Topp 13 beste SolarMovie-alternativer for å se filmer online

I tider som i dag, når det å gå ut er overvurdert og overstadig seing av filmer, TV-serier, nettvideoer og mer digitalt innhold har blitt trendy, er det så praktisk å se alle underholdningstingene på en enkelt plattform. Et slikt multitjenestenettsted er SolarMovie, som er et torrentnettsted hvor du kan se dine favorittstrømmeprogrammer, helt nye utgivelser og alle typer nettinnhold gratis og uten registrering.

Beste SolarMovie-alternativer for å se filmer online

SolarMovie er en av de fineste og mest populære sidene hvor du kan finne alt det siste på nettet, inkludert filmer og serier. I tillegg strømmer nettstedet også den nyeste musikken. I løpet av de siste årene har den fått stor godkjenning fra publikum som elsker å laste ned filmer og filer fra slike nettsteder. Det beste med nettstedet er at det inneholder filmer som er førsteklasses og fortsatt på kino, noe som gjør det tilgjengelig for brukere som ønsker å holde tritt med alt det siste. Bortsett fra alle de gode tingene med det, har det blitt kastet noen røde flagg om SolarMovie, noe som gjør det ikke helt til et pålitelig nettsted.

Som man kunne forvente, må underholdning for publikum fortsette, hvis ikke SolarMovie så stopper litt annen komfort der du får alt innholdet under ett tak. Når det er tilfelle, gir vi deg en perfekt guide med en liste over de beste SolarMovie-alternativene. Så ta med deg og les deg gjennom alle tilgjengelige alternativer og funksjonene deres bortsett fra SolarMovie.

Det er mange alternativer du finner på internett som erstatning for SolarMovie, men de fleste av dem er oppriktige og kan også føre deg i juridiske problemer. Men vi er her med noen legitime og helt trygge nettsteder der du kan nyte å se favorittprogrammet ditt eller en film uten å måtte bekymre deg for innholdets sikkerhet. Så la oss begynne med vår aller første og en av de mest likte strømmesidene, Tubi.

1. Tubi

Tubi er en kjent, gratis amerikansk strømmetjeneste som tilbyr on-demand innhold. Du kan se et stort utvalg av filmer og over 40 000 TV-serier i ubegrenset tid. Du kan streame videoinnhold på Tubi som er tilgjengelig gratis på enheter inkludert Smart TV, Android-telefoner, iOS, Web, Xbox, Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Xfinity X1 og PlayStation.

 • Det er en 100 % lovlig, ubegrenset strømmeside som har skaffet mange brukere gjennom årene, alt på grunn av gratis bruk over flere strømmeenheter.
 • Den eneste fangsten med Tubi er at det er et annonsestøttet nettsted der du garantert kommer til å støte på annonser på gratis-til-luft enn når du ser på B-filmer på Tubi.
 • Denne abonnementsfrie modellen har vært i stand til å skape ganske mye foss for den.
 • Med tre hovedkategorier av innhold på Tubi, inkludert klassiske filmer, TV-serier og B-filmer, vil det garantert tiltrekke deg med sin anstendig ordnede liste over programmer og filmer.

2. Vudu

Hvis du ser etter filmsider som SolarMovie, men med innhold av god kvalitet, da Vudu er det neste navnet på listen over beste SolarMovie-alternativer. Det er en amerikansk strømmetjeneste som tilbyr gratis så vel som betalt innhold på nettsiden sin. Sammen med betalt innhold som du kan se når som helst, på hvilken som helst enhet, er nettstedet populært kjent for å streame gratis filmer, men med et unntak, som er annonser. Hvis du ikke har noe imot noen reklamefilmer, er du med på turen med Vudu.

 • Det er massevis av variasjon for mediefans, inkludert nye utgivelser som du kan se på Vudu selv før de kommer til andre digitale plattformer.
 • Sammen med det er Still in Theatres-delen et must-se for alle filmfanatikere.
 • Enten du bestemmer deg for å leie en film eller se den gratis delen som er annonsestøttet, vil Vudu definitivt være et perfekt alternativ for deg.
  Fiks Disney Plus Hotstar-appen lastes ikke

3. Popcornflix

Det neste navnet på listen over nettsteder som ligner på SolarMovie er Popcornflix. Popcornflix er en streamingplattform på forespørsel som kan brukes på flere enheter, inkludert Android, iOS, Roku streamingspiller og mer.

 • Nettstedet tilbyr gratis og lovlig innhold til sitt publikum.
 • Fra filmer til TV-episoder, du kan se alt på Popcornflix uten å bekymre deg for et månedlig abonnement.
 • Dette annonsedrevne nettstedet er en proff på å tilby et bredt utvalg og blanding av underholdningsinnhold som du kan se under ett tak.
 • Selv med gratistjenester tilbyr Popcornflix kvalitetsinnhold som er en blanding av mainstream-show og også undervurderte.
 • For å nyte favorittprogrammene dine på Popcornflix-nettet eller bruke dens on-the-go-app på mobiltelefonen din, uansett, er Popcornflix ment å gjøre den digitale opplevelsen sunn for deg.

4. Pluto TV

Filmsider som SolarMovie inkluderer et annet navn, og det er ingen ringere enn over-the-top-tjenesten (OTT) som eies og drives av Paramount Streaming, Pluto TV. Pluto TV er en gratis-å-bruke plattform for brukere som elsker å satse på filmer, TV-serier, krimserier, nyheter, underholdning, sport, spill og mye mer, alt i one-stop shop.

 • Pluto TV streamer mer enn 250 kanaler og mange on-demand TV og programmer, og tilbyr variasjon til publikum.
 • Det beste med denne siden er at den er tilgjengelig i over 20 land, noe som gjør den lett tilgjengelig for et bredt publikum, noe som også er en av grunnene til dens popularitet.
 • Du kan se noen fantastiske programmer på Pluto TV fra nettverk som MTV, Comedy Central, AMC, Nickelodeon og mange flere.
 • Alt i alt er Pluto TV verdig all din tid og oppmerksomhet, samtidig som den gir deg all underholdning gratis!

5. Hulu

I motsetning til SolarMovie, Hulu er ikke en gratis plattform, men det er absolutt en usedvanlig flott videostrømmetjeneste på forespørsel. Det er også en annen av filmsider som SolarMovie. Hulu er tilgjengelig i USA, Japan og Puerto Rico, og er et av de populære nettstedene som brukes til å streame populære TV-serier. Denne abonnementsbaserte tjenesten som Netflix tilbyr fem separate profiler for brukere uten ekstra kostnad.

 • Hulus innhold er lovlig å streame når du har betalt for abonnementet.
 • Du kan se innhold fra forskjellige nettverk på Hulu som BBC America, Fox, TLC, Animal Planet, Disney, FX og mange andre.
 • Selv om streaming på Hulu ikke er gratis, er det fortsatt snakk om byen takket være mangfoldet av innhold for alle aldersgrupper.
 • Det er kategorisert på en detaljert måte for brukere som etablerer Hulu som en av de fineste videostrømmetjenestene i disse moderne tider.

6. Amazon Prime Video

En annen av filmsider som SolarMovie er Amazon Prime Video. Vel, hvem er ikke kjent med Amazon Prime Video? Nesten hver husholdning har minst ett Amazon Prime-medlem, og det er derfor den har laget vår liste over beste SolarMovie-alternativer.

 • Det er en betalt abonnementstjeneste som er tilgjengelig i flere land over hele verden og er også en av de mest populære digitale strømmeplattformene.
 • Plattformen har et stort utvalg innhold som er tilgjengelig på rivaliseringene som Netflix, Hulu og Disney Plus.
 • Du kan streame favorittene dine i full 4K-kvalitet med en gang i Prime Video.
 • For personer med Amazon Prime-medlemskap er alt du trenger å gjøre å laste ned Prime Video-appen på en Internett-pålitelig enhet, logge på kontoen og komme i gang ved å se kvalitetsinnhold.

7. Netflix

Netflix og chill er det som får publikum til å overskue alt det eksklusive innholdet på plattformen på én gang. Det er sannsynligvis den mest sette streamingplattformen over hele verden. Selv om likheter mellom Netflix og SolarMovie mangler, er det et av de beste alternativene for SolarMovie.

 • Netflix er et trygt og underholdende nettsted som tilbyr en rekke anerkjente show, dokumentarer, filmer og mer.
 • Hvis du elsker en annonsefri opplevelse, er Netflix stedet for deg.
 • Også Netflix-originaler har fått sårt tiltrengt popularitet på grunn av deres unike innhold.
 • Listen over gode programmer tilgjengelig for å se på Netflix er uendelig, så sørg for å sjekke den ut.

8. Hotstar

Hotstar er nok et kjent navn i strømmetjenestene som er tilgjengelig over hele verden. Det er en av filmsider som SolarMovie. Selv om det ikke er en gratis tjeneste som andre alternativer tilgjengelig under nettsteder som SolarMovie, men det gir absolutt en av de beste digitale opplevelsene noensinne. Selv om Hotstar ble forbudt i USA, ble den nylig gjort offisielt tilgjengelig der, inkludert i Storbritannia og noen andre land også.

 • Hotstar lar deg streame mer enn 10 000 timer med innholdsfilmer tilgjengelig på flere språk.
 • Sammen med de nyeste filmene og programmene, dekker Hotstar også live sportsbegivenheter.
 • Noen av de populære programmene er eksklusivt tilgjengelige på Hotstar, noe som gjør det til en digital plattform du må ha for å streame.
 • Du kan se Hotstar på enheter som stasjonære datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett, på nettet eller via Hotstar-appen.
  Slik håndhever du multifaktorautentisering for alle brukere av Office 365-abonnementet ditt

9. Knatring

Knatre er en annen i listen over beste SolarMovie-alternativer. Det ble grunnlagt i 2004 og har siden den gang vært et flott sted å streame filmer og serier. Tidligere eid av Sony, tilhører Crackle nå Chicken Soup for Soul Entertainment. Det er en streamingplattform på forespørsel som mange andre og er gratis å bruke.

 • Siden er annonsestøttet og støttes på flere enheter, noe som gjør bruken enda enklere.
 • På crackle kan du se flere Hollywood-filmer som er uklippede og uredigerte.
 • Bortsett fra originale filmer og serier som du kan se her, streamer Crackle også mange moderne show, inkludert Sherlock.
 • Som nevnt tidligere, selv om nettstedet er gratis å bruke, vises det mange annonser når du streamer en video på Crackle.
 • Crackle støtter også andre funksjoner som er foreldrekontroll, alternativet Se senere og bildetekster for å gjøre filmopplevelsen din bedre.
 • Det er også noen få serier og filmer som du bare kan finne på Crackle, noe som gjør innholdet eksklusivt.
 • Crackle er absolutt ikke alene på markedet, men den skiller seg ut fra resten på sine egne måter, så ikke glem å nyte litt strømmetid på Crackle.

10. Freevee

Freevee er også et av de beste SolarMovie-alternativene. Det er en Amazon-støttet tjeneste, tidligere kjent som IMDb TV, som navnet antyder er en gratis videostreamingplattform. Nå har du kanskje forstått at det å være fri kommer med sine egne ulemper, og det er reklame. Selv om Freevee er en annonsestøttet tjeneste, er innholdet på siden klassisk og sympatisk.

 • Freevee er et flott alternativ å inkludere i SolarMovie lignende nettsteder for sin forretningsmodell som tilbyr gamle så vel som nyere filmer og serier.
 • Flere eksklusive show er også lagt til tjenesten som seerne kan glede seg over.
 • Foreløpig er tjenesten tilgjengelig i USA og Storbritannia, men det har vært samtaler om å utvide den til andre land også.
 • Enhetene som støttes av Freevee inkluderer Android-mobiltelefoner, iOS, Roku og Smart TV-er.
 • Du kan nyte innhold på Freevee som er importert fra andre land også.
 • På toppen av alt har den også en samling av direktesendte TV-kanaler som kjører innhold 24/7 akkurat som en kabel-TV-kanal.
 • Alt i alt, sammen med å gi deg on-demand innhold, gir Freevee deg en hjemmelignende opplevelse med sin TV-lignende tjeneste også.

11. Påfugl

NBCUniversal sin påfugl er et annet navn som kan legges til de beste SolarMovie-alternativene. Det er en over-the-top amerikansk strømmetjeneste som har alle dine favoritter under ett tak. Du kan se nye filmer, hitshow, eksklusive originaler, direktesendt sport, WWE og nyheter på bare ett sted.

 • I motsetning til betalte tjenester, er Peacock en helt gratis og annonsestøttet tjeneste som gir seerne tilgang til en begrenset mengde innhold.
 • Hvis du vil se noe eksklusivt drama på plattformen, kan du få hendene på de to Premium-nivåene.
 • Mens Premium TV er gratis, kan du betale for Peacock Premium uten annonser som starter fra $5/måned.
 • For å prøve det først, kan du også velge en syv-dagers gratis prøveperiode.
 • Du kan nyte Peacock på en liste over enheter som inkluderer Apple, Google, Xbox, Roku, PlayStation, Xfinity, Chromecast og Smart TV.
 • For ikke å nevne at Peacock er tilgjengelig i utvalgte land, inkludert USA, Storbritannia, Irland, Tyskland, Sveits, Østerrike og Italia.
 • Hvis du vil ha en opplevelse som den til SolarMovie, kan du definitivt nyte basisversjonen av Peacock som tilbyr mer enn 7500 timer med filmer og TV-serier. Så nyt klassikerne med Peacock på TV-en din nå!
  Hvorfor må USB være så komplisert?

12. YouTube

YouTube er ikke et nytt konsept for noen, folk bruker det til å streame videoer, musikk og innhold som er tilgjengelig over hele verden. Men vet du at YouTube også strømmer filmer og TV-serier? Ja, selv om YouTube ikke er kjent for å streame filmer i full lengde, kan det være et flott sted å se noen klassikere, og det også gratis.

 • YouTube, lansert i 2005, er et gratis nettsted for videodeling som er ganske populært.
 • Det er det mest brukte nettstedet for å se videoer og sanger, men sammen med det liker folk også filmer på plattformen.
 • Du kan ganske enkelt søke etter hele filmer i søkefeltet gitt i den eller søke etter den du vil se.
 • Sammen med det kan du også nyte noen klassiske TV-serier på YouTube gratis.
 • Hvis du vil ha en annonsefri opplevelse, har YouTube lansert sitt premium medlemskapsprogram der du kan overskue filmer uten avbrudd.
 • Det er et brukervennlig nettsted som er forhåndsinstallert på de fleste smart-TV-er. Så nyt 6 milliarder timer med underholdning hver måned med én og bare YouTube.

13. KONtv

CONtv er et annet av de beste SolarMovie-alternativene. Det er himmelen for Comic-Con-fanatikere. Det er den første digitale plattformen som er dedikert til fandomen til Comin Con-filmer. Den strømmer også sjangerfilmer, TV-serier og livepaneler rett fra stevnet til enheten din. Den har kommet på listen over nettsteder som SolarMovie på grunn av sin gratis tjeneste. I en verden av toppstrømmetjenester hvor du kan få tak i fantastisk og eksklusivt innhold på Netflix, Prime Video og Hulu, tilbyr CONtv deg en dedikert nisje inkludert CONtv-serier, tegneserier, sci-fi-filmer, anime, skrekk og mye mer.

 • Sammen med en gratisversjon av nettstedet kan du også nyte noe eksklusivt innhold på den betalte versjonen.
 • VIP-versjonen koster $7 per måned, er annonsefri og tilbyr dobbelt så mye innhold som i gratisversjonen.
 • En annen funksjon som gjør det til et fantastisk nettsted å overdøve er livestream Comic-Con-panelene, slik at du ikke trenger å vente på at de skal lastes opp på YouTube.
 • Så, alle nerdete medlemmer, det er din tid til å skinne og ha det hyggelig med CONtv.

Liste over noen flere andre filmsider som SolarMovie

Bortsett fra alle de gratis og juridisk sikre nettstedene som er kort nevnt ovenfor, har noen kjente, men ikke fullt så lovlige nettsteder også vært rundt hjørnet. Ta en titt på listen nedenfor for dem:

 • Vumoo: Det er et gratis streamingnettsted hvor du kan se filmer og TV-serier i HD-kvalitet. Sammen med det kan du laste ned gratis filmer uten behov for registrering.

 • Lookmovie: Lookmovie er en annen plattform for å overskue nettserier og filmer. Denne gratis nettsiden har innhold fra flere kilder og kan være et flott alternativ for SolarMovie.

 • 123Movies: Du kan se en liste over de nyeste filmene og programmene. Du kan se innhold av høy kvalitet gratis her.

 • Putlocker: Det er en berømt gratis streamingside som har null annonser. Hvis du ser etter en avbruddsfri opplevelse og godt innhold, så er det et nettsted for deg.

 • YifyMovies: Et annet nettsted som Solarmovie tilbyr TV-serier, filmer og raske nedlastinger gratis.

***

Med underholdningsindustrien på topp, vil nye TV-serier og filmer fortsette å komme. Dessuten er det ingen mangel på gode strømmesider på internett, slik det fremgår av de som er nevnt ovenfor. Med så mange tilgjengelige alternativer håper vi at vi kan veilede deg godt på noen av de populære og beste SolarMovie-alternativene. Fortell oss hvilken side du likte best. For flere spørsmål eller forslag legg igjen kommentarer i seksjonen nedenfor.

x