Topp 8 videokommentarverktøy for å forbedre visuelle data

Enten du jobber med datasynsprosjekter eller arbeider med maskinlæringssystemer, er AI-videokommentarverktøy en del av standardpraksisen.

Videokommentarverktøy, som navnet antyder, er spesialiserte verktøy som hjelper brukere å legge til ytterligere informasjon til en video. Dette tillegget av informasjon er kjent som «merknad», og brukere kan kommentere en video enten under opptaksøkten eller før/etter de har spilt inn videoen.

De riktige videokommentarverktøyene kan gi deg mulighet til å kommentere videoen din på få minutter. De bidrar mye til å forbedre algoritmen ved å gi den mer kontekst. I tillegg øker de effektiviteten til visuell læring.

Hvis det gjøres riktig, kan det å kommentere en video øke engasjementet ved å gjøre videoene dine mer interaktive og smart segmentere dem slik at man kan hente dem uten å kaste bort tid.

Dessuten kan det å kommentere videoene dine, det vil si å legge til visuelle signaler som bildetekster, notater osv. til videoene dine, berike publikums seeropplevelse. Selv om mange videokommentarverktøy er tilgjengelige på markedet i dag, er ikke alle så dyktige som de hevder å være.

I denne artikkelen har vi samlet noen av de beste videokommentarverktøyene for å forbedre de visuelle dataene dine og eliminere forvirring. Les videre for å finne ut.

Hva er et videokommentarverktøy?

Videoannotering er prosessen der en bruker merker eller merker videoklipp for å gjøre det mulig å trene datasynsmodeller eller oppdage objekter. Som nevnt tidligere, er videokommentarverktøy verktøy som hjelper kommentatorer å kommentere en video med letthet.

Riktig merknad på videoer kan skape en nøyaktig referansedatabase. Med en slik database til rådighet vil AI-drevne systemer være i stand til å identifisere objekter som biler, mennesker, dyr, etc., mye raskere og mer presist.

Nøkkelfunksjoner å se etter en stund når du velger et videokommentarverktøy

Før du velger et videokommentarverktøy, bør du sørge for tilstedeværelsen av disse funksjonene du må ha:

#1. Flere merknadstyper

Videoannoteringsverktøyet ditt bør støtte ulike merknadstyper, for eksempel avgrensingsbokser, semantisk segmentering, rask merknad, polygonkommentar, nøkkelpunktkommentar, etc.

#2. Brukervennlig brukergrensesnitt og enkel tilgang

Verktøyet skal ha et forenklet, intuitivt brukergrensesnitt som er enkelt å navigere. Hvis brukere må bruke evigheter på å bli kjent med et verktøy, er det ikke det.

#3. Enkel deling

Et godt videokommentarverktøy må tillate brukere å dele videoene sine med teamet sitt og lage tidsstemplede notater om dem i sanntid. Dette sikrer at hvert teammedlem forblir på samme side og gir best mulig resultat.

  7 beste CRM-løsninger for helsetjenester for sykehus og medisiner

#4. Integrering

Verktøyet skal enkelt integreres med andre plattformer og verktøy. Dette lar programvaren gå utover sine grenser og øke effektiviteten.

#5. Dynamiske klassifikasjoner

Et ideelt videokommentarverktøy bør la deg kategorisere rammer og hendelser. Slike handlingsbaserte eller hendelsesbaserte klassifiseringer hjelper annotatorer med å beskrive hva et objekt gjør over et bestemt antall rammer.

Nå som du er klar over noen få ting om videoannoteringsverktøy og hva du skal se etter når du velger et, la oss se noen av de beste alternativene blant dem:

VEED

VEEDs online videoredigerer kan være ditt ideelle valg hvis du leter etter en enkel måte å kommentere videoene dine på, og det også på nettet, uten å opprette noen konto.

Den brukervennlige videoredigereren lar annotatorer tegne og legge til tekst, sirkler, fremdriftslinjer, piler og mer i løpet av få minutter.

Den lar deg til og med legge til bilder i videoene dine. I tillegg til merknader, gir VEEDs online videoredigerer brukere mulighet til å legge til undertekster, BGM-er, oversettelser, etc., til videoene deres også.

Siden du er et nettbasert verktøy, trenger du ikke å laste ned VEED på enheten din. Bare få tilgang til VEED fra din foretrukne nettleser og begynn å kommentere. Verktøyet støtter en rekke videoplattformer, for eksempel .mp4, .avi, .mpeg, etc.

Dessuten er denne videoredigereren kompatibel med PC (Windows, Linux, macOS, etc.) og mobile plattformer. Alt du trenger er en stabil internettforbindelse, og du er klar til å rulle når som helst, hvor som helst.

VEEDs online videoredigerer har en gratis plan for korte, raske og engangsprosjekter. For flere funksjoner kan du kjøpe deres betalte planer fra 18 USD/bruker/måned.

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro er et flott verktøy for automatisk å legge til bildetekster til videoene dine. Det hjelper brukere å nå et bredere publikum ved å forbedre tilgjengeligheten og øke engasjementet.

Adobe Premiere Pro bruker stemmegjenkjenning for å generere bildetekster. Disse bildetekstene kan tilpasses fullt ut. Derfor kan du endre dem etter eget ønske.

Ved å bruke sin stemme-til-tekst-teknologi for å gjenkjenne tale, transkriberer Premiere Pro lyd i videofilene dine på et øyeblikk. Den AI-støttede talegjenkjenningsalgoritmen kan transkribere 14 forskjellige språk nøyaktig.

Etter nødvendige endringer (hvis nødvendig), kan du lage bildetekster fra den transkripsjonen med et enkelt klikk. Dessuten kan du stilisere bildetekstene dine ved å justere fonter, velge farger og mer.

  Internet of Things (IoT) sikkerhetsproblemer og hvordan man kan forhindre dem

For øyeblikket tilbyr Adobe Premiere Pro premium-planer som starter på 20,99 USD/måned. For usikre kunder tilbyr de imidlertid en 7-dagers gratis prøveperiode før kjøp.

Flixier

Flixier lar kommentatorer enkelt skrive på videoer direkte fra nettleserne deres. De kan tegne på videoene sine og legge til tekst, bevegelige titler, bilder, former og annet ved å bruke Flixiers videoannoteringsverktøy.

Siden Flixier er utrolig intuitivt og minimalt, kan selv personer uten videoredigeringserfaring få taket på det nettbaserte verktøyet etter en stund. Den nøyaktige kommentaren på videoer sørger for at brukerengasjementet øker, og du kan formidle informasjon til seerne dine mer effektivt.

Interessant nok gir Flixier brukerne friheten til å velge fra en mengde børster, fonter og tilpassbare former. Brukere kan også legge til sine egne fonter. Hvis videoen du ønsker å kommentere allerede er lastet opp på YouTube, kan du importere den til Flixier ved å kopiere og lime inn lenken.

I tillegg støtter den alle store videoformater, inkludert .mp4, .avi, .mkv osv. For øyeblikket er Flixier tilgjengelig for alle brukere gratis.

Etikettboks

Labelbox er en enkel måte å kommentere en video for maskinlæringssystemer. Labelboxs videoredigering lar deg merke hele videoer eller bestemte rammer. Merknadsverktøyet har alt som trengs – polylinjer, avgrensingsbokser, segmenteringsmasker og mer.

Videosegmenteringsverktøyet er ideelt for nøyaktig å kommentere objekter i en video. I tillegg kan du kopiere og lime inn masker på tvers av rammer for en presis, problemfri AI-utviklingsarbeidsflyt som sparer tid.

Dessuten gjør Labelbox sine automatiseringsfunksjoner merking til en enkel prosess. Dessuten kan du legge til tekster, bilder, overlegg, tilpassede HTML-widgets, etc.

På publiseringstidspunktet tilbyr Labelbox en gratis plan med begrensede funksjoner. For avanserte behov tilbyr de ulike betalte planer basert på opplasting og bruk.

VGG Image Annotator (VIA)

VGG Image Annotator er et manuelt, åpen kildekode-annoteringsverktøy som kan hjelpe deg med dine behov for videokommentarer. Siden det er et nettverktøy, trenger ikke brukere å installere eller konfigurere programvare.

Interessant nok kommer hele VGG Image Annotator-verktøyet som en HTML-side som ikke engang er 400 KB. I tillegg fungerer det offline i nesten alle større nettlesere.

Ved å bruke VIA kan du enkelt kommentere videoene dine på få minutter. Til din info, Visual Geometry Group (VGG) – utviklerne av VIA-verktøyet – ga det ut under BSD-2-klausulens lisens. Dermed kan du bruke kommentarverktøyet for akademiske og kommersielle prosjekter.

For tiden kan du få tilgang til VGG Image Annotator uten å bruke en krone.

MarkUp.io

MarkUp.io lar deg kommentere videoene dine som om det er en kakevandring. Den lar deg legge inn kommentarer til videoinnholdet ditt og dele det for gjennomgang. Den umiddelbare visuelle tilbakemeldingen er perfekt for å unngå støy og spare tid.

  9 beste Icarus-serververtsleverandører i 2023

MarkUp.ios tilbakemeldingsverktøy reduserer sannsynligheten for gjennomgangsløkker med 80 %. Dette gir laget ditt mulighet til å fokusere mer og ta med seg A-spillet hver gang.

Uansett om du akkurat er i gang og legger siste hånd på et bygg, gjør MarkUp.io tilbakemelding og samarbeid til en enkel og grei prosess. Den har også en Chrome-utvidelse som lar brukere starte MarkUp.io direkte fra Chrome-nettleseren.

For øyeblikket har MarkUp.io en gratis plan med begrensede funksjoner. Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du kjøpe deres betalte planer fra 59 USD/måned.

Utdype AI

Deepen AIs videoannoteringsverktøy er en smart måte å kommentere en video for å produsere førsteklasses treningsdata. Fra avgrensningsbokser til polylinjer til semantisk segmentering til scenariomerking – Deepen AI støtter alle unike tilfeller du kan tenke deg.

Dette videoannoteringsverktøyet sikrer den høyeste standarden ved å verifisere den merkede datakvaliteten.

I tillegg lar den brukere tildele og administrere flere teammedlemmer på en enkelt plattform. Dessuten kan man enkelt spore og overvåke hvordan annoteringsarbeidet foregår og hvordan arbeidsstyrken din presterer i sanntid.

Hvis du ønsker å få et tilbud, kan du gjerne nå dem via e-post eller telefon. Du kan også bruke kontaktskjemaet på nettsiden deres, og de vil svare innen to virkedager.

Filestage

Filestage er et flerbruksverktøy for videogjennomgang og samarbeid som lar brukere dele videoene sine og samle tilbakemeldinger med automatiserte tidsstempler. Den automatiserte tidskodefangsten gjør det enklere å hoppe til en bestemt ramme ved å klikke på en kommentar.

Ved å kommentere direkte på videoer kan du gjøre tilbakemeldinger klarere og mer presise. Anmeldere kan spore hver godkjenning og endre forespørsel i sanntid med bare ett klikk.

Det er unødvendig å si at dette sparer mye tid og problemer og gjør hele prosessen uanstrengt. Fortsett å dele nye versjoner til du får godkjenning for å produsere best mulig resultat.

Filestage tilbyr en gratis prøveversjon, hvoretter du kan velge premiumplanene deres som starter på 24 USD/sete/måned.

Siste ord

For å konkludere, det er mange videokommentarverktøy der ute i dag. Her har vi nøye vurdert og kuratert de beste videoannoteringsverktøyene for å forbedre dine visuelle data. Disse verktøyene inkluderer både gratis og betalte alternativer.

Sørg for at du refererer til artikkelen vår før du velger ditt ideelle verktøy. Vurder funksjonene, effektiviteten og alt annet, og gå først da for et bestemt verktøy. Det er viktig å velge riktig videokommentarverktøy, siden det kan lage eller ødelegge videoen din. Og som du allerede vet, er riktig merknad en sikker måte å øke engasjementet og gi publikum en bedre seeropplevelse. Så, lykke til!

Nå kan du lese om de beste kommentarverktøyene for nettsteder for å gjøre livene våre enklere.