Utløserbasert profilbryter for lyd, skjerm, WiFi og mer [Android]

Lyd- og WiFi-profiler må endres avhengig av hvor vi er. Begge endres så ofte at komplekse automatiseringsapper som Tasker ikke brukes, og i stedet søkes, behørig funnet og brukt apper dedikert til å administrere lyd- og WiFi-profiler. SwiP – ProfileSwitcher er en Android som ikke bare administrerer lyd- og WiFi-profiler, men gir deg et helt sett med andre alternativer for tilstanden til Bluetooth-bryteren, lysstyrken, tidsavbruddsvarigheten for skjermen og mer. Hver profil kommer med triggere som kan være stedsbaserte, tidsbaserte, batteriladings- eller tilstandsbaserte, eller utløses av en hodetelefonkontakt som er koblet til.

SwiP – ProfileSwitcher krever ikke en rotfestet enhet, men hvis enheten din faktisk er forankret, kan du få tilgang til flere alternativer. Vi testet SwiP – ProfileSwitcher på en rotfestet Nexus 5, så med mindre telefonen/nettbrettet er rotet, kan det hende du ikke ser alle alternativene som vises i skjermbildene.

  Hvordan endre fonter i Android

Appen kommer med tre profiler lagt til og konfigurert som standard. Disse er Default, Home og Meeting with Meeting som er de minst irriterende/pinlige dersom du befinner deg i en viktig forretningssamling omgitt av jevnaldrende. Du kan legge til flere profiler for å passe andre situasjoner ved å trykke på plussknappen øverst med Profiler-fanen valgt og tilordne verdier for forskjellige lydvarsler, tilkoblingsmoduser og radiobrytere og skjermen.

Sveip til Trigger-fanen som er tom. Legg til en og tilordne den til en av de eksisterende profilene. For å tilordne en utløser til en profil, må profilen opprettes først. Angi triggerparametere for prioritet, plassering, tid, batteristatus og hodetelefonstatus. Når alle betingelsene for en utløser er oppfylt, vil den aktivere den tilknyttede profilen.

  Få Android Ls Heads Up-varsling på enheten din nå [No Root]

For å aktivere rottillatelse for SwiP – ProfileSwitcher, gå til appens innstillinger og aktiver rottilgang. Du kan endre temaet og språket her, men Permanent Notification er den virkelig pene funksjonen du bør være oppmerksom på. Den lar deg legge til et allestedsnærværende ikon i varslingsområdet, ved å trykke på som får opp en liste over alle lagt til profiler som en HUD på skjermen, slik at du raskt kan bytte til en annen.

Det kan ikke nektes at det finnes langt kraftigere og mer tilpassbare apper, men SwiP – ProfileSwitcher er en enkel løsning for alle som ikke har tid til å lese en manual eller tålmodighet til å sette opp en profil ved å følge en kompleks sjekkliste, eller for alle som kanskje ikke har en rotet enhet. SwiP – ProfileSwitcher har et pent design og er annonsefri.

  Slik setter du app-tidsbegrensninger og blokkerer apper på Android

Installer SwiP – ProfileSwitcher fra Google Play Store