– Topp 14 salgstraktmaler for å representere en kundes reise –

En salgstrakt, bygget på analogien til en trakt, er et av de mest effektive verktøyene for å kommunisere dine forretningsstrategier og mål til teamet ditt. En salgstrakt hjelper deg med å visualisere potensielle kunder som konverterer til kvalifiserte potensielle kunder og til slutt foretar et kjøp på hvert trinn av kjøpsreisen.

Hvorfor er det viktig? Bedre visualisering fører til bedre identifisering av de beste markedsføringsstrategiene som ser ut til å fungere. I tillegg får du sjansen til å forbedre visse kampanjer for å forbedre konverteringsfrekvenser og salg over tid.

Hva er en salgstrakt? Hvorfor er det viktig?

Dessuten hjelper en god salgstraktmal laget ditt med å oppleve kundereisen visuelt. Alle salgstrakter begynner på toppstadiet, Bevissthet, der kundene oppdager produktet eller tjenesten din. Like etter vil du forfølge potensielle kunder som viser interesse. I det tredje trinnet går du inn i beslutningsfasen, hvor du sender forslag eller tilbud.

I det fjerde trinnet går kunden din og du inn i handlingsstadiet, hvor de foretar et kjøp. Ikke alle prospekter vil bli til et kjøp. For å forstå hvordan du kan forbedre det bedre og hvor de falt av, trenger du en salgstrakt.

Fordeler med å bruke en salgstraktmal

Skal du lage en salgstrakt eller bare velge en mal? Vi foreslår å bruke en mal; her er hvorfor:

  • Å slippe å lage en salgstrakt fra bunnen av hjelper deg å spare tid
  • En salgstrakts hovedoppgave er å veilede deg til å pleie potensielle kunder, noe du kan gjøre bedre når du er i stand til å bruke ressursene dine på å analysere innsikt
  • De fleste salgstrakter kommer med automatiske fremdriftsrapporter som reduserer manuell arbeidstid og øker produktiviteten
  • Du kan komme i gang uten ferdigheter eller komme inn i kompleksiteten ved å lage en
  • Du kan jobbe med teamet ditt i sanntid og teste ut markedsføringskampanjene dine

Salgsflare

Salesflares gratis salgstraktmal, som er tilgjengelig som Excel-regneark og Google Sheets-regneark, hjelper deg med å administrere potensielle salg sømløst. Trenger du ikke lenger bruke tid på manuelt benarbeid i excel?

Med én enkelt salgstraktmal vil du kunne konvertere potensielle kunder bedre, forutsi inntektene dine og forbedre prosessene dine. Ikke bare vil du kunne lage en salgstrakt som passer til alle stadier av reisen din, men du vil også registrere inntekter, konverteringsfrekvenser og aktive selgere.

Nå handler denne malen om en standardprosess. Du kan legge til eller fjerne egendefinerte stadier og teammedlemmer, sette mål og legge til andre data. Basert på dataene du legger inn, vil Insights-arket ditt oppdateres automatisk.

Hubspot

Hvis du leter etter en av de mest pålitelige malene i salgstrakten, kan Hubspots gratis salgstraktmal være den.

Lurer du fortsatt på hvorfor? Denne salgstraktmalen fra Hubspot vil ikke bare hjelpe deg med å spore avtaler i pipelinen, men også hjelpe deg med å prioritere de viktige. Faktisk vil du også kunne anslå inntektene dine for å veilede viktige beslutninger og planlegge for fremtiden.

  Hvordan konfigurere passordløs autentisering til GitHub Private Repository?

Med denne salgstraktmalen vil du kunne spare tid og penger på salgsarbeidet. Slik at du kan fokusere på å designe strategier som sikrer flere konverteringer.

Gong

Gjør deg klar til å lukke flere avtaler med Gongs salgstraktmal for Excel og Google Sheets. Hvis avtalene dine er mer en glipp enn en hit for øyeblikket, bør du prøve denne malen for å spore avtalene dine, lukke dem, forutse inntekter og planlegge neste trinn.

Hvorfor bygge en manuell salgstrakt når du kan bruke en klar til bruk mal som hjelper deg med å administrere muligheter fra kvalifiseringsstadiet til avslutning? Sporingstraktstadiet med Gong gir deg mulighet til å spore muligheter på en detaljert måte og forstå dine treff og savner.

Du vil kunne måle salgsytelse på tvers av team og beregne inntektsprognoser med forhåndslagde data på sekunder. For å bruke malen må du tilpasse og fylle ut dataene og oppdatere hver mulighet. Og inntektsprognosen genereres automatisk.

Dessuten kan du se hvor potensielle kunder faller av for å forbedre salgspresentasjoner og prosesser for fremtidige runder.

Tilbakelinko

Denne salgstraktmalen fra Backlinko, som er tilgjengelig i Word, PDF og Google Docs, passer perfekt for å få mer trafikk, bygge tillit og konvertere potensielle kunder.

Enten du er en eldgammel bedrift eller du nettopp har startet, ikke gjør den feilen å overse salgstrakter. De hjelper deg å gjøre kalde leads til kjøpere. I tillegg sier de mye om inntektsprognoser og prosesser som må implementeres eller endres.

I denne malen finner du tre viktige stadier med målet. Pluss, ideer for å lage konverteringspunkter og hvordan du får trafikk i hvert trinn av salget til trakten. Tenk dessuten på dette som din veiledede plan for en vellykket salgstrakt. Du trenger bare å oppdatere dataene, legge til eller slette kolonner, så er du i gang!

SlideModel

Hvis du leter etter en salgstraktmal som du kan demonstrere eller presentere, er denne SlideModel-drevne salgstraktmalen akkurat tingen.

Malene deres er klare til bruk, nedlastbare og lett å tilpasse. Hver virksomhet, enten stor eller liten, har en egen forretningsreise. Uten meningsfulle salgsmaler som kan bidra til å konvertere potensielle kunder og hjelpe til med å demonstrere for et større publikum, kan mye av innsatsen din gå til spille.

Malene deres kan brukes på Windows så vel som Mac-enheter. De er også tilgjengelige via PowerPoint, Keynote, Office365 og Google Slides.

Du finner mange detaljerte maler for salgstraktpresentasjoner. Av disse er markedsføringsmal for full trakt, traktmal for AARR-metrikkdiagram, PowerPoint-mal for sandler-smertetrakter og designmal for markedsføringstrakt ganske populære og universelle i bruk.

Kreativt

Å visualisere salgstrakten din har aldri vært enklere, takket være Creately nyttige maler! Med Creately får du tilgang til en rekke meningsfulle maler som hjelper deg med å forutsi inntekter og generere potensielle kunder.

Dessuten er du i en bedre posisjon til å demonstrere din fremtidige vekstplan. Ethvert godt markedsføringsteam forstår verdien av en god salgstrakt og en bedre måte å demonstrere den på.

Med Creately får du tilgang til Sales Funnel Template som du enkelt kan redigere og tilpasse med deres online diagrameditor. Den kan lagres i flere formater: PPT, Word, PDF, Excel, JPEG, PNG og SVG.

  Hvordan prøve eksperimentelle Netflix-funksjoner

Gjør deg klar til å generere nyttig innsikt om kundeatferden din og bruk den til å påvirke veksthistorien din positivt.

Simvoly

Nå kan du opprette en salgstrakt for ett enkelt produkt eller flere produkter med Simvoly-traktmaler. Med over 30 alternativer å velge mellom, hjelper disse malene deg med å visualisere og spore mulighetene dine på et blunk.

Simovly kan tilpasses dine produkter og vekstreise, og har forskjellige maler som passer til forskjellige formål.

Det er en for digitale produkter, det er en annen for medlems- og abonnementsbaserte modeller.

I tillegg finner du salgstrakter for sporing av fysiske og materielle produkter. Pluss en betalingsside for direkte betaling og en universell side som fungerer for alle!

Du Exec

Presentasjonsmaler for Exec-salgstrakter vil hjelpe deg med å visualisere, illustrere og implementere den digitale kundereisen til din TG i fremtiden.

Bruk den til å presentere fire grunnleggende stadier av salgstraktreisen (bevissthet, vurdering, beslutning og oppbevaring) for å fullføre salgsprosessene du bør bruke. En god salgstraktpresentasjon som den fra You Exec vil også hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder, kartlegge behovene til selskapet – økonomisk og vekstrelatert.

Du vil kunne gjøre et godt inntrykk på publikummet ditt ved å liste opp markedsføringstiltak og kampanjer. Ikke bare det, du kan bruke lysbildene til å illustrere handlingsrettede planer for å øke salget og forbedre oppbevaringsgraden.

Få WPFunnels

Hvorfor bruke timer på å designe de perfekte salgstraktmalene når du kan bruke forhåndslagde maler fra Get WPFunnels? Du tror kanskje det er utfordrende å få nisjespesifikke maler for salg til trakt. Få WPFunnels er her for å ombestemme deg!

Hvis du er klar til å få salg nesten umiddelbart, kan det være lurt å ta disse malene en tur. Faktisk har dette nettstedet maler spesielt laget for Oxygen, Divi, Elementor og Gutenberg.

Du kan bruke en salgstraktmal på mindre enn 5 minutter. Velg, tilpass og optimer salget ditt!

SmartDraw

SmartDraw salgstraktdiagrammaler gir deg en sjanse til å strømlinjeforme analyse og planlegging i løpet av få minutter. Du trenger ingen tegneerfaring for å prøve disse diagrammalene.

Alt du trenger å gjøre er å legge til salgsinformasjonen din og bruke et profesjonelt tema, og presentasjonen din blir premium. Men hvis du leter etter mer enn maler for salgstrakter, kan du også prøve deres brede lager av planleggingsdiagrammer, tankekart og markedsføringskart.

Det beste er at hvis du er i tvil, kan du kontakte SmartDraws team for all støtte gratis! Dette er en av de beste diagrammalene du kan jobbe med sammen med et team.

Du kan gjøre det på to måter. Lagre filen din i en delt SmartDraw-mappe eller bruk delingsapper som Dropbox®, Google Drive™, Box® eller OneDrive®. Hvis det ikke var nok, kan du sende en lenke til lagkameratene dine på e-post, så kan de jobbe sammen med deg.

Slide Hunter

Ønsker du å lage tankevekkende traktpresentasjoner om analyse? Slide Hunters salgsmaler kan hjelpe.

  Slik fjerner du en konto fra Mint

Det er en 4-trinns presentasjon som kan redigeres og tilpasses for å passe dine behov. Faktisk kan du bruke denne malen for å enkelt tilpasse deg til ethvert traktdesign. Ikke nok med det, Slide Hunters salgstraktmal kan også være svært nyttig for trakter for optimalisering av konverteringsfrekvens.

Selv om den er lett tilgjengelig som en .ppt-fil, kan du også bruke den i enhver presentasjonsdesignprogramvare – Keynote, OpenOffice eller Google Slides. Lurer du på hvordan malen fungerer?

Du kan redigere den i henhold til dine behov. Du vil ha fullstendig redigerbare tekstplassholdere der du kan inkludere informasjonen din. Bruk denne malen til å visualisere handlingen med å finne, engasjere og konvertere potensielle kunder samtidig som du beholder dem i en lengre periode.

Visuelt paradigme på nett

Visual Paradigm Online salgstraktmal er bygget på analogien til en trakt. Det er fordi flere kunder starter kjøpsreisen, mens bare noen få ender opp med å konvertere.

For best mulig å forestille seg hvor kundene dine slutter, bruk denne fullt tilpassbare malen for å vurdere bedriftens behov.

Veiled dessuten markedsførings- og salgsinnsatsen din på alle stadier av reisen med en dra-og-slipp-mal som forbedrer prosessene dine. Faktisk vil du også kunne støtte fjernarbeid og nettsamarbeid i sanntid ved å bruke denne malen.

Dessuten har den layouthjelpemidler, enkel deling, medietilleggsfunksjonalitet og mer!

Monday.com

Salgstraktmalene på Monday.com er en perfekt CRM-mal som gir produkt- og markedsføringsteam mulighet til å strømlinjeforme analyser.

Den kan brukes til å analysere viktige datasett som kvalifiserte potensielle kunder, annonseresultater og konverteringsfrekvenser. Ikke bare det, men gjør deg klar til å visualisere kundeengasjementet og oppbevaringsarbeidet ditt på ett enkelt sted!

Du kan også integrere nyttige verktøy som LinkedIn, Slack og Asana, blant mange andre. I tillegg til å spore og optimalisere innsatsen din, generer sitater og flash på et minutt! I tillegg støtter du fjernsalg via mobilappen vår.

Ikke bare det, start med en gratis prøveversjon for å utforske hvordan du kan eliminere e-postrot, forstå avtalestadier og finne ut hva du skal prioritere med et øyeblikk. Tid er penger; lagre begge med enkle å generere dashboards som gjenspeiler dataene dine automatisk.

Moqups

Det har aldri vært enklere å visualisere salgstrakten din. Prøv denne malen for salgstraktkart fra Moqups. Er du lei av å ha diagrammene og flytskjemaene dine isolert? Hvorfor ikke gjøre dem nyttige?

Moqups lar deg koble dem til andre nyttige eiendeler som tankekart, mockups og wireframes innenfor et enkelt prosjekt. Du vil kunne samarbeide om prototyper i sanntid.

Tilbake til funksjonene til salgstraktmalen – gratismalen er enkel å starte. Og den kan få deg i gang på 15 minutter! Hver blokk på malen kan tilpasses, og du kan legge til bilder, ikoner og kommentarer!

I tillegg kan du bruke sjablonger til å lage alle tingene du trenger i løpet av sekunder (når du finner deg rundt på siden).

Forbedre salgsprosesser med riktig salgstraktmal

Hvis det å generere flere potensielle salg og konvertere dem er sluttmålet ditt, bør utgangspunktet være en salgstrakt. Med det mener vi ikke en hvilken som helst salgstraktmal. Bruk en som hjelper deg med å visualisere kjøperen din på forskjellige stadier og gir deg mulighet til å samle inn innsikt.

Ofte kommer de riktige salgstraktmalene med dashbord og fremdriftsrapporter. Du kan bruke innsikten fra disse til å konvertere myke kundeemner til varme kundeemner, MQL-er og SQL-er.