Utsted profesjonelle merker og sertifikater med Sertifier tipsbilk.net

Med utdanning som beveger seg raskt på nettet, har det åpnet en ny vertikal for lærere, opplæringsleverandører og institusjoner for å lage, publisere og dele sertifikater enkelt og sikkert.

Selv om nettbasert utdanning tilbyr mange fordeler som enkel tilgang fra alle deler av verden, kostnader, bekvemmelighet osv., er det også mange risikoer og utfordringer.

Opplæringsinstitutter, foreninger, bedrifter og universiteter har problemer med online legitimasjon på grunn av økende online svindel og datatyveri. Følgelig blir det vanskelig for dem å verifisere om et merke eller sertifikat er ekte.

I utdanningssektoren er leverandørlegitimasjon fortsatt et av de største overholdelsesproblemene. Mangel på datainnsikt og prosessovervåking, feil kan oppstå i legitimasjon.

Dette kan påvirke organisasjonen din negativt når det gjelder omdømme og lisens. I tillegg kan kompromittert personvern og ufullstendig legitimasjon være katastrofalt. Når de kjører dårlig, kan legitimasjonssystemer forårsake registreringsproblemer og økonomiske og juridiske komplikasjoner.

Derfor er det behov for å sikre at legitimasjonssystemet ditt administreres godt. Det er her Sertifier kan hjelpe.

Så la oss forstå utfordringer i legitimasjon, hvordan vi kan overvinne dem, og hvordan Sertifier kan hjelpe deg der.

Utfordringer i legitimasjon

Noen av de vanlige utfordringene som organisasjoner møter når det gjelder legitimasjon er som følger:

Få tilgang til oppdaterte og nøyaktige data

Å få tilgang til og bekrefte informasjon i et sertifikat eller merke er utfordrende for organisasjoner. Et flertall av dem har utdatert, unøyaktig og manglende informasjon.

Så det er viktig å sikre at en kandidat har tilegnet seg ferdighetene nevnt i legitimasjonen. Dette vil hjelpe deg å unngå skade på omdømme, overholdelsesrisiko og mer.

Tidkrevende

Legitimasjon kan være en tidkrevende prosess. Hvis du trenger å generere sertifikater og merker i bulk, vil det ta mye tid å gjøre dette manuelt for hver.

Og hvis organisasjonen din involverer flere interessenter som tredjeparter, kan det ta enda mer tid å generere en legitimasjon, enn si publisere og distribuere dem.

Vanskeligheter med å endre plattformer

Hvis du bruker et legitimasjonssystem som ikke støtter veksten din, kan det bli hodepine. Og hvis du vil endre plattformen, kan du risikere å miste noen data, noe som kan utgjøre personvernproblemer.

For å tilpasse systemet til dine økende behov, vil du kreve mange integrasjoner, som ytterligere blir komplekst. Dette er grunnen til at mange organisasjoner sitter fast med bare ett verktøy, noe som reduserer effektiviteten av legitimasjonsprosessen deres.

Møte etterlevelse og regelverk

Hver region eller land har noen standarder for personvern, som du må kjenne til og overholde. Personvernrisikoen på nettet øker imidlertid med tiden. Så hvis du ikke bruker et sikkert system, kan det hende du må møte mange risikoer for samsvar og regulering.

Regelverket kan også variere fra region til region og kan endres når som helst. Derfor blir det vanskelig for organisasjoner å holde tritt med alle endringer i samsvar og regelverkskriterier.

Og hvis de ikke gjør det bra, kan de måtte lide i form av overholdelsesrisiko, omdømme og straffer.

Administrere sikkerhet og personvern

Siden bekymringene for svindel og datatyveri på nettet øker raskt, har håndtering av personvern og sikkerhet blitt kritisk. Dette krever grundige bakgrunnssjekker for legitimasjon.

Bortsett fra kvalifikasjonskriterier som tidligere legitimasjon og oppnådde grader, må organisasjoner utføre bakgrunnssjekker på studenter for å sikre sikkerhet og personvern.

Legitimasjonsinstitusjoner må sjekke studentenes feilbehandlingshistorie og andre kritiske aktiviteter, noe som også er vanskelig. Og for å hjelpe deg med det, trenger du en legitimasjonsplattform som Sertifier for å samhandle med andre databaser og holde informasjonen oppdatert og sikker.

  Equalizer frekvenser og innstillinger på musikkspillere forklart

Dessuten møter mange organisasjoner problemer mens de implementerer et online digitalt legitimasjonssystem. Dette kan skyldes utilstrekkelig forberedelse. Og hvis du ønsker å implementere et digitalt legitimasjonssystem sømløst i organisasjonen din, må du fokusere på å overvinne disse utfordringene.

Hvordan overvinne

Her er noen tips for å overvinne legitimasjonsutfordringene for organisasjoner:

 • Forstå behovet: Implementering av en digital legitimasjonsplattform i din bedrift eller organisasjon krever at du først forstår behovet. Så finn ut, trenger du det. Hvis du gjør det, analyser den rådende utdanningsprosessen i organisasjonen din, hvordan plattformen kan fylle hullene, og oppdag måter å bruke den på.
 • Bevissthet: Å implementere noe nytt krever bevissthet om det. Så sørg for å utdanne og gjøre teamet ditt oppmerksom på det digitale legitimasjonssystemet før du setter det opp. Fortell dem hvordan det kan bidra til å løse teamets utfordringer og forbedre produktiviteten og effektiviteten.
 • Effektiv implementeringsplan: For å lykkes med å implementere en digital legitimasjonsplattform, må du lage et effektivt program.
  • Det vil hjelpe deg å lære alle utfordringene du kan møte og måter å overvinne dem ved å bruke verktøyet.
  • Det vil også tillate deg å identifisere og løse problemer. Start med å rulle plattformen ut i en liten avdeling eller område i organisasjonen din. Dette vil analysere deltakernes reaksjoner og deretter gradvis rulle ut til hvile med bedre planlegging.
 • Samarbeid: Å lage digitale merker og sertifikater innebærer mye planlegging og ferdigheter. Derfor kan du søke hjelp fra flere organisasjoner for å gjøre lanseringen smidig.

Hvordan kan sertifiserer hjelpe?

Sertifier er en merkegeneratorplattform som vil hjelpe deg med å lage, sende og spore profesjonelle digitale merker. Denne digitale merkeløsningen vil hjelpe deg å belønne dine studenter, ansatte eller deltakere med sikre og autentiske sertifikater og merker.

Det er klarert av tusenvis av opplæringsleverandører, bedrifter, universiteter og foreninger. Noen bemerkelsesverdige organisasjoner som bruker Sertifier er University of Texas, Philip Morris International, GrowthTribe, Sanofi og mer.

Det er enkelt å bruke denne programvaren for administrasjon av digitale merke. Den automatiserer den overordnede prosessen med å lage og distribuere merker du kan spore og dele med andre etter at kurset er fullført. Den har et jevnt grensesnitt, nyttige funksjoner og muligheten til å integrere det med andre verktøy.

Totalt sett revolusjonerer Sertifier hvordan lærere og organisasjoner lager og distribuerer bekreftede sertifikater og merker.

Funksjoner

Utstedelse av digitale sertifikater

Du kan enkelt opprette og sende sertifikater og merker på autopilot med Sertifiers intuitive, brukervennlige grensesnitt. For å lage dem vil du få mange funksjoner, for eksempel:

 • Ferdighetsbibliotek: Ulike organisasjoner kan tilby ulike typer kurs og opplæring. Og Sertifier har et ferdighetsbibliotek med en rekke design. Derfor, i stedet for å velge et tilfeldig design, kan du velge det som samsvarer med ferdighetssettet en elev har tilegnet seg og lage sertifikater deretter.
 • Profesjonelle design: Du kan bruke et dra-og-slipp-verktøy for å designe merkene og sertifikatene dine. Den vil ha fantastiske designelementer og er enkel å bruke ved å bare dra og slippe elementene du liker. Sertifier tilbyr også iøynefallende maler som du kan bruke eller laste opp den du lager fra bunnen av.
 • Egendefinerte variabler: Ved å bruke denne automatiserte sertifikatplattformen kan du plassere forskjellige variabler på designet du jobber med. Det vil også plassere tilpasset inntektsinformasjon automatisk på designet når sertifikatet opprettes.
 • Bevis: Du vil få vite viktige ting som tidspunktet kurset fant sted, om studenten hadde gått gjennom en test i løpet av kurset osv. Du kan også se om kurset har et videoopptak. Ved å bruke dette beviset vil du gjøre det mulig for sertifikatmottakerne å huske kurset de har fullført.

Åpne merker

Du kan lage åpne merker ved hjelp av en brukervennlig merkedesigner og belønne dem til elevene. Det vil bidra til å bekrefte deres ferdigheter og prestasjoner.

I tillegg er Sertifiers merker kompatible med IMS Global Open Badges 2.0. Dette innebærer at all informasjon som er oppført nedenfor, automatisk legges til en merkefil som genereres og tillates delt på tvers av alle plattformer.

 • Merkenavn og URL
 • Å tjene bevis
 • Opptjenerinformasjon
 • Utstedende institusjon
 • Utgivelsesdato
 • Utløpsdato
 • Opptjente ferdigheter
  Hvordan lage et Google-skjema med forgreningslogikk

Merkevarebygging

Sertifier tilbyr en førsteklasses funksjon for hvit merking som hjelper deg å styrke merkevarebildet ditt. Å bruke merkemerker og sertifikater vil også hjelpe deg med å forbedre din online synlighet. Du vil få funksjoner som:

 • Egendefinert domene: Alle merkene og sertifikatene dine vil bli presentert på domenet ditt for å gjøre mottakeren mer komfortabel.
 • Navigasjonslinje: Du kan endre knappens destinasjonsadresse på navigasjonslinjen. Det vil gjøre deg i stand til å få trafikk på nettstedet ditt fra hvert merke eller sertifikat du utsteder.
 • Sertifikatbibliotek: Du vil bli gitt et sertifikatbibliotek med en bekreftelsesside for å bekrefte hvert merke, legitimasjon og sertifikat.
 • Metadata: Det er et alternativ for å endre metadataene til bekreftelsessiden. Det vil hjelpe deg å få sertifikatene til å se bedre ut når de deles med andre.

Datasikkerhet og personvern

Sertifier fokuserer på sikkerhet og personvern, gitt den økende risikoen på nettet. Den lagrer dataene dine på et sikkert datasenter med tier 3 SOC 2-sertifisering.

Sertifier bruker også Amazon Web Services (AWS) for å støtte sin datainfrastruktur. I tillegg er den også GDPR-kompatibel. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for overholdelsesrisiko.

Sosial del

Du kan la elevene dele merkene og legitimasjonene sine på sosiale medieplattformer, som LinkedIn, Twitter, Facebook osv. Det tar bare ett klikk for å gjøre dette og bli lagt merke til av potensielle arbeidsgivere.

Analytics

Det er viktig å måle ytelsen til legitimasjonen din. Det vil hjelpe deg med å oppdage problemer og fikse dem for å forbedre engasjementsgraden. Med Sertifier kan du spore merkene og sertifikatene dine og hvordan elevene bruker sin utstedte legitimasjon.

 • Toppferdigheter: Ved å se på de detaljerte rapportene kan du oppdage topptalentene i organisasjonen og institusjonen din. Denne informasjonen vil hjelpe deg å jobbe med svakhetene dine mens du bruker dine styrker maksimalt.
 • Delinger og klikk: Du kan spore hvert merke og sertifikat som sendes til tjenere og sjekke antall klikk og delinger. Det vil hjelpe deg med å overvåke din organiske markedsføringstiltak.
 • Eksportering: Du kan eksportere alle rapportene fra Sertifier til MS Excel med bare et klikk. Nå kan du bruke dem i henhold til dine behov.
 • Bransjerapporter: Ved hjelp av bransjerapporter vil du bli kjent med andre aktører i din bransje. Du kan se opp for deres sterke og svake punkter og oppdage måter å være foran i løpet.

Integrasjoner

Sertifier lar deg integrere den med en e-læringsplattform eller et Learning Management System (LMS). Du kan gjøre dette gjennom API-biblioteket. Noen av løsningene den integreres med er Zapier, Zoom, Salesforce, HubSpot, Gmail, Facebook, Slack, Moodle, Canvas, ActiveCampaign og mer.

fordeler

Noen av fordelene med å bruke Sertifier er:

 • Automatisering av prosessen med å sende digitale sertifikater og merker for å spare tid og krefter
 • Spore og verifisere sertifikater og merker og finne hvordan de brukes
 • Hvit merking av legitimasjonen for å fremheve merkevaren din og forbedre tilstedeværelsen på nettet
 • Enkelt å bruke brukergrensesnitt med alternativer som dra og slipp for å gjøre det enkelt å lage sertifikater og merker
 • Ett-klikks andel av legitimasjon for å vise frem ferdigheter og kunnskap lært med potensielle arbeidsgivere og sosiale nettverk
 • API-interaksjon med forskjellige læringsplattformer vil hjelpe deg å bringe alt under en enkel paraply og forbedre effektiviteten din.

Hvem bruker Sertifier?

Tusenvis av organisasjoner fra hele verden bruker Sertifier, inkludert:

 • K-12s
 • Institusjoner for høyere utdanning
 • Opplærings- og kursleverandører
 • Bedrifter
 • SMB og SMB
 • MOOCs
 • Startups
 • Frilansere
 • Byråer

Hvordan sette opp og bruke Sertifier

Det er enkelt å komme i gang og jobbe med Sertifier. Siden det er en gratis plan tilgjengelig, kan du opprette Sertifier-kontoen din uten å betale noe. Når du oppretter kontoen, skriver du inn navn, etternavn, e-post, telefon og organisasjonsnavn og oppretter et sterkt passord.

Når kontoen din er klar, kan du logge på og lage sertifikatet og merket ditt basert på dine krav. Følg disse trinnene for å fortsette med Sertifier:

  Hvordan få det til å fungere tipsbilk.net

Trinn 1: Opprett et sertifikat

Bruk Sertifiers digitale merkeprodusent for å enkelt designe merkene dine. Du må angi legitimasjonsdetaljer og data om oppnåelsen av en kandidat. Dette vil hjelpe deg med å lage merket eller sertifikatet med noen få klikk.

Trinn 2: Publiser og del

Når du har opprettet merket ditt, kan du gjennomgå det og publisere det gjennom merkegeneratoren. Det gode er at Sertifier også lar deg generere merker i bulk, slik at du ikke gjør alt separat for hvert merke, noe som sparer deg for mye tid.

Plattformen vil også gi merkeopptjenere en lenke som de kan bruke for å få tilgang til sertifikatet og dele det på sosiale medieplattformer. Det vil hjelpe dem å vise frem sin kunnskap og ekspertise innen et spesifikt felt med alle detaljene.

Trinn 3: Spor engasjement

Når du har distribuert merkene, er du ikke ferdig. Hvordan ville du vite om det ble oppfattet godt av tjenerne og menneskene som merkene ble delt med?

Ikke bekymre deg; du kan spore hvordan tjenerne engasjerer seg med de digitale merkene og lære tilstedeværelsen på nettet din har skapt. Du vil også få holde styr på alle publiserte sertifikater og legitimasjon.

Prissetting

Det er fire prismodeller:

 • GRATIS: det er gratis. Den inkluderer funksjoner – opptil 20 mottakere, et ferdighetsbibliotek, profesjonelle maler, automatisering og oversikt og publikumsrapporter.
 • Essensielle: Det starter fra $25. Den inkluderer 250/500/1000 mottakere, sporingsrapporter, API-nøkkeltilgang og premium merkevarebygging.
 • Pro: Ta kontakt med salgsteamet deres for å få prisen. Det vil inkludere tilpassede mottakere, e-postvarebygging, samlinger, markedsførings- og engasjementsanalyse og forbedret merkevarebygging.
 • Enterprise: Få en passende prisstruktur basert på dine eksakte krav.

Alternativer

Sertifiserer

Certifier er en profesjonell plattform for sertifikater. Dens digitale legitimasjonsinfrastruktur tilbyr alt du trenger for å opprette og sende sertifikater. Den har mange imponerende funksjoner som sertifikatbygger, analyser, maler, sikkerhetsalternativer, etc., for å forenkle sertifikatgenerering.

Sertifikater generert av denne pålitelige plattformen vil hjelpe deg å demonstrere din erfaring og kunnskap kort og tydelig. Denne løsningen er nyttig for ulike formål, fra å lage digital legitimasjon og sertifikater til å utstede, verifisere, dele og administrere dem.

Noen av hovedfunksjonene inkluderer:

 • Tilpassbare objekter, tekst og fonter
 • 300+ maler
 • Tilpasning for stil, farger og merkevarebygging
 • Muligheten for å endre sertifikatstørrelse
 • Tilpassbare og dynamiske attributter
 • Uanstrengt mottakerhåndtering
 • Markedsføringsanalyse

Certifier er nyttig for kurs, alternativ utdanning, webinarer og konferanser, bedriftsopplæring, arrangementer og symposier, boot camps og workshops, og produktselskaper. Få gratis eller velg en betalt plan fra $19/måned.

Utrolig

Accredible er en av de mest omfattende plattformene for digitale sertifikater og merker. Enten du går over fra trykt til digitalt medium, ønsker å forbedre dine nåværende sertifikater eller starter fra bunnen av er flott.

Denne plattformen vil håndtere all legitimasjon som produkt- og profesjonell opplæring, høyere utdanning, etc., slik at du kan fokusere på å forbedre læringsopplevelser. Dens viktige funksjoner er følgende:

 • Hvit merking og merkevarebygging for å vise frem merkevaren din
 • Delbare sertifikater
 • Fullservice digital legitimasjon for merker, sertifikater, diplomer, digitale lommebøker og blokkjedelegitimasjon på ett enkelt sted
 • Avanserte verktøy for data og analyser

Prisen starter fra $960/år.

Siste ord

Et digitalt merke og sertifiseringsplattform er en fin måte å sikre at legitimasjonen er autentisk og unngå skade på omdømmet. Plattformer som Sertifier revolusjonerer det moderne utdanningssystemet, som beveger seg raskt på nettet.

Dermed kan denne løsningen opprette, dele og spore sertifikatet ditt med letthet og sikkerhet.

Deretter kan du sjekke ut de beste digitale sertifikatprodusentene og utstederplattformene.

x