Velge din videoredigeringsmester

VEED og Adobe Express er effektive verktøy for videomarkedsførere, innholdsskapere, CV-makere, frilansere, etc., for å lage AI-genererte videoer, bilder, logoer og mer.

Å lage video- og bildeinnhold av god kvalitet er vanskelig og tidkrevende. Ikke alle er dyktige til å lage eller redigere videoer eller bilder.

Med de økende kravene til generativ AI, tar bedrifter i bruk denne nye teknologien for å gi en bedre sluttbrukeropplevelse.

Både VEED og Adobe Express kan generere bilder av høy kvalitet for å gjøre det mulig for brukere å lage eller redigere nye videoer.

De to er AI-genererte verktøy, men de er fortsatt forskjellige på noen måter.

VEED er et online videogenerator- og redigeringsverktøy som lar enkeltpersoner og bedriftseiere lage fantastiske videoer med presisjon og letthet.

På den annen side er Adobe Express et alt-i-ett online AI-generatorverktøy som hjelper designere og fagfolk med å lage markedsførings-, sosial- og videoinnhold, redigere PDF-er og bilder og mer.

Selv om begge er nyttige verktøy for bedrifter eller enkeltpersoner, kan det være en komplisert oppgave å velge en blant dem for dine behov.

La oss forstå hvilket verktøy som er bedre ved å sammenligne VEED vs. Adobe Express med hensyn til funksjonene og andre aspekter.

VEED vs Adobe Express: Hva er de?

Hva er VEED?

VEED er en kraftig online AI-videogenerator og -redigeringsplattform som lar deg lage korte og lange videoer som du kan dele på YouTube, sosiale medier, annonser, podcaster og mer.

Siden VEED er en nettleserbasert applikasjon, trenger du ikke laste den ned. Du kan bruke den direkte fra nettlesere på hvilken som helst mobiltelefon eller system, noe som gjør applikasjonen svært tilgjengelig.

VEED ble utviklet av de kreative utviklerne Timur «Tim» Mamedov og Sabba Keynejad. De innså at tilgjengelige videoredigeringsplattformer er komplekse og tar mye tid. Dette førte til etableringen av en enkel, men kraftig online videoplattform som passer for enkeltpersoner og bedrifter.

Med VEED kan du enkelt legge til klistremerker, undertekster, bilder, tekst og mer med et museklikk. I tillegg vil du finne at beskjæring og trimming av video er det enkleste alternativet. VEED lar deg gjøre en direktesending, transkribere video eller lyd til tekst og ta opp skjermen.

Plattformen hjelper deg med å eksportere eller dele videoene dine enkelt. Etter å ha fullført redigeringsdelen, kan du laste ned videoen eller dele den samme på nettet med dine samarbeidspartnere, slik at de enkelt kan se og gi tilbakemelding på dem. Kort sagt, hvis du leter etter en billig og nybegynnervennlig videoredigeringsplattform for videoskapingen din, er VEED løsningen.

Videre tilbyr VEED et vennlig grensesnitt som ikke krever noen tidligere erfaring eller teknisk kunnskap. Videoskapere fra alle nivåer kan enkelt bruke funksjonene og generere flotte videoer av høy kvalitet.

Hva er Adobe Express?

Adobe Express er en nettskybasert opprettingsplattform som tilbyr avanserte produktivitets- og kreativitetsfordeler med sitt brukervennlige grensesnitt og et stort bibliotek med fonter, grafikk og maler. Det hjelper deg med å lage fantastiske reklamefilmer, grafikk på sosiale medier, enkeltsidesider, logoer og mer.

I tillegg er Adobe Express et robust, men likevel brukervennlig verktøy som lar alle bruke funksjonene enkelt, uavhengig av erfaring eller kunstneriske ferdigheter, med designprogramvaren. Den tilbyr en rekke funksjoner og funksjoner som hjelper bedriftseiere og enkeltpersoner med å lage fantastiske videoer, sosiale medier og markedsføringsinnhold, redigere PDF-er og bilder, etc.

  Slik sletter du Gmail-adressen din permanent

Til tross for for mange funksjoner og funksjoner, er den største enestående fordelen med Adobe Express at du kan få tilgang til den fra hvilken som helst enhet og hvor som helst med sterk internettforbindelse.

Derfor, hvis du ønsker å generere og lage profesjonelt utseende bilder, videoer og grafikk uten å investere mye i designprogramvare, er Adobe Express et utmerket valg. Det er et enkelt, gratis og allsidig verktøysett.

VEED vs. Adobe Express: Funksjoner

Egenskaper til VEED

VEED er lastet med mange funksjoner, inkludert:

 • Rotfritt brukergrensesnitt: Verktøyet tilbyr et lett navigerbart, rotfritt og enkelt brukergrensesnitt. Du får enkelt alle alternativer med rullegardinmenyen. Dette gjør VEED enkelt og fjærlett for nybegynnere.
 • Videoredigering: VEEDs redigeringsfunksjon lar deg trimme, rotere, slå sammen, endre størrelse og sløyfe videoer. I tillegg kan du legge til lyd, endre bakgrunnen, legge til effekter og mer for å lage engasjerende videoinnhold. Den lar deg også dele 4K-kvalitetsvideoen med samarbeidspartnere eller laste dem opp på flere kanaler.
 • Skjermopptaker: Du får en skjermopptakerfunksjon som hjelper til med å ta opp kvalitetsvideoer fra skjermen din, for eksempel opplæringsprogrammer, presentasjoner, spillvideoer, forretningsmøter og mer, ved hjelp av en mikrofon og webkamera. I tillegg har VEED en Chrome-utvidelse som lar deg ta opp webkameraet og skjermen når som helst.

 • Direktestrømming: VEED lar deg gå direkte i nettleseren din, streame på flere kanaler, invitere gjester og ta opp strømmen i sanntid. Etter strømmeprosessen gjør VEED det enkelt for deg å redigere opptakene gjennom tekst eller gjøre dem om til klipp for LinkedIn, YouTube eller TikTok.
 • Teksting og transkripsjon: I motsetning til mange videoredigeringsprogramvare, kan VEED generere undertekster automatisk med et enkelt klikk på en knapp ved å transkribere video- eller lydfilene dine til tekst. Plattformen hevder å tilby 95% nøyaktighet, noe som er ønskelig.
 • Musikkvisualisering: Med VEED finner du vakre audiogrammer, bølgeformer og musikkvisualiseringer. Du kan tilpasse bølgene ved å endre opasitet, varighet, start, farge og db-følsomhet.
 • Videokompressor: Plattformen tilbyr en videokompressorfunksjon som hjelper deg med å redusere filstørrelsen. Videokompressorfunksjonen støtter videoformatene MOV, FLV, WMV, AVI, MKV og MP4.
 • Tekstkommentar: Hvis du vil lage handlingsfremmende eller reklamevideoer for YouTube, Google og Facebook-annonser, kan VEED hjelpe deg med det. Tekstkommentarfunksjonen lar deg bruke denne funksjonen gratis, slik at du ikke trenger å outsource oppgaven eller kjøpe dedikert programvare for den.
 • Vektorkunst: Du kan krydre videoen din med vektorkunst. Du kan bruke elementer som former, emojier, lyder, animerte klistremerker, tegninger, modeller, merkelogoer osv. for å gjøre videoen din mer engasjerende.

Funksjoner i Adobe Express

Nå vil innholdet ditt bli enda mer engasjerende. Adobe Express hjelper deg med å lage flott innhold helt uten designopplevelse. Du kan enkelt lage innhold ved hjelp av Adobes arkivbilder og maler.

Videre vil du få fantastiske fonter og raske handlinger for å beskjære, reversere, trimme og slå sammen videoer. Konverter også enkelt videoer til korte klipp eller GIF-er. La oss utforske flere funksjoner i Adobe Express:

 • Endre størrelse på bilder: Adobe Express tilbyr en online bildeforstørrelse slik at du kan endre dimensjonene til bildet umiddelbart.
 • Fjern bakgrunner: Du kan enkelt fjerne kjedelige bakgrunner fra bildene og legge til farger, grafikk, former osv. for å gjøre bildene dine mer attraktive.
 • Konverter PNG til JPG-filer: Adobe Express» online bildekonvertering reduserer størrelsen på bildet og forbedrer kvaliteten.
 • Konverter JPG til PNG-filer: Du kan lagre JPG-filene dine som PNG-bilder for å forbedre bildekvaliteten eller legge til gjennomsiktighet ved å bruke en umiddelbar online-konvertering.
 • Konverter video til GIF: Adobe Express hjelper deg med å forvandle de fantastiske videoene dine til attraktive GIF-er og dele dem på et blunk.
 • Endre størrelse på video: Endre størrelsen på videoinnholdet enkelt i løpet av sekunder ved å velge fra forhåndsinnstilte størrelser og endre dimensjoner.
 • Trim eller rediger videoklipp: Adobe Express, et online trimmeverktøy, hjelper deg med å trimme lengden på videoen.
 • Beskjær videoklipp: Beskjær videoen din enkelt ved å velge en håndfull alternativer, inkludert størrelser og sideforhold.
 • Fotoeffekter: Adobe Express lar deg bruke overbevisende og kule fotoeffekter slik at du kan få de fantastiske bildene til å dukke opp i løpet av et spørsmål om tid. Du kan også legge til en duotoneeffekt til bildene dine og velge merkefargene dine som fremkaller den perfekte stemningen.
 • Eiendelsbibliotek: Få tilgang til biblioteket for innovative design, som tekst, video, ikoner, bilder og andre eiendeler. Dette kan legge til stil og visuelle effekter til bildet ditt.
 • Samarbeidsverktøy: Du vil få samarbeidsalternativer med Google Docs, Microsoft 365, Microsoft Teams og mer. Disse samarbeidsverktøyene lar deg jobbe med din strålende plan sammen med andre på ett sted.
 • Bredt utvalg av maler: Adobe Express tilbyr flere maler for logoer, flyers, visittkort, reklame, plakater, sosiale medier-grafikk osv. Du kan bruke hvilken som helst mal i henhold til ditt behov for raskt å komme i gang med dine unike designferdigheter.
 • Eksportalternativer: Du kan enkelt lagre bilder i ulike filformater, for eksempel PNG, PDF, JPG og GIF. Derfor kan du skrive det ut direkte eller dele designet ditt på nettet med andre.
  Slik aktiverer/deaktiverer du mørk modus i Outlook: Forklart trinn for trinn

VEED vs Adobe Express: Hvordan fungerer de?

Hvordan fungerer VEED?

VEED har et kraftig grafisk brukergrensesnitt (GUI) og er det enkleste videoverktøyet. Dashbordet er enkelt, men det tilbyr fortsatt mange funksjoner. I tillegg vil du ha alternativer for innstilling, fakturering og merkesett.

Hvis du er ivrig etter å starte et nytt prosjekt med VEED, klikker du på knappen øverst til høyre. Du vil ha alternativer som å laste opp videoen din, velge fra Dropbox eller legge til eksisterende videoer. I tillegg kan du legge til en lenke til YouTube-videoene dine som kan redigeres her.

Redigeringsvinduet har en rekke funksjoner, som å endre bakgrunnsfarge, fjerne lyd, angi videovarighet osv. Når du er ferdig med redigeringen, kan du legge til bilder, tekster, effekter, filtre og mer for å gjøre videoinnholdet ditt mer engasjerende.

Gjør videoen din mer tilgjengelig for seerne dine ved å legge til automatiske undertekster. Når alt er i rute, klikker du på «Eksporter» og lagrer arbeidet ditt. Del lenken til videoene dine hvis du vil med teamene eller kundene dine for kommentarer.

Hvordan fungerer Adobe Express?

Adobe Express er et skybasert video- og designproduksjonsprogram som sikrer at alle enkelt kan generere profesjonelt video- og bildeinnhold. Den har et bredt spekter av verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å lage innhold.

For å bruke Adobe Express sine funksjoner og funksjoner må du først registrere deg for programmet. Velg ønsket mal fra alternativene i henhold til brukstilfellene. Du kan begynne å legge til forskjellig innhold, bilder, videoer, tekst og annet i henhold til designbehovene dine.

Adobe Express-maler kan tilpasses slik at du enkelt kan tilpasse malen du velger for å lage design i henhold til bedriftens behov. I tillegg kan du endre fonter, farger og oppsett for å rettferdiggjøre merkevaredesignet ditt.

Videre kan du legge til effekter, animasjoner og filtre for å pynte på designene. Når du er klar med designet, lagrer du filen i PNG-, PDF-, GIF- eller JPG-format. Nå er det enkelt for deg å dele designet ditt med andre, skrive det ut eller laste det ned for å bruke det.

VEED vs. Adobe Express: Fordeler

Fordeler med VEED

 • VEED krever ikke at du laster ned programvaren. Du kan bruke programvaren direkte i nettleseren din.
 • Den har et brukervennlig og greit brukergrensesnitt.
 • Plattformen gjør det enkelt å redigere og spille inn videoene dine på ett enkelt sted. Legg til teammedlemmer for å samarbeide og dele deres syn på kreativiteten din.
 • Du kan bruke tekst-til-tale-verktøy og legge til undertekster til videoene dine.
 • Du vil få tilgang til et bibliotek med maler, lyd og videoer.
 • VEED kommer med en gratis plan for å sette de innovative ideene dine ut i livet.
  Hvorfor iPhone- og iPad-apper ber om å bruke Bluetooth

Fordeler med Adobe Express

 • Adobe Express er en brukervennlig og enkel designapplikasjon for de som ikke har noen tidligere erfaring.
 • Det lar brukere samarbeide med teamene sine, og lage et flott prosjekt sammen med det.
 • Du kan enkelt tilpasse designene dine med ulike tilpasningsalternativer, slik at brukerne kan lage innovative design for å vise frem unike stiler og elementer.
 • Den lar deg laste ned filer i et spesifisert format med andre. Dette hjelper deg med å dele filene dine via e-post, utskrift eller sosiale medier.

VEED vs. Adobe Express: Forskjeller

VEEDAdobe ExpressIt kommer under kategorien skybaserte verktøy som kan søke etter dine behov fra de lagrede arkivbildene og presentere det samme slik at du kan gjøre endringer i det. Adobe Express er en skybasert plattform for å lage bilder og videoer. Du kan redigere, generere og lage fantastiske videoer for ditt sosiale medieinnhold, YouTube, Facebook osv. Du kan lage fantastiske bilder, engasjerende videoer, fantastiske GIF-er, attraktive CVer, vakre logoer og mer for din bedrift og individuell bruk. Den kan automatisk legge til undertekster. Den kan ikke legge til undertekster til videoene dine. VEED ble grunnlagt i 2017 i Storbritannia.Adobe Express ble grunnlagt i 2016 som en desktopversjon i USA.Du kan oppleve god hastighet og ytelse selv om du jobber med større filer. Adobe Express har også god ytelse, men litt etterslep når du jobber med store filer. Det kommer under kategorien AI-generative verktøy som kan generere avatarer, videoer og mer for deg. Det gir et fantastisk grafisk brukergrensesnitt slik at du enkelt kan velge alternativene fra rullegardinmenyen. Det er gratis å bruke. Du kan også velge betalte planer for å dra nytte av avanserte funksjoner. Den er fortsatt i betastadiet. Du må registrere deg og opprette kontoen din for å se den i aksjon. VEED passer for online influencers, YouTubers, enkeltpersoner, småbedriftseiere osv. Det gir et fantastisk grafisk brukergrensesnitt slik at du enkelt kan velge alternativene fra rullegardinmenyen. VEED tilbyr automatisk genererte undertekster, tekstformatering, transkripsjoner, fjerning av bakgrunn, automatisk endring av størrelse, live samarbeid, bildeklistremerker, merknader og mer. Adobe Express tilbyr bilde- og videoredigering, endring av bakgrunnsfarge, konvertering av bilder fra PNG til JPG eller JPG til PNG, endre størrelse på bilder og mer. Det gir et fantastisk grafisk brukergrensesnitt, slik at du enkelt kan velge alternativene fra rullegardinmenyen. Det gir et brukervennlig og intuitivt brukergrensesnitt som viser deg forskjellige alternativer på skjermen, inkludert Instagram-historie, flyer, logodesign og mer. Du kan dele kreativiteten din med andre med en videolenke. Du kan også laste ned videoen. Du kan legge til teammedlemmene dine på designsiden din slik at de kan legge til noen kommentarer. Du kan laste ned filen og dele den med hvem som helst via forskjellige kanaler. Alternativer til VEED er Wavel, Kapwing osv.Alternativer til Adobe Express er Venngage, Canva, Adobe Aero, Adobe Photoshop Express, etc.

Siste ord

VEED og Adobe Express er online designplattformer som hjelper innholdsskapere, frilansere, bedriftseiere og andre som er interessert i video- og bildeproduksjon med å vise kreativiteten sin. Begge har forskjellige funksjoner, men de målrettede brukerne er de samme. De tilbyr også et brukervennlig brukergrensesnitt, samarbeidsalternativer og andre nyttige funksjoner.

Hvis du leter etter et bredt spekter av funksjoner kun på videoredigering, er VEED det rette alternativet for deg. Den gir alle nødvendige funksjoner og funksjoner slik at du kan generere og redigere videoer etter behov.

Men hvis du ser etter alt-i-ett-designfunksjoner i ett enkelt program, er Adobe Express det beste valget. Ikke bare videoer, men lar deg også lage fantastiske bilder, logoer, CVer, flyers, Instagram-innlegg, annonser, animasjoner og mye mer.

Tenk derfor først på kravene dine og velg deretter et verktøy mellom VEED og Adobe Express som bedre kan møte dine behov.

Deretter kan du sjekke ut den beste programvaren for videotekstgenerator med flerspråklig støtte.