10 nettsteder som betaler deg for å lytte til musikk [2023]

I stedet for å høre på musikk i gallatiden din gratis, få litt avkastning i form av penger samtidig som du oppdager noen nye låter.

Ja, det er mulig ved hjelp av ulike lytte- og tjensider. Disse nettstedene vil betale deg for å lytte til musikk. Er ikke det virkelig fantastisk?

La oss lære mer om det etter å ha forstått fordelene med å lytte til musikk!

Fordeler med å lytte til musikk

En av tingene som kan være til fordel for hjernens helse er å lytte til musikk. Det hjelper å holde hjernen aktiv siden hjernen hjelper oss med å utføre alle daglige aktiviteter. La oss se på noen flere fordeler som følger med å lytte til musikk.

Musikk forbedrer minnekraften

Å nyte musikk kan stimulere flere hjerneområder som er involvert i behandling av minner, inkludert den prefrontale cortex. Videre kan deltakelse i musikalske aktiviteter, som å spille et instrument, forbedre hukommelsen og kognitiv ytelse ved å forbedre hjernens tilkobling og nevroplastisitet.

Reduserer stress og forbedrer helsen

Kortisolnivået kan falle som følge av å lytte til musikk. Lytt til musikk for å hjelpe deg å slappe av etter en stressende dag. Syng med og flytt føttene til takten for optimal terapeutisk effekt.

Musikk oppmuntrer til altruisme

Kanskje overraskende kan musikk til og med fremme en følelse av fellesskap og medfølelse. Et annet hormon som frigjøres mens du hører på musikk er oksytocin. Det er kjent som «kjærlighetshormonet» siden det fremmer følelser av tillit og nærhet.

Musikk fremmer intelligens

En økning i IQ kan naturlig forekomme fordi prosessering av musikk krever hele hjernen. Hjernens halvkuler trenger å kommunisere for å forstå og koble sammen lydene som mottas av hvert øre. Corpus callosum har flere nevronale forbindelser og er mer vital når du lytter til musikk. Du kan koble sammen tanker og ideer raskere på grunn av den raskere koblingsprosessorkraften som følger.

Forbedrer kreativitet og produktivitet

Nyere studier viser at musikk kan øke kreativiteten og produktiviteten. Sett på et oppløftende lydspor hvis du har problemer med å skrive eller trenger å tenke på et innovativt konsept. Du vil utvikle nye metoder for å formidle synspunktene dine på grunn av tempoøkningen.

Å lytte til favorittmusikken din er den mest beroligende og revitaliserende aktiviteten. Når du er utslitt, kan musikk hjelpe deg å slappe av. Den har kraften til å endre noens følelser umiddelbart.

Selv om det kan virke absurd, er det mulig å tjene penger mens du nyter musikk. Et økende utvalg av individer blir kompensert for å lytte til favorittmusikken deres. Men hvor mye? La oss lære mer om det.

Hvor mye penger kan du forvente å tjene på å lytte til musikk?

Det er ulike muligheter åpne for deg hvis du ønsker å tjene penger mens du nyter musikk.

I henhold til plattformen du bruker, er det forskjeller på hvor mye du kan tjene. For eksempel kan noen nettsteder betale deg $0,02 til $0,2 for hver sang, mens andre kan betale $1 til $15. Hvis du er seriøs med bijobben din, kan du forvente å tjene mellom $100 og $200 per måned bare ved å nyte musikk.

  Hvordan lage en bok i Microsoft Word

Din gjennomsnittlige månedlige fortjeneste kan imidlertid endres fordi hvert nettsted betaler forskjellig. Spesifikke plattformer kan også gi flere muligheter til å tjene penger, for eksempel å sende inn anmeldelser og rangere musikkspillelister.

La oss nå lære mer om appene som kan betale deg mens du lytter til musikk.

Nåværende

Med installasjonen av Android- og iOS-basert mobilprogramvare Current, kan du få betalt rundt $600 årlig for å lytte til musikk på telefonen. Hvis du ønsker å tjene penger mens du lytter til musikk passivt, hører dette til den mest givende appen.

Du samler opp poeng etter hvert som du kobler til kringkastingsstasjonene du velger – fra hip-hop til country. Fortsetter du å lytte mer og mer, vil inntekten din stige. Current vil ikke belaste deg noe for å lytte til nøye utvalgt musikk. Du kan få poeng ved å trykke på avspillingsknappen gjentatte ganger.

Det mest fremtredende trekk ved dette programmet er at du kan tjene penger mens du trener, jobber på arbeidsplassen eller til og med reiser. Poengene dine kan brukes til å kjøpe gavekort, lage musikkopptak for lytting uten nett, eller ta ut penger med PayPal.

Spilleliste Push

Playlist Push er en app som lar deg tjene penger på å skrive musikkanmeldelser. Hensikten med å betale for å høre på musikk er å støtte kommende musikere og utøvere. Denne nettsiden passer for deg hvis du har et utmerket øre for musikk og er dyktig til å skrive anmeldelser.

For å tjene penger ved å nyte musikk her, må du være kvalifisert. På noen av disse musikkspillelistene, inkludert de på YouTube, Spotify og Apple Music, må personen være eieren og ha mange følgere. Appen er enkel å bruke, og du trenger bare være flink til å skrive anmeldelser for å komme i gang.

En utmerket lønnsrate leveres av Playlist Push. Du vil bli betalt $12 for hver sang du anmelder. Midler vil bli overført direkte til din registrerte bankkonto. Det er en topp app med toppfunksjoner med det eneste målet å koble sammen artister.

Hit Predictor

En annen utmerket musikkforskningsvirksomhet som forhåndstester sanger før de sendes, er Hit Predictor. Brukere mottar betaling i bytte for å lytte til musikk og gi anmeldelser. Her trenger brukere bare å registrere seg, velge sin foretrukne sjanger, lytte til den tilbudte prøven og gi den en vurdering.

Brukere av Hit Predictor har tilgang til en betydelig database med splitter ny og uutgitt musikk. Når du registrerer deg, kan du velge musikken du vil høre. Etter det, gi sangen du nettopp har lyttet til en vurdering.

Kunder får poeng fra selskapet. Du mottar 3 poeng, tilsvarende $1, for hver sang du vurderer. Etter at du har nok poeng, kan du bytte dem inn mot belønninger som Amazon-gavekort. Brukere kan også tjene på å rangere musikere.

Skjær paien

Slice The Pie er blant de mest kjente nettstedene for betalte anmeldelser på nettet. Hvis du setter pris på å dele dine musikalske ideer, kan det være en av de beste måtene å tjene ekstra penger på. Gi anmeldelser av sangen etter å ha slappet av og lyttet til litt musikk.

Nivået på anmeldelsen så vel som musikksjangeren vil påvirke lønnen din. Den typiske betalingen for hver anmeldelse er imidlertid mellom 2 og 20 cent. Pengene du tjener kan også overføres til PayPal-kontoen din.

For å anmelde en sang på nettstedet, må du lytte til minst 90 sekunder av den. Det beste er at du kan lytte til det mens du vurderer det. Anta at du er utrolig produktiv og gjør 40 anmeldelser på én time. Du vil sannsynligvis få sjokkerende $4 for det.

  Hvordan finne Amethyst minecraft

Musicxray

Musicxray lar musikere bidra med låtene sine og få betalt for å gjøre det. Det er en nettside som linker. Det er ikke speidere med artister. Ved å sende inn sangene sine til nettstedet og få følgere, kan disse musikerne annonsere musikken sin og utvikle en fanbase for en fast kostnad.

For det formål å lytte til deres foretrukne musikk, kan brukere registrere seg som fans. De fleste opptakene varer i bare 30 sekunder. Musicxray bruker kun PayPal til å betale sine brukere. De gir brukerne 10 cent for hver sang. Minimumskravet for utbetaling er $20. Appen oppfordrer brukerne sine til å tjene mens de lytter til musikk som en sidespilling.

Fortjent

Et betalt å gjøre-nettsted kalt Earnably betaler medlemmene for å utføre bestemte jobber. Brukere må fullføre oppgaver som de får poeng for. Du får et variert antall poeng for å gjennomføre hver oppgave. Disse aktivitetene inkluderer å lytte til radio, se reklamefilmer eller musikkvideoer eller gjøre undersøkelser.

Organisasjonen tilbyr en rekke gavekort og raske insentiver gjennom partnerskap med mer enn 30 partnere, slik at du kan løse inn poengene dine når du måtte ønske det. Appen gir en av de beste plattformene for å tjene noen sidepenger.

Brukere av Earnably betales via forskjellige apper som PayPal, Bitcoin og Amazon-gavekort. Det minste uttaksbeløpet er $2, eller 225 poeng. Å registrere seg er en uanstrengt oppgave og tar knapt noen få minutter. Å tjene litt penger er enkelt, og å tjene noen enkle penger via denne appen går aldri av moten.

RadioTjen

RadioEarn er navnet på både en radiostasjon og en applikasjon. Det er gratis å melde seg på. Etter å ha opprettet en konto på nettsiden deres, kan du lytte til radio. Du kan inkludere radioen på hjemmesiden din slik at besøkende kan lytte.

Å generere passiv inntekt er også mulig med dette alternativet. Du kan inkludere denne radiostasjonskoblingen på nettstedet ditt eller sosiale medier-profiler for å tjene penger hver gang noen klikker seg videre til radiostasjonen. For deg og våre partnere tilbyr appen en stabil poengutveksling samt en rekke sikkerhetstiltak.

Du kan ta ut gevinstene dine via Bitcoin, Amazon-gavekort eller bankoverføringer. Fra og med den påfølgende måneden vil disse poengene bli konvertert til USD.

Soundhalla

På musikkbelønningsnettstedet Soundhalla kan musikkelskere tjene penger ved å lytte til favorittsangene deres. Virksomheten har spesialisert seg på programvareutvikling og ønsker å gjøre det enklere for brukere å oppdage populære sanger.

Installer appen, og registrer deg ved å fylle ut detaljene dine, og du er klar til å gå. Appen lar deg slå opp populære sanger og lytte til musikk som passer humøret ditt. Å finne edelstener kan tjene opptil $50. Disse edelstenene blir deretter konvertert til penger, og du kan få pengene inn på kontoen din hver 90. dag.

Plattformen hjelper også ulike sjangere av artister ved å promotere arbeidet deres. Du kan også tjene ekstra edelstener ved å sende en henvisningslenke til venner og familie.

Cash4minutes

Et nettsted kalt Cash4minutes kompenserer brukerne for å ringe og høre på radio. Brukere registrerer seg for en konto og oppgir kontaktinformasjon, inkludert fasttelefonnumre. Du mottar meldinger med tilsvarende oppdrag som skal fullføres etter at du har konfigurert profilen din.

Etter registrering kan du finne nasjonene oppført på nettsiden og deres telefonnumre. Bare å slå nummeret vil la brukerne høre radioprogrammet i den andre enden. Utbetalingsperioden må maksimalt være 35 dager, og for internasjonale samtaler kan den strekke seg så langt som 50 dager.

Brukere har valget mellom å stille inn på hvilken som helst radiostasjon som kringkastes. Lyttere til Cash4minutes mottar omtrent $0,08 hvert minutt. Du kan motta betalingene via PayPal, Bitcoin eller Litecoin, eller til og med bruke Amazon-gavekort for å få utbetalingen din.

  Fiks WSUS-administrasjonskonsoll Kan ikke koble til WSUS-server via Remote API

Music Gateway

Music Gateway er en tjeneste som hjelper musikere med å markedsføre og distribuere musikken sin på kjente strømmenettsteder, inkludert Spotify, Soundcloud og Apple Music. De gir rimelige kostnader og lar brukere beholde fullt eierskap til royalties.

Music Gateway tilbyr også en gratis prøvekonto for musikkdistribusjon. Brukere kan til og med tjene på å henvise folk til tjenesten. Appen gir deg en anstendig utbetaling som passiv inntekt. Når du virkelig tar deg tid til å undersøke Music Gateways nettsted, vil du bli overrasket over hvor varierte tilbudene og varene er.

Ved første øyekast kan selskapet fokusere på artistutvikling og musikkpromotering. Du kan lagre alle dine musikalske spillelister, sanger, data og prosjekter på Music Gateway-skytjenesten. Artister kan nå enkelt organisere sangene sine ved hjelp av en veldig sikker database.

Liste over deltids-/heltidsjobber for å tjene penger mens du hører på musikk

Her er noen deltidsjobber som kan hjelpe deg å tjene penger mens du hører på musikk.

#1. Jobber i platebutikk

Du kan bruke tilgangen din til et stort utvalg musikk som platebutikkansatt til å generere inntekter på flere måter. Å starte en musikkanmeldelsesblogg eller podcast er ett valg. Du kan lytte til nye album, kritisere dem og tjene penger gjennom sponsing og annonser.

Kunder kan også motta tilpassede musikkanbefalinger fra deg for en pris, enten personlig eller online. Du kan også lage spillelister, selge dem på tjenester som Spotify eller Apple Music, og få betalt for hver strøm.

#2. Jobber som DJ

Det er mange måter for en DJ å tjene penger på kjærligheten til musikk. Den første måten å få penger på er ved å spille på fester, klubber og sammenkomster. Beløpet ditt vil variere i henhold til popularitetsnivået, opplevelsen og omfanget av arrangementet.

I tillegg kan du tjene penger ved å støtte og sponse musikkrelaterte selskaper og produkter. Du kan tjene penger på din tilstedeværelse på sosiale medier ved å produsere musikkrelatert innhold som spillelister eller videoer og samarbeide med selskaper for å lage sponsede innlegg.

#3. Streamingkurator

Du kan tjene penger som strømmekurator ved å lage og markedsføre spillelister av ulike musikalske sjangre. Du kan lande reklame- eller sponsorpartnerskap med bedrifter som ønsker å nå publikummet ditt ved å lage spillelister av høy kvalitet som trekker et betydelig publikum.

Ved å bruke kunnskapen din som kurator kan du gi råd til folk som ønsker å lage spillelister eller til de som jobber i musikkbransjen.

#4. Transkribere tekster

Å transkribere tekster er en verdifull tjeneste som kan hjelpe forfattere, musikkutgivere og artister med å sikre at tekstene er korrekte og overholder loven. Du kan jobbe som frilanser for å tjene penger ved å transkribere tekster. Du kan også sette priser basert på vanskelighetsgraden til teksten eller fristen for ferdigstillelse, og du kan fakturere per sang eller time for å transkribere arbeidskraft.

#5. Start en nettside, en podcast eller en YouTube-kanal for å anmelde musikk

Å lage en musikkfokusert nettside eller YouTube-kanal har potensial til å bringe inn penger på flere måter. Inntekter gjennom annonsering er én metode. Ved å få en tilhengerskare kan du tjene penger ved å la annonsører sette inn annonser på nettstedet ditt eller YouTube-kanalen din.

En annen tilnærming er gjennom affiliate marketing, hvor du kan markedsføre varer knyttet til musikk og tjene penger på kjøp gjort ved hjelp av din affiliate-lenke.

#6. Skrive for musikkanmeldelsessider

Nettsteder for musikkanmeldelser ansetter ofte uavhengige skribenter til å skrive om musikk for sine artikler eller anmeldelser. Du kan få penger ved å engasjere deg med et publikum mens du lytter til, analyserer og diskuterer musikk ved å bli skribent for disse nettstedene. Du kan tjene mer penger ved å skrive flere artikler.

Konklusjon

Avslutningsvis kan musikere og innholdsprodusenter som ønsker å kommersialisere arbeidet sitt på nett tjene penger gjennom musikksider. Artister kan tjene penger ved å bruke nettsteder som Spotify og YouTube for å dra nytte av streaming royalties, reklame, varesalg og fanstøtte.

Så det er på tide å gjøre hobbyen din om å lytte til musikk til en sideopptreden for å få inn de ekstra pengene.

Du kan også utforske noen apper for å tjene penger ved å dele Internett