Twitter

7 Twitter-markedsføringsverktøy for å utvide kontoen din

Sjekk ut de beste Twitter-markedsføringsplattformene for å holde deg på toppen av Twitter-spillet.

Det kan være ganske vanskelig å markedsføre på Twitter sammenlignet med andre sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram, Pinterest og LinkedIn fordi Twitter er mer en medieplattform.

Du bør imidlertid ikke la det hindre deg i å bruke den. Din nåværende forretningssituasjon kan bli fullstendig snudd av Twitter-markedsføring.

Å opprettholde konsistensen din er ikke lenger en utfordring med Twitter-markedsføringsplattformer. Selv om det er mange alternativer tilgjengelig på markedet, bør du sørge for at du velger den som best passer dine behov.

En effektiv Twitter-markedsføringsplattform kan være din one-stop shop for alle dine tweets, fra opprettelse til analyseinnsamling, og få disse 280-karakterinnleggene til å telle.

Her er litt statistikk fra Hootsuite om Twitter som vil få deg til å forstå at du ikke bør gå glipp av sjansen til å markedsføre på Twitter:-

 • 5,8 % av verdens befolkning over 13 ser Twitter-annonser.
 • Den niende mest populære nettsiden over hele verden er Twitter.com.
 • Twitter er den syvende mest populære sosiale mediesiden i verden.
 • Det er forventet at det vil være mer enn 329 millioner aktive Twitter-brukere.
 • En av de liberalistiske sosiale mediekanalene er Twitter.
 • Gjennomsnittsinntekten til Twitter-brukere er høyere.
 • 54 % av Twitter-brukere er mer sannsynlig å kjøpe nye produkter.
 • First View på Twitter forlenger tiden brukt på å se videoer med 1,4X.
 • 77 % av Twitter-brukerne har en mer positiv oppfatning av selskaper som prioriterer samfunnet og samfunnet.

Statistikken ovenfor er bare kjernen av «hva underverk twitter-markedsføring kan gjøre for merkevaren din ved hjelp av Twitter-markedsføringsplattformer.»

Twitter-markedsføringsverktøy er ikke bare for å planlegge innlegg eller masseinnlegg, men vil også gi deg ideer til innholdskurering.

Videre er mange online Twitter-markedsføringsplattformer tilgjengelige for å hjelpe deg med å nå dine markedsføringsmål.

Nedenfor er noen av de beste Twitter-markedsføringsverktøyene og funksjonene deres slik at du kan velge dem etter dine behov.

Men før vi diskuterer Twitter-markedsføringsplattformer, la oss først sjekke hvordan merkevarer nærmer seg Twitter for forretningsvekst og hva slags innhold du bør legge ut på Twitter.

Hvordan nærmer merkevarer seg Twitter?

Det er enkelt å markedsføre virksomheten din med riktig strategi og de riktige verktøyene. I dag blir merkene smartere og prøver alle mulige måter å skille seg ut.

Ved å bruke Twitter-markedsføring samhandler merker med følgerne sine, lærer mer om kundene sine og retweeter følgernes tweets på merkesiden deres for å øke kundelojaliteten.

Dessuten vet Brands nå at Twitter fungerer som en mediekanal, ethvert kontroversielt innlegg (godt eller dårlig) kan gå viralt på få minutter, i motsetning til alle andre sosiale medieplattformer. Derfor kan en dårlig eller god tweet om et hvilket som helst merke endre «hvordan folk oppfatter merkevaren».

Her hjelper Twitter-markedsføringsplattformer med å raskt gå tilbake til enhver tweet og gjøre det praktisk å adressere kundespørsmål.

  Slik bruker du Twitter Spaces

I tillegg går populære merker som Starbucks, Samsung og McDonald’s aldri glipp av en sjanse til å tweete om merkeverdiene deres, samhandle med følgerne deres og svare kundene deres. Dermed vil disse aktivitetene helt sikkert hjelpe merkevarene med å markere merkevaren din og øke salget.

Merker vet også at det er like viktig å holde øye med konkurrentens tweets som å bygge en diskantmarkedsføringsstrategi for merkevaren deres. De bruker Twitter-markedsføringsverktøy for å sjekke hva konkurrenten deres twitrer, hvordan de samhandler med kunder og hvordan deres tweets presterer.

Så hvis du ønsker å etablere en merkevare og øke avkastningen din, er Twitter det rette stedet for å fortelle kundene våre om merkevaren din og løse spørsmålene deres. Twitter-markedsføringsplattformer hjelper deg med å lette jobben.

Hvilket innhold fungerer best på Twitter?

Noen bestemte typer innhold kan være til fordel for trafikken og merkevarebyggingen din på Twitter.

Her er en sammenligning av hver type innhold med de andre. Du kan imidlertid legge ut alt innhold på Twitter, som videoer, bilder og tekst.

Her er sammenligningen av hver type innhold med de andre fra Quick Sprout.

 • Videoer er mindre effektive enn bilder.
 • Bilder mottar vanligvis mer enn dobbelt så mange retweets sammenlignet med videoer.
 • Tekst gir bedre resultater enn bilder, og
 • Sitater utkonkurrerer spørsmål. Spørsmål ga imidlertid flere svar enn sitater. Spørsmål får vanligvis 1050 % flere svar.

Merk: Memes er ikke en stor ting blant Twitter-brukere. Det er ikke så mange memer som deles på Twitter som det er på Facebook og Instagram. Og de står for en svært liten del av tweetene på Twitter.

Når du ser på disse faktaene, kan du kanskje lure på: «Hva slags innhold bør jeg legge ut på Twitter?»

Vel, det er ikke rakettvitenskap; uansett innhold du legger ut, sørg for å opprettholde merkevarens stemme og konsistens. Her vil Twitter-markedsføringsverktøy hjelpe deg med å velge trendemner og hvilken type innhold som er populært.

La oss sjekke ut de beste Twitter-markedsføringsverktøyene som er tilgjengelige.

Beste Twitter-markedsføringsverktøy

Publikum

Audiense er et Twitter-markedsføringsverktøy som fungerer som en perle hvis du vil fokusere på Twitter og bygge et fellesskap. Dette verktøyet hjelper deg å kjenne publikum bedre.

Du kan sjekke publikumsdemografi, interesser og personlighet med fellesskapsadministrasjon og -analyse. Videre automatiserer funksjonen Chatbots og Broadcasts prosessen med å koble direkte til dine følgere (eller kunder).

Grunnleggende egenskaper.

 • Den forteller deg når det er den beste tiden å legge ut på Twitter for mer engasjement.
 • Filtrer ut potensielle brukere og følgere, og oppdag spammere og inaktive brukere.
 • Kjenn Twitter-fellesskapet ditt ved å få demografien til følgerne dine.
 • Få klare analyser av verktøyene.
 • Influenseridentifikasjonsfunksjonen kan sjekke hvilke personer som påvirker merkevaren din.
 • Kunder kan bruke data til å informere planlegging og kreativ utvikling på alle trinn, fra pitch til evaluering etter kampanje.

Med dette verktøyet kan du sammenligne Twitter-kontoen din med konkurrentens konto for å sjekke hva som fungerer for dem og hvordan følgerne deres reagerer på det, noe som sikkert hjelper deg med å finne innholdet ditt.

  Sletter Twitter inaktive kontoer?

Dermed holder den deg foran konkurrentene dine.

SocialPilot

SocialPilot er ikke bare et annet Twitter-markedsføringsverktøy, men en komplett pakke som forbedrer Twitter-markedsføringen din og lar deg oppnå markedsføringsmålene dine raskere. Du kan håndtere flere Twitter-kontoer og planlegge over 500 tweets samtidig, og holde deg og merkevaren din oppdatert.

Dette Twitter-markedsføringsverktøyet lar deg ikke bare tweete smart, men det gir deg også innholdsideer med kurasjonsfunksjonen, som publikum vil like.

I tillegg kan du legge ut bilder, videoer og tekst og tilpasse dem med emojier og egendefinerte felt. Dermed kan du sette standarden din og la målgruppen huske deg.

Videre lar SocialPilot deg gjøre følgende:

 • Få en omfattende oversikt over alle dine planlagte tweets for en bestemt konto daglig, uke for uke og månedlig.
 • Gjør tweetene dine kontospesifikke.
 • Gjør bilder og GIF-er mer tilgjengelige ved å legge til alternativ tekst.
 • Del relevante lenker ved hjelp av innebygde URL-forkortere.
 • Analyser tweet-ytelse basert på likes, retweets, engasjementer osv., med analyserapporter.

I tillegg til Twitter-markedsføring, tjener SocialPilot ulike formål, som sosiale medier-analyse for Facebook, LinkedIn, Instagram og Google Business.

Tweepi

Twitter-markedsføring er vanskelig, men ikke med Tweepi. Det hjelper deg å ta Twitter-markedsføringen din til et annet nivå. Tweepis kunstige intelligens driver Tweepi og gjør det til et av de beste Twitter-markedsføringsverktøyene.

Anta at du har tusenvis av følgere. De vil være meningsløse hvis du ikke samhandler med dem og svarer på spørsmålene deres. Men det tar mye tid å engasjere seg med hver følger og vente på at noen svarer.

Dessuten forbedrer de følgende funksjonene markedsføringen din.

 • Analyser følgelisten din og identifiser inaktive, irrelevante eller uønskede kontoer slik at du kan gjøre noe som du vil.
 • Finn relevante hashtags og de som konkurrentene dine bruker.
 • Få en ide om publikums betalingsevne eller sosiale verdi.
 • Øk engasjementsgraden din med Tweepis avanserte funksjoner.
 • Spor spesifikke brukere eller konkurrenter.
 • Få brukere som er relevante for emnet du er interessert i, og tilpasse engasjementet ditt.

Tweepi gjør Twitter-markedsføring enkel.

Tweethunter

Tjen penger på Twitter-kontoen din med Tweethunter som aldri før. Den lar deg legge ut 100 tidsplaner på opptil 100 tweets på mindre enn 60 minutter. Den kommer med AI-teknologi som forstår merkevaren og målgruppen din og gir deg et bredt spekter av innholdsideer og markedstrender.

I tillegg til det, med Tweethunter, kan du gjøre følgende:

 • Finn trendende tweets og få inspirasjon
 • Motta daglige tilpassede tweetforslag, omskriv tweets du liker, og vedlikehold innholdstråder.
 • Få klare og konsise tweet-analyser av dine tidligere tweets og sorter dem etter dine preferanser.
 • Få mer rekkevidde og tilhengere med automatisering.
 • Sjekk hvilken tweet som fungerer bra.
 • Du kan også sjekke profilbesøkene.

Dessuten vil dette verktøyet veilede deg til å finne ut potensielle potensielle kunder og deres data.

Sosial peiling

Kom til bunns i ting med dette kraftige Twitter-analyseverktøyet som lar deg finne og filtrere følgere i henhold til faktorer som plassering, demografi eller engasjement.

Hvis du prøver et Twitter-markedsføringsverktøy, velg Social Bearing og få en ide om hvordan Twitter-markedsføringsverktøy fungerer, siden dette verktøyet gir en 7-dagers gratis prøveversjon.

  Hvordan fjerne omtaler fra Twitter

I tillegg kan du sjekke ut disse funksjonene til sosial bærer:

 • Tilpass dashbordet etter dine preferanser
 • Få Premium-rapporter for alle tidligere publiserte tweets
 • Sjekk hvem som snakker om deg eller din bedrift.
 • Sorter tweets etter engasjement, språk og andre faktorer.
 • Se topp hashtags, omtaler og påvirkere
 • Finn venner, følgere og tidslinjer for brukere.
 • Twitter bildevegger
 • Sentimentanalyse av tweets
 • Filtrer omtaler, engasjementer og tidslinjen din
 • Geomerkede tweets og et kart
 • Eksporter Twitter grafiske data

Videre har den en unik funksjon som lar deg spore følgerveksten din over tid.

Twitonomy

Kjenn følgerne dine bedre med twitonomy. Dette Twitter-markedsføringsverktøyet gir deg dyp dataanalyse for å hjelpe deg med å forstå brukeratferdsmønstre, hvordan de tenker og hva de foretrekker.

Twitonomy gir statistisk analyse av en brukers konto, følgere, kampanjer, hashtag-ytelse osv.

Her er funksjonene til Twitonomy:

 • Få omfattende og visuelle analyser av noens tweets, svar, omtaler og hashtags. I tillegg er den utmerket til å analysere hvilke av tweetene dine som fikk flest retweets.
 • Bla gjennom, søk og filtrer personene du følger og personene som følger deg.
 • Tweets, retweets, omtaler og rapporter kan alle eksporteres til Excel og PDF med bare ett klikk.
 • Hold styr på interaksjonene dine med andre Twitter-brukere, inkludert omtaler, favoritter og retweets.
 • De to eksporterer ved å bruke hvilken som helst frase, hashtag, URL eller @user, søkeanalyse.
 • Oppdag informasjon om og last ned enhver brukers favoritter og retweet tweets.
 • Finn ut hvem du følger, men hvem som ikke gir tilbake tjenesten raskt.
 • Få tilgang til verktøyet på telefonen din når som helst og hvor som helst.

Det gjør også en god jobb med å analysere hvilke av tweetene dine som fikk flest retweets. Videre har den en unik funksjon som lar deg spore følgerveksten din over tid.

Foller

Få sanntidsdata med alle omtaler, retweets, hashtags, følgere, etc., i ett dashbord med Foller. Finn de mest populære termene på Twitter med «tag-skyer».

I tillegg gir Foller deg nøyaktige data om Twitter-brukere, som når de ble med, deres tidssone og forholdet mellom følgere og følgere. Dermed hjelper det deg å bestemme om du vil følge noen eller ikke.

Follers kortfattede tabellfunksjon gir brukernes nylige data, som betyr deres innlegg, tweets, tagger, retweets og kommentarer. Derfor kan du raskt identifisere automatiserte kontoer og spammere med disse dataene.

Du kan sjekke når brukerne er mest aktive. Følgelig kan du legge ut og planlegge innleggene dine.

Konklusjon

Twitter har enormt omfang hvis du ønsker å markedsføre virksomheten din eller gjøre personlig merkevarebygging, men du trenger riktig strategi og verktøy. Vi har listet opp noen av de mest nyttige og feilfrie verktøyene ovenfor. Sammenlign og test disse Twitter-markedsføringsplattformene og velg det som fungerer for deg.

Du kan også se på et avansert søk på Twitter som hjelper din markedsføring og merkevarebygging.

Fortsett å tvitre!

x