsensitive brukere siden man ikke trenger å oppgi personlig informasjon for å bruke den.

Du kan ha denne åpen kildekode krypto-lommeboken for å kjøpe krypto med en minimumsterskel på $50.

I tillegg tilbyr denne lommeboken mottak og umiddelbar utveksling med faste kurser som angir nøyaktig antall mynter du kommer til å få.

Lumi har apper for Android og iOS, og man kan også bruke den direkte fra hvilken som helst nettleser.

Freewallet

Freewallet er en depotlommebok som fungerer for over 100+ kryptovalutaer og tilbyr «gebyrfrie» transaksjoner med andre Freewallet-brukere.

Denne har en innebygd kryptobørs med et løfte om å holde myntene dine i «kjølelager».

Som mange slike lommebøker trenger du en konto (sosiale medier eller e-post) for å komme i gang. Den samme kontoen kan brukes til å gjenopprette tapte porteføljer, noe som betyr at det er tryggere for de som ikke kan holde sine private nøkler sikre.

I tillegg nevner nettstedet deres at de kan «sikkerhetskopiere deg i tilfelle feil». Selv om de ikke har angitt virkelige anvendelser av slike forsikringer siden blokkjedetransaksjoner generelt er permanente.

Til slutt kan du få denne Dogecoin-lommeboken på Android, iOS og som en nettapplikasjon.

Hvilken valgte du?

Vi prøvde å dekke noen av de beste Dogecoin-lommebøkene og håper du fant den perfekte for brukssaken din. Hvis du fortsatt er usikker, gå gjennom delen «Kryptolommebok: Hvordan velge» igjen.

Personlig ville jeg valgt Trust Wallet for en portefølje med flere mynter og holdt meg til MyDoge hvis det bare handler om Dogecoin. Du kan imidlertid prøve andre og se hvordan de klarer seg på din skala og hvilke avgifter de tar for å ta en mer robust avgjørelse.

PS: Her er noen sikkerhetstiltak for hver kryptobruker.