Topp 11 React Animation Libraries for fantastiske visuelle effekter

React er et av de mest populære JavaScript-bibliotekene for å lage brukergrensesnitt på en enkelt nettapplikasjon.

Dens enkelhet å forstå og implementere når du lager nettapplikasjoner er grunnen til at bruken har økt. Du må imidlertid style React-appen din ved å bruke CSS for å lage fantastiske apper. Styling er veldig bredt, siden du kan style tekst, bilder, videoer, lenker og mye mer i en nettapplikasjon.

Animasjoner er bevegelige bilder som kan brukes til å fange brukernes oppmerksomhet. Slike animasjoner kan være små eller store, avhengig av målet og nettstedets generelle stylingtilnærming.

Animasjonsbiblioteker er nyttige for å forbedre den generelle brukeropplevelsen i en nettapplikasjon. Du kan enten lage disse animasjonene fra bunnen av eller bruke et animasjonsbibliotek. Denne artikkelen vil introdusere React-animasjonsbiblioteker, hvorfor du bør bruke dem, og noe av det beste du kan bruke i dag:

Hva er React-animasjonsbiblioteker?

Et React-animasjonsbibliotek er en samling av ferdiglagde filer/kodebiter som enten kan være åpen kildekode eller lagres i et tredjeparts depot. Det er mange ting du kan animere ved hjelp av animasjonsbiblioteker. Tenk på å animere bilder, tekst og komplekse og avanserte animasjoner.

Dette er grunnene til at du bør bruke React animasjonsbiblioteker;

 • Redusert utviklingstid: Du trenger ikke å skrive CSS fra bunnen av for å legge til animasjoner i React-applikasjonen din. Biblioteker lar deg kopiere CSS-kode og legge den til på nettstedet ditt.
 • Tilpassbar: Selv om disse bibliotekene har standardkode, kan du tilpasse den for å passe dine behov. Du kan for eksempel endre bakgrunnsbilder og tekst for å passe dine behov.
 • Reduserer CSS-kode: Å ha mye kode i appen din kan føre til lave lastehastigheter. Et animasjonsbiblioteks kode er vert på et tredjeparts depot, og du kan bare velge det som passer appen din.
 • Gjør det enkelt å ha en konsistent stil: Etter hvert som appen din vokser, er det behov for å sikre at stilen er konsistent. Animasjonsbiblioteker kan hjelpe deg å oppnå dette enkelt.

Dette er noen av de mest populære React-animasjonsbibliotekene du kan prøve i dag

Reager Awesome Reveal

React Awesome Reveal er et brukervennlig bibliotek med kuraterte animerte primitiver. Dette biblioteket animerer komponentene dine når de blir synlige på nettsiden.

  14 beste nettkurs for å forbedre engelsk for IT-person

Egenskaper

 • Enkelt oppsett: Du kan installere dette biblioteket ved å bruke npm, garn eller pnpm. Du kan deretter importere biblioteket til komponentene dine slik;
import { Fade } from "react-awesome-reveal";
 • En rekke animasjoner: React Awesome Reveal har animasjonskomponenter gruppert i Attention Seekers og Revealing Effects. Hver kategorisering har hundrevis av funksjoner å velge mellom.
 • Tilpassbar: Du kan tilpasse kodeblokker fra React Awesome Reveal for å passe dine behov.
 • Fleksibel: Dette biblioteket er skrevet i TypeScript, noe som betyr at du kan bruke det med både JavaScript- og TypeScript-apper.

React Awesome Reveal er et gratis, åpen kildekode-prosjekt.

Remotion

Remotion er et React-bibliotek for å hjelpe utviklere med å lage videoer programmatisk. Du kan bruke dette biblioteket med JavaScript- og TypeScript-apper.

Egenskaper

 • Programmatisk innhold og gjengivelse: Dette biblioteket lar deg hente data fra et API og vise det ved hjelp av @remotion/player.
 • Rask og herlig redigering: Dette biblioteket lar deg forhåndsvise videoen mens du redigerer den.
 • Lar utviklere bruke React til å uttrykke seg: Selv om dette biblioteket gir tilgang til verktøy for videooppretting, må du fortsatt overholde React-reglene.

Remotions gratispakke gir ubegrenset tilgang til alle verktøyene. Imidlertid er det også betalte alternativer fra $10/måned, med avanserte funksjoner.

Lottie

Lottie er et multiplattformbibliotek for iOS, Android, Windows, React Native og webapplikasjoner. Dette biblioteket analyserer Adobe After Effects-animasjoner som JSON og gjengir dem naturlig på nett- og mobilapplikasjoner.

Egenskaper

 • På tvers av plattformer: Du kan bruke Lottie til å lage animasjoner for forskjellige apper, uavhengig av om du er på iOS, Android eller Windows.
 • Kategoriserte effekter: Det er hundrevis av effekter å velge mellom og passer for forskjellige plattformer.
 • Støtter dynamiske animasjoner: Med Lottie kan du endre funksjoner som animasjonshastighet og farge under kjøring.
 • Lett: Lottie er en liten pakke som ikke vil belaste appen din.

Lottie er et gratis, åpen kildekode-bibliotek som støttes av fellesskapet.

React Flip Toolkit er et React-bibliotek som lar utviklere animere React-komponenter. Biblioteket tilbyr en enkel måte å animere elementer når de forlater eller går inn i DOM.

Egenskaper

 • Enkel å sette opp: Du kan bruke npm eller garn for å installere React Flip Toolkit; npm installer react-flip-toolkit eller garn add react-flip-toolkit. Du kan deretter inkludere komponenten du ønsker ved å pakke den inn med en Flipper.
import { Flipper, Flipped } from 'react-flip-toolkit'
 • Tilpassbar: Du kan tilpasse kodeblokkene levert av React Flip Toolkit for å passe dine behov.
 • Støtter komplekse animasjoner: Med React Flip Toolkit kan du animere elementer med ulik opasitet, farger, dimensjoner og posisjoner.
  Apache Cassandra forklart på 5 minutter eller mindre

React Flip Toolkit er et gratis bibliotek med åpen kildekode.

Reager Native Reanimated

React Native Reaminated er et bibliotek som lar utviklere lage jevne animasjoner og interaksjoner som kjører på brukergrensesnitttråden.

Egenskaper

 • Multiplattform: Du kan bruke dette biblioteket på Android, iOS og nettapplikasjoner.
 • Tilbyr en kraftig og fleksibel måte å lage animasjoner på: React Native Reanimated fjerner kompleksiteten ved å lage animasjoner og tilbyr noen få metoder.
 • Tilbyr Native ytelse: Dette biblioteket er opprettet på toppen av en API som er innebygd i React Native. Du kan dermed deklarere animasjonene dine på JS, men de vil kjøre på den opprinnelige tråden.

React Native Reanimated er et gratis bibliotek med åpen kildekode.

Reager Enkel Animer

React Simple Animate er et React-bibliotek basert på CSS-animasjonsstandarder. React er den eneste avhengigheten i dette biblioteket, noe som gjør det lett og lite.

Egenskaper

 • Gir en deklarativ API: Du kan definere animasjoner gjennom intuitiv og enkel syntaks når du bruker React Simple Animate.
 • Tilpassbar: Du kan endre standardverdiene på boilerplate-koden levert av dette animasjonsbiblioteket for å passe dine behov.
 • Støtter SVG-animasjoner: Utviklere kan bruke Scalable Vector Graphics (SVG), et XML-basert bildeformat, for å lage animasjoner. SVG-er er perfekte for animerte ikoner og logoer.

React Simple Animate er et gratis bibliotek med åpen kildekode.

Reager våren

React Spring er et React-bibliotek med flytende animasjoner som du kan bruke til å heve brukergrensesnittet til nett- og mobilappene dine.

Egenskaper

 • På tvers av plattformer: Du kan bruke React Spring med React-native-web, React-native og nettapplikasjoner.
 • Støtter testing: Du kan teste komponenter fra React Spring ved å bruke testrammeverk som Jest.
 • Støtter bevegelsesbaserte animasjoner: React Spring lar deg designe animasjoner som reagerer på brukerhandlinger, som å dra og knipe, mens du samhandler med mobil- eller nettapplikasjonen.
 • Eliminerer unødvendig overhead: React Spring tilbyr imperative API-metoder for å kjøre animasjoner uten å oppdatere tilstanden.

React Spring er et gratis bibliotek med åpen kildekode.

Framer Motion

Framer Motion er et produksjonsklart bevegelsesbibliotek for React-applikasjoner.

Egenskaper

 • Enkelt oppsett: Du kan installere Framer Motion ved å bruke garn eller npm. Bruk disse kommandoene; npm installer framer-motion eller garn add framer-motion. Du kan deretter inkludere den som følger;
import { motion } from "framer-motion";
 • Flere animasjonsalternativer: Det er forskjellige animasjoner du kan velge mellom, alt fra overganger, bevegelser, ruller, Enter-Exit-animasjoner og keyframes, for å nevne noen.
 • Svært tilpassbar: Du kan endre fonter, farger, bakgrunnsbilder og mye mer når du bruker Framer Motion.
 • Flerspråklig: Du kan bruke Framer Motion med TypeScript og JavaScript.
  Hva er en IP-adresse? Og hva er IP-adressen din?

Framer Motion er et gratis, åpen kildekode React-bibliotek.

Reager Native Tabbar Interaction

React Native Tabbar Interaction er en animert nederste fanelinjekomponent for React Native.

Egenskaper

 • Multiplatform: React Native Tabbar Interaction fungerer på iOS- og Android-plattformer.
 • Flerspråklig: Du kan bruke dette biblioteket med JavaScript- og TypeScript-apper.
 • Tilpassbar: Du kan endre standardinnstillingene på komponentene for å passe dine behov.

React Native Tabbar Interaction er et gratis bibliotek med åpen kildekode.

GSAP

GSAP (GreenSock Animation Platform) er et JavaScript-animasjonsbibliotek med høy ytelse. GSAP fungerer perfekt med de fleste JavaScript-rammeverk og biblioteker som React, Vue og Angular. Biblioteket er også kompatibelt med SVG, lerretsbibliotekobjekter og CSS-egenskaper.

Egenskaper

 • Animer hva som helst: GSAP har ikke en forhåndsdefinert liste over ting du kan animere. Biblioteket kan håndtere komplekse strengverdier med nestede farger uavhengig av formatet.
 • Kompatibel med store teknologier: GSAP er kompatibel med store nettlesere og eliminerer store inkonsekvenser knyttet til disse nettleserne.
 • Lett og utvidbar: GSAP er ikke bygget på noe tredjepartsbibliotek, noe som gjør det lett. Den har en plugin-arkitektur, som er modulær og fleksibel, som holder kjernemotoren tett, samtidig som den lar utviklere legge til funksjoner ved hjelp av valgfrie plugins.
 • Avansert sekvensering: GSAP følger ikke «en-etter-den-andre»-sekvensering, noe som betyr at du kan ha så mange animasjoner du vil.

De fleste funksjonene på GreenSock Animation Platform er gratis.

Reager Transition Group

React Transition Group er et bibliotek som lar brukere manipulere DOM på nyttige måter, gruppere elementer, administrere klasser og avsløre overgangsstadier.

Egenskaper

 • Overganger komponenter inn og ut av DOM på en deklarativ måte: Du kan definere hvordan en overgang skal se ut når den går inn og ut av DOM ved hjelp av en enkel syntaks.
 • Tilpassbar: Dette biblioteket stiler ikke animasjoner av seg selv. Du kan dermed definere dine egne stiler og klasser til bruk i React Transition Group.

React Transition Group er et gratis bibliotek med åpen kildekode.

Konklusjon

Du har nå et utvalg av React-animasjonsbiblioteker som du kan bruke til å lage visuelt imponerende nettapplikasjoner. Valget av et animasjonsbibliotek vil avhenge av funksjonene du leter etter og brukervennligheten. Du kan kombinere disse React-animasjonsbibliotekene med ulike JavaScript UI-biblioteker for å lage kraftige apper.

Deretter kan du også sjekke artikkelen vår om de beste JavaScript-tabellbibliotekene.