tipsbilk.net

Topp 8 nedtellingsapper for å hjelpe deg med å planlegge for din viktige begivenhet

Ta stresset med å huske alle kommende hendelser ut av hodet med en nedtellingsapp.

Har du en lang liste over kommende arrangementer? Da er ikke hjernen din tilstrekkelig til å huske alle de viktige datoene og dagene som er igjen for disse hendelsene. Hvis du prøver å gjøre det, vil du sannsynligvis gå glipp av noen av de viktige hendelsene. Disse datoene kan inkludere viktige møter, tidsplaner, familiebegivenheter, seminarer osv.

Disse vil du garantert ikke gå glipp av. Dessuten kan det være flere typer forberedelser du kanskje vil gjøre for disse arrangementene. La det være å forberede presentasjoner og rapporter, forelesninger, organisere ting til festen, osv. Men hvis du ikke har i tankene dagene som er igjen for et bestemt arrangement, kan du ikke gjøre forberedelsene dine perfekt.

Takket være nedtellingsappene som ikke skuffer deg i slike hendelser.

Hva er en nedtellingsapp?

En nedtellingsapp er et perfekt verktøy som hjelper deg med å spore antall dager, timer eller minutter igjen for en bestemt hendelse.

Enten du har en viktig eksamen, en viktig bursdag eller en hvilken som helst offisiell timeplan, kan det hjelpe deg å huske alt uten stress.

Hvordan hjelper en nedtellingsapp?

I tillegg til å telle antall dager igjen for enhver hendelse, har disse appene også funksjoner for å legge til oppgaver og påminnelser. Du kan lage en liste over oppgaver du ønsker å fullføre knyttet til planlegging av en bestemt hendelse. Dette hjelper deg å holde deg organisert og aldri gå glipp av noe viktig for å gjøre arrangementet mer spesielt.

For eksempel, hvis du har en viktig kommende bursdag, kan du lage en påminnelse eller oppgave som «sjekk bursdagsfeststedet». På samme måte kan du knytte alle viktige oppgaver til en bestemt hendelse.

  Hva er brannmur? – En introduksjonsveiledning

Derfor gjør disse nedtellingsappene det ganske praktisk for deg å planlegge arrangementene dine perfekt, uansett hvor travelt du er.

Det er et stort antall nedtellingsapper tilgjengelig på nettet for nedlasting. Her deler vi listen over de beste nedtellingsappene som kan hjelpe deg på den beste måten.

Nedtelling av hendelser – Kalender-appen

Event Countdown er en gratis og enkel applikasjon for iOS-enheter. Den kommer med en nedtellingstidtaker, påminnelser om viktige hendelser og en kalender. Med dette kan du telle ned til bursdager, fester, høytider, jul, høsttakkefest, bryllup, konfirmasjoner og mye mer.

Den lar deg lagre datoer for alle arrangementer på ett sted. Du kan opprette ubegrensede hendelser og telle ned år, dager, timer, minutter og til og med sekunder for arrangementet.

Du kan gi farge til hendelsene dine og velge mellom 450 forskjellige ikoner. Den lar deg dele hendelsene dine på ulike sosiale mediekanaler som Whatsapp, Facebook, Twitter, etc.

Den sender deg grunnleggende varsler som begivenhetspåminnelser. Du kan også prøve premiumversjonen for en annonsefri opplevelse.

Påminnelse og nedtelling

Påminnelse og nedtelling er en alt-i-ett, men likevel en ganske enkel løsning for behovene dine for påminnelser og gjøremålslister. Den minner deg om viktige hendelser, dager, tidsplaner og tilhørende oppgaver. Med dette kan du aldri gå glipp av noen av dine viktige gjøremål.

Den lar deg angi flere påminnelser og telle dem i sanntid. Du kan velge mellom tidsenhetene for nedtellingen av arrangementet. Den lar deg sortere oppføringene dine basert på dato, navn eller en egendefinert tilstand. Du kan velge mellom flere ikoner og tilordne dem til arrangementene dine.

Den har mange tilpassede innstillingsalternativer som individuelle bakgrunner, fonter, dato- og klokkeslettformater og mer. Du kan også bruke denne appen som alarm.

Antall dager: Vanesporing

DayCount hjelper deg med å huske alle dine kommende hendelser. Den lar deg telle år, dager, minutter, timer og sekunder før den viktige datoen. Med dette kan du sikkerhetskopiere alle hendelsene dine og spore dem på alle iOS-enhetene dine. Den lar deg lage egendefinerte widgets og bruke unike fonter, filtre, teksturer og mer.

  Forstå Enterprise Revenue Cycle Management (RCM)

Du kan også sortere hendelsene dine basert på egendefinerte kategorier. Denne appen gir deg daglige varsler om dine topp 5 hendelser. Her kan du også lagre en plassering og få veibeskrivelse via Google Maps eller Apple Maps. Du kan legge til notater til alle arrangementene dine.

Nedtelling til hva som helst

Countdown to Anything lar deg lage dine nedtellingsbegivenheter og tilpasse dem med nydelige ikoner og farger. Den kommer også med flere innebygde nedtellinger som du kan bruke for en rask opprettelse. Det er rundt 220 ikoner tilgjengelig som gjør nedtellingen full av moro.

Det gir deg en rask og enkel lenke for å dele nedtellingsbegivenheten din med hvem som helst. Ved å endre tidsenhetene kan du tilpasse formatet slik du ønsker å vise nedtellingen for arrangementet.

Nedtelling+

Countdown+ er en fantastisk app som lar deg telle ned til alle slags hendelser, inkludert bursdager, jubileer, ferier og mer. Denne appen har fantastiske widgets som kan legge til personlige bakgrunner og bilder.

Nedtellingen lar deg vite tiden til eller fra enhver hendelse i år, uker, måneder, data, minutter, timer og sekunder.

Du kan bruke den smarte påminnelsesfunksjonen og aktivere hyppige varsler når den spesielle dagen nærmer seg. Den kommer også med en nedtellingskalender for ulike Facebook-bursdager og arrangementer.

Du kan konfigurere nedtellingen til å vise de kommende hendelsene dine direkte på startskjermen. Den lar deg dele hendelsene på sosiale medier.

Nedtellingsstjerne

Nedtelling Stjerner teller ned til og teller opp fra alle dine kommende arrangementer. Enten det er en ferie, bursdag, bryllup, konsert, sportsbegivenhet eller mer, kan det minne deg om alt.

Den lar deg legge til hendelsene dine og tilpasse dem ved å bruke dine personlige bilder eller bakgrunnsbilder. Du kan stille inn tidspunktet for alle arrangementene dine. Med denne appen kan du enkelt justere hendelsestidsenheter. Den kommer med 15 forskjellige bakgrunnsbilder. Du kan dele arrangementet ditt via e-post, melding eller sosiale medier.

  Slik laster du ned Apple TV+-programmer på iPhone, iPad og Mac

Store dager – Nedtelling av hendelser

Big Days bringer en lett nedtellingsapplikasjon for hendelser som fungerer på en enkel, men rask måte. Den lar deg spore venstre eller forløpte dager før eller etter en hendelse. Du kan tilpasse den med bildene dine eller søke etter nye. Det kan hjelpe deg med å lage en unik alarm for hver enkelt hendelse.

Denne appen fungerer på iPad, iPhone, iPod og Android-enheter. Den lar deg velge favorittbegivenheten din og vise den på oppstartsskjermen. Du kan enkelt dra nedtellingen dit du vil.

Velg skriftstilen du vil bruke. Du kan også dele arrangementene dine på ulike sosiale nettverksportaler som Facebook, Instagram og Twitter.

Du kan laste ned appen fra Google Play Store og App Store.

Denne Countdown: Widget and Timer-appen lar deg telle ned alle dine spesielle hendelser på en morsom og spennende måte. Den lar deg velge fra nedtellingsenheten du ønsker, som måneder, år, dager, minutter, sekunder eller hjerteslag.

Den gir deg en dynamisk widget som lar deg velge egendefinerte fraser. Du kan tilpasse skriftstilen og angi tilpasset musikk for hver nedtelling.

Den lar deg dele live-nedtellingen på sosiale mediehåndtak som Facebook, Twitter, Instagram osv. Denne appen fungerer i både landskaps- og portrettmodus. Du kan også se de populære nedtellingene rundt deg og lagre dem i påminnelseslisten din.

Denne nedtellingsappen er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Siste ord

Så hvis du synes det er vanskelig å huske kommende hendelser og gjøremålslister relatert til dem, kan disse appene hjelpe. Prøv noen av disse i henhold til enheten din og se hvordan du vil holde deg varslet og organisert for alle arrangementene dine.

Deretter kan du sjekke ut de beste drikkespillappene for din neste hjemmefest.

x