Velg hvilket bilde som skal vises når du tweeter en lenke

Hvis du deler lenker på Facebook og/eller Google Plus, vil begge automatisk trekke ut det beste bildet fra lenken for å tjene som et miniatyrbilde eller forhåndsvisning av det du deler. Bildet som velges automatisk er den beste størrelsen for å tjene som forhåndsvisning, men du kan bla gjennom de forskjellige bildene som er tilgjengelige på lenken og velge en annen som skal tjene som forhåndsvisning. Det er en ganske god funksjon som lar alle som deler innhold lettere promotere det. Twitter har dessverre ikke noe lignende, og det vil selv velge lenkeforhåndsvisning. Tweetshot er en fantastisk liten tjeneste som lar deg tweete en lenke og velge hvilket bilde som skal brukes som forhåndsvisning. Du er ikke begrenset til bildet som vises på selve lenken; du kan laste opp et bilde fra skrivebordet (som du kan på Facebook), eller du kan legge til et bilde fra en URL.

  Blir du svimmel av å se på telefonen din? Deaktiver animasjoner

Å bruke Tweetshot er veldig enkelt; lim inn lenken du vil tweete. Du kan se gjenværende tegn mens du skriver resten av tweeten. Alle bilder som kan brukes som et miniatyrbilde blir oppdaget og listet opp under boksen for å skrive tweet, samt et øyeblikksbilde av selve nettsiden. Du kan velge hvilken du vil bruke eller laste opp et helt annet bilde fra alternativene «Lim inn bilde-URL» eller «Last opp et bilde» rett under skriv tweet-boksen. Når du er ferdig, klikker du på «Tweet».

Tweeten vises på tidslinjen din som enhver vanlig tweet, og tjenesten favoritter automatisk tweeten din. Ingen URL-forkortere brukes.

  Beregn risikoen for hjertesykdom med KnowYour4

Tweetshot er ment for folk som pusher og promoterer innhold på Twitter. Det er langt mer kompliserte og funksjonsrike tjenester tilgjengelig for denne nisjen, men Tweetshot er virkelig flott for alle som ønsker å bruke et enkelt gratisverktøy. Tjenestene leverer også en Tweet-knapp som nettmestere kan legge til på nettsidene sine. Brukere som tweeter en lenke med knappen vil kunne velge forhåndsvisning av bildet når de tweeter.

Besøk Tweetshot