14 Programvare for virtuelle møter/konferanser du bør bruke i 2023

Virtuelle møter har blitt tidens behov for eksterne team. For å gjøre dem mer effektive, her er noen verdige videokonferanseprogramvare.

E-post er en god måte for et delt samfunn å snakke med hverandre på. Men ingenting slår å snakke med noen personlig. Siden pandemien har chatting og møteverktøy på nett blitt avgjørende for hverdagen.

Denne konferanseprogramvaren er avgjørende for utdanning, bedrifter og personlige behov. Den kan brukes til nettkurs, virtuelle sammenkomster, arrangementer og delte møter. Så i dette blogginnlegget vil vi snakke om noen av de beste videochatteprogrammene du bør prøve.

Hva er viktigheten av konferanser i moderne arbeidskultur?

Det er mange grunner til at programvare for videochat er viktig på den moderne arbeidsplassen. Videochatting lar to eller flere personer snakke med hverandre selv om de er på forskjellige steder. På grunn av dette har det forårsaket en betydelig endring i bedrifter og menneskers liv.

Verdensutbruddet er et lettfattelig eksempel på hvorfor videochat er viktig på jobben. Du kan snakke og dele tanker gjennom videochatting uten å møte personlig. Dette sparer ikke bare tid, men gjør det også enkelt å snakke med folk uten å gi opp.

Videochatting lar deg snakke om alt og alt uten å bevege deg en tomme. Du kan bruke den til frilans eller jobbe hjemmefra. Videochatting har endret det moderne livet betydelig fordi det lar folk snakke ansikt til ansikt samtidig som de sparer tid og penger.

Hvor mange videokonferanseapper har dukket opp de siste tre årene?

Siden de først ble introdusert, har skybaserte videochatsystemer blitt bedre og bedre. Men på grunn av det globale utbruddet har antallet personer som bruker kjent videokonferanseprogramvare økt de siste tre årene.

Så hvordan kan produsenter ikke få videokonferanseapper til å ha flere alternativer? Mye ny videochat-programvare har kommet ut i den elektroniske verden. Vi kan kanskje ikke si nøyaktig hvor mange videokonferanseapper som har dukket opp de siste årene, men det er dusinvis av dem nå.

Som vi nevnte, kan du finne dusinvis av videokonferanseprogramvare på nettet, noe som kan gjøre det utfordrende å velge den beste for deg. Derfor har vi gitt deg noen av de mest pålitelige videokonferanseprogramvarene.

Vi har imidlertid ikke nevnt Zoom, Teams, Google Meet, Skype, etc., da de allerede er kjente, og vårt hovedmål er å bringe ny programvare.

Webex

Webex er en populær og engasjerende programvare for videokonferanser. Det er den perfekte moderne programvaren for våre moderne arbeidsområder. Denne programvaren har flere intelligente funksjoner som forbedrer møtet og gjør kommunikasjonen enkel.

Webex er en programvare du aldri vil angre på på grunn av dens enkelhet og enkle funksjoner. Den primære årsaken bak populariteten er dens intelligente funksjoner. For eksempel støyreduksjon, deling av reaksjoner med emojier, enkle avstemninger, spørsmål og svar-funksjoner, etc.

I tillegg er Webex tilpasset over hele verden ettersom det bryter språkbarrieren. Denne programvaren gir deg sanntids språkoversettelse til mer enn 100 språk. Fra automatisk transkripsjon til diskusjoner i små grupper, Webex lar deg enkelt balansere ditt profesjonelle og personlige liv.

  7 daglige sysadmin-oppgaver å automatisere med Ansible

Gå til møte

Som navnet antyder, er GoTo Meeting en profesjonell chat- og videokonferanseprogramvare. GoTo er det beste medium eller bærbare kontoret som lar de ansatte koble seg på noen få sekunder. Som et resultat kan teammedlemmene spare tid og jobbe mer effektivt.

Når det gjelder funksjoner, har GoTo mye å tilby. All videokonferanseprogramvare har grunnleggende funksjoner som lyd- og videokonferanser, men GoTo tilbyr også live gruppechat for en bedre opplevelse. I tillegg har denne programvaren presentasjons- og applikasjonsverktøy som forbedrer resultatet av møtet.

GoTo-programvaren lar brukere blokkere varsler, bytte presentatører, ta opp møter, beskytte dataene deres og mer. GoTo er imidlertid en kraftfull mobilprogramvare med flere funksjoner til bare $12 per måned.

Blå jeans

BlueJeans er et annet moderne arbeidsplassverktøy for lyd- og videokonferanser. Denne plattformen har flere samarbeidsverktøy, noe som gjør den effektiv for teamarbeid og viktige daglige diskusjoner.

Blue Jeans er en enkel og grunnleggende skybasert konferanseplattform. Det som fikk det til å finne sted på listen vår er brukergrensesnittet. I motsetning til andre kompliserte plattformer lar Blue Jeans teammedlemmene bli med på møtet med et enkelt klikk.

Blue Jeans er kanskje ikke like avanserte som andre når det gjelder samarbeid og koordinering, men den tilbyr grunnleggende funksjoner. Blue Jeans lar brukeren dele skjerm, planlegge og ta opp møter med bare noen få klikk. I tillegg til dette støtter Blue Jeans også mobil, nettleser og skrivebord, som kan hjelpe deg å nyte uavbrutt møter hvor som helst og når som helst.

Livsstørrelse

Du ville allerede blitt kjent med Lifesize hvis du var en del av et samvirkelag. Hvis ikke, la oss hjelpe deg. Lifesize har levert konferanseprogramvare i mer enn et tiår. Denne skybaserte plattformen gir plass av høy kvalitet for å bringe folk sammen på samme skjerm.

Lifesize støtter både mobile og desktop-applikasjoner. Denne programvaren lar deg arrangere månedlige møter med mer enn 100 deltakere til $12,50. Når vi snakker om funksjoner, står ikke Lifesize bak noen moderne programvare.

De primære funksjonene inkluderer skjermdeling, multi-display, del presentasjoner, håndheving og mer. Lifesize-plattformen har en ett-klikks bli med og opptaksfunksjon, som kan spare tid, og opptaket kan hjelpe deg for fremtidig bruk.

Adobe Connect

Adobe Connect tilbyr mye mer enn andre lignende plattformer. Den har alle viktige funksjoner som håndheving, skjermdeling, opptak osv. Men den tilbyr mange andre avanserte funksjoner som hjelper til med å organisere møtet enda mer.

De unike funksjonene til Adobe Connect inkluderer deltakernes live chat, avstemninger og undersøkelser, deltakelsestillatelser, registrering, notater og mer. I tillegg til dette kan du også bruke Adobe Connect gratis med begrensede funksjoner. Premium-versjonen er imidlertid ganske dyr sammenlignet med annen programvare på listen.

bli med meg

Join.me er en videokonferanseprogramvare fra Goto-familien. Denne enkle primære plattformen passer best for små bedrifter siden den verken er dyr eller tilbyr mange avanserte funksjoner. Som et resultat er den enkel å bruke og kostnadseffektiv.

  Slik endrer du telefonnummeret ditt i GroupMe

De primære funksjonene til denne programvaren inkluderer live chat, lyd- og videokonferanser, varslingsblokkering, opptak osv. I tillegg til dette er join.me en mobilapplikasjon; derfor kan du bruke den når som helst uten problemer.

I tillegg er join.me gratis å bruke. Du kan gjøre ubegrenset skjermdeling og enkle videokonferanser gratis. Dette støtter flere språk som tysk, fransk, engelsk, etc., noe som gjør det å foretrekke over hele verden.

Hvorved

Personvern er den største bekymringen når vi bruker en skybasert plattform, men Whereby bryter alle disse normene. Whereby er en personvernvennlig videokonferanseprogramvare, og bruken av Whereby er like enkelt som ABC.

Det som fikk Whereby til å komme på denne listen er dens allsidighet til en minimal kostnad. Whereby er gratis å bruke programvare med begrensede funksjoner. I denne gratisversjonen kan du gjennomføre et gruppemøte i opptil 45 minutter. I tillegg til dette må et av teammedlemmene installere programvare for å bruke denne plattformen.

Du kan enkelt tilpasse koblingen din og sende den til deltakerne. Denne programvaren inkluderer alle viktige funksjoner som videostreaming, skjermdeling, presentasjoner, osv. Premium-versjonen er imidlertid ikke så dyr; du har også råd til det for flere funksjoner.

RingCentral

Det er komplisert å finne en konferanseprogramvare integrert med meldings-, video- og lydfunksjoner. Men søket ditt kan ende med RingCentral-programvare. Denne skybaserte plattformen gir plass av høy kvalitet for å generere møtet ditt.

Programvare for videokonferanser har dusinvis av unike funksjoner, og RingCentral kan fortsatt skille seg ut. I tillegg til de grunnleggende funksjonene som skjermdeling, opptak, planlegging, etc., bringer RingCentral AI-støttet transkripsjon.

Men vi må innse at RingCentral er ganske dyrt sammenlignet med mange konferanseprogramvare på listen. Det er imidlertid verdt å investere i for å oppleve førsteklasses funksjoner og annen integrert programvare.

Tastatur

Leter du etter enkel og brukervennlig konferanseprogramvare? Se ikke lenger enn DialPad. Dialpad Meetings er en kraftig videokonferanseprogramvare med et robust funksjonssett. Ved å bruke Dialpad kan du enkelt koble deg til hvem som helst, hvor som helst, når som helst, med noen få klikk.

Fra å dele presentasjoner til å gjennomføre webinarer, kan Daipad Meetings bli et raskt og enkelt kommunikasjonsmedium for deg. Dialpad Meeting kommer med flere kraftige funksjoner. De viktigste funksjonene inkluderer skjermdeling, virtuelle bakgrunner, opptak og mer.

I tillegg til dette er Dialpad Meetings integrert med mange andre produktivitetsverktøy, nemlig Google Calendar, Slack, Salesforce, etc., som forbedrer denne programvaren enda mer. Hvis du ønsker å oppleve et strømlinjeformet møte effektivt, er Dialpad Meetings verdt å vurdere.

TrueConf-rom

Hvis du er lei av videokonferanseprogramvare av lav kvalitet, har du ikke prøvd TrueConf Room. TrueConf Room er en populær skybasert videokonferanseprogramvare som gir den beste opplevelsen i alle aspekter av et møte.

Denne banebrytende programvaren for videokonferanser tilbyr deg en rekke kraftige funksjoner for å gi glitter til møtene dine. TrueConf Room er et kort kommunikasjonsmedium, noe som gjør det til et ideelt valg for bedrifter med eksterne team og klienter.

Noen unike funksjoner til TrueConf Room er at den støtter flere skjermer, gir deg 4k videokvalitet, har et avansert lydsystem og mer. TrueConf er integrert med andre samarbeidsfunksjoner som virtuelle tavler, dokumentdeling, etc., som kan hjelpe deg med å gjøre møtene dine enkle.

  Topp 10 Media Streaming Server for personlig og forretningsbruk

FreeConference.com

Med FreeConference.com kan du glede deg over å delta på og være vertskap for flotte webinarer og møter uten å tømme banken. Denne programvaren har alle de essensielle kraftige funksjonene som skjermdeling, virtuelle bakgrunner, videoopptak og mer.

FreeConference.com tilbyr imidlertid også en premiumversjon av avanserte funksjoner til en overkommelig pris. Denne brukervennlige programvaren kan enkelt passe til virksomheten din, enten du er i samarbeidsbedrift eller utdanning. FreeConference.com gjør møtet ditt organisert og produktivt med noen få klikk.

Jami

Denne programvaren på listen kan ikke forveksles som bare konferanseprogramvare fordi den tilbyr mye mer. Jami er et åpen kildekode og personvernfokusert videokonferanseverktøy du må vurdere for møtene dine.

Programvaren gir ikke bare en sikker og pålitelig plattform for konferanser, men har også tilleggsfunksjoner. Programvarens primære funksjoner er lyd- og videosamtaler, fildeling og skjermdeling.

En annen grunn til at du kan ta i bruk denne programvaren er dens allsidighet. Denne programvaren er tilgjengelig for ulike operativsystemer, inkludert Windows, MacOS, Linux og mobile enheter. Følgelig kan du sømløst nyte eller få mest mulig ut av møtet ditt, uavhengig av ditt behov.

Talky.io

Talky.io er en annen gratis videokonferanseplattform på listen vår. Det er et utmerket verktøy for deg hvis du leter etter en virtuell møteplattform. Fra virtuelle klasser til familiesamtaler, Talky.io kan være ditt all-time medium effektivt.

Folk tar i bruk Talky.io i stor grad på grunn av dens enkle og enkle navigering. I tillegg, selv for å starte et møte, må du opprette et rom og dele URL-en mellom deltakerne. De trenger ikke registrere seg eller laste ned annen programvare for å få tilgang til møtet ditt.

Totalt sett er Talky.io en sterkt anbefalt konferanseprogramvare da det er en helt gratis plattform uten samtale eller tidsbegrensning. Talky.io er egnet for både profesjonelle og personlige videokonferanser.

Jitsi Møt

Hvis du vil ha gratis programvare for videokonferanser, se på Jitsi Meet. Jitsi-meet er en perfekt og grei løsning hvis du søker etter programvare for videokonferanser. Enten du er bekymret for personvern eller budsjett, kan Jitsi Meet løse de fleste utfordringene dine.

Siden Jitsi-meet er en gratis programvare, tilbyr uten tvil bare noen få avanserte funksjoner. Men den er fortsatt god på grunn av alle dens nødvendige funksjoner. Hovedfunksjonene til denne programvaren inkluderer skjermdeling på forskjellige enheter, generering av en egendefinert URL, redigering eller skriving av notater ved hjelp av EtherPad i møter, sending av reaksjoner, emojier og mer.

Ved å lese programvareoversikten vet du hvor nyttig Jitsi Meet er. Du kan stole på denne programvaren uten bekymringer hvis du vil ha viktig og enkel konferanseprogramvare.

Avslutter

Videokonferanseprogramvare er viktig i dagliglivet, spesielt for kommunikasjon og samarbeid mellom eksterne klienter og teammedlemmer. Derfor kan det være hektisk å velge riktig videokonferanseverktøy som passer din bedrift.

I dag i denne bloggen ga vi noen av de beste videokonferanseverktøyene med unike funksjoner og muligheter som passer din bedrift på et budsjett. Disse konferanseverktøyene kan hjelpe deg å holde deg produktiv, engasjert og tilkoblet.

Du kan også utforske noen av de beste virtuelle verkstedplattformene for å forbedre bedriftens ytelse.

x