Verktøy for oppdagelse og forebygging av svindel for nettvirksomhet

Etter hvert som digitale teknologier avanserer og blir mer utbredt, utvikler svindel seg, blir mer sofistikert og vanskelig å oppdage.

I løpet av de siste årene har antallet interne og eksterne svindelsaker rettet mot private, offentlige, offentlige og andre organisasjoner vært i en stigende trend. Mens bank- og helsesektoren står for flest nettsvindel, er andre bransjer som e-handel og andre også sårbare.

Etter hvert som angrepsoverflaten utvides, bruker nettkriminelle i økende grad nye og sofistikerte teknikker for å utnytte sikkerhetshull i applikasjoner, nettverk, autentisering og andre områder.

Generelt avslører enhver svindel virksomheten og kundene dårlig og resulterer i tap av penger, produkter, omdømme, sensitive data osv. Kunder kan også miste tilliten til den kompromitterte virksomheten og se etter alternative leverandører – og dette betyr reduserte inntekter og potensielle tap .

Forebygging av svindel reduserer tap samtidig som selskapets troverdighet opprettholdes og bedriften og kundenes private data beskyttes. Ideelt sett vil en løsning som oppdager svindel i sanntid redusere uredelige transaksjoner, tap, gjenopprettingstid og kostnader. Det forbedrer også operasjonell effektivitet og kundeoppbevaring.

Online svindelforebyggingsstrategier

Svindeloppdagingsløsninger gjør det mulig for organisasjoner å oppdage høyrisiko-, falske eller illegitime transaksjoner på nettet. Gode ​​verktøy bør ha muligheten til å kontinuerlig overvåke alle transaksjoner, brukeratferd, enheter og andre beregninger. Deretter analyserer og beregner de risikoskårene for å fastslå eller oppdage potensielt uredelige transaksjoner som ulovlige kjøp eller tilgang, spam fra annonseklikk, roboter, stjålne kort osv.

Selv om det er umulig å forhindre 100 % svindel, kan bruk av en flerlags tilnærming som kombinerer beste sikkerhetspraksis og verktøy, sterk autentisering og andre løsninger redusere flertallet av ulovlige transaksjoner og aktiviteter.

Dessverre er det ingen enkelt løsning for å beskytte virksomheten din mot alle typer svindel. Som sådan trenger du en flerlags tilnærming og en rekke sikkerhets- og svindelforebyggingsverktøy som er relevante for din virksomhet. Disse bør gi overlappende dekning mot all potensiell svindel som kan være rettet mot bedriften din og kundene. Organisasjoner må distribuere en variert blanding av løsninger med overlappende dekning for å oppdage og forhindre ulike typer svindel.

Ideelt sett bør et godt verktøy for oppdagelse og forebygging av svindel ha funksjoner som;

 • Proaktiv overvåking av alle transaksjoner for å identifisere høyrisikoatferd, trafikk og potensielt uredelige aktiviteter
 • Evne til å beregne risikopoeng for en transaksjon, derav dens legitimitet.
 • Oppdag og blokker automatisk uredelige aktiviteter
 • Støtt overholdelse av standarder og personvernforskrifter
 • Varsle team om risikofylte transaksjoner
  Hvordan flytte bilder i Microsoft Word

Heldigvis finnes det løsninger tilgjengelig for å beskytte virksomheten din mot svindel på nettet. La oss utforske dem… 👀

SEON

SEON er en kraftig og rask AI-drevet svindeldeteksjons- og forebyggingsplattform med tilpassede regler og et intuitivt kontrollpanel. Verktøyet gjør det mulig for organisasjoner å etablere sine kunders digitale fotavtrykk – slik at de kan oppdage og fjerne illegitime kontoer, stoppe uredelige transaksjoner og andre angrep.

Følgelig reduserer det tap av penger, tid og andre ressurser som følge av svindel. Spesielt tilbyr verktøyet muligheten til å automatisere beslutningsprosessen og responsen, utføre KYC-sjekker og forbedre samsvar.

Viktige funksjoner

 • Sanntidsdatamotor gir oppdaterte data og null falske positiver.
 • Enkel å integrere med dine eksisterende systemer via en API
 • Identifiser og blokker automatisk falske kontoer og uredelige transaksjoner.
 • Brukervennlig, modulær løsning med fleksible pay-as-you-go-planer. Ingen på forhånd eller skjulte kostnader, ingen langsiktige kontrakter eller risiko for leverandørlåsing.
 • Gir fullstendig innsikt i en kundes oppførsel, reduserer svindel, tilbakeføringer samt bonusmisbruk.
 • Filtrering og svartelisting av illegitime og risikable kontoer og enheter.

Fraud.net

Fraud.net er en omfattende pakke med sikkerhetsprodukter som gjør det mulig for finans-, e-handels-, reise- og andre bransjer å oppdage og forhindre et bredt spekter av svindel. Den skalerbare SaaS-plattformen kombinerer AI, dyp læring, livestream-analyse, risikointelligens og regelbaserte beslutningsmotorer for å oppdage og blokkere svindel med høy nøyaktighet i sanntid.

Viktige funksjoner

 • Den bruker stordata, kunstig intelligens og sanntidsdatavisualisering for å få innsikt i aktivitetene og raskt oppdage og finne og stoppe uregelmessigheter og uredelige transaksjoner.
 • Oppdage uredelige økonomiske transaksjoner gjennom å verifisere kundekontoer, intern svindelovervåking, tilpassede regler og egnet for bank, e-handel, forsikringssektorer og andre bransjer
 • Oppdag og forhindre mobilsvindel ved å oppnå ved å utvikle enhetsprofiler og få innsikt under kundereisen.
 • Bruker en kombinasjon av sanntidsintelligens, kontroller og avviksdeteksjon for å identifisere og forhindre markedsførings- og tilknyttede svindel. Bedrifter vil derfor ikke betale for falske og ufortjente provisjoner til tilknyttede selskaper. Det hindrer også folk i å betale for produkter med stjålne identiteter og kort.
 • Automatisert multifaktorautentisering for å luke ut roboter og mistenkelige brukere

Xceed

Fin Actimize Xceed er en skybasert omfattende løsning som beskytter virksomheter mot online økonomisk svindel og kriminalitet, samtidig som den muliggjør overholdelse av relevante retningslinjer og forskrifter. Verktøyet har avanserte selvlærende evner for å tilpasse seg utviklende angrepsmoduser og endringer i kundeatferd.

Generelt er Xceed egnet for regionale banker, kredittbanker og lignende organisasjoner der den tilbyr avansert økonomisk kriminalitetsrisikostyring drevet av dataintelligens, AI og atferdsanalyse.

  Hvordan kontakte Musically for å hente konto

Viktige funksjoner

 • Høy avsløringsnøyaktighet
 • Gir atferdsanalyse i sanntid
 • Kjenn-din-kunden (KYC) og Customer Due Diligence (CDD)-analyse i sanntid,
 • Omfattende AI-drevet svindel- og anti-hvitvaskingsbeskyttelse (AML).
 • Atferdsanalyse i sanntid drevet av maskinlæringsteknologier.

Kount

Kount er kraftig, AI-drevet svindelbeskyttelse og identitetstillitløsning som forhindrer e-handelssvindel, kontoovertakelse og botangrep samtidig som du kan redusere tilbakeføringer. Det effektive svindelforebyggingsverktøyet beskytter hele kundereisen samtidig som det hjelper deg med å håndtere tvister.

Viktige funksjoner

 • Analyser og bestem graden av tillit til identitet bak en pålogging, kontooppretting og betalingsprosess.
 • Bruker overvåket og uovervåket maskinlæring for å analysere milliarder av tillits- og svindelrelaterte signaler som gir datadrevne beslutninger umiddelbart.
 • Lag tilpassede risikoterskler basert på potensielle svindelrater, kostnader og operasjoner
 • Kunstig intelligens for å identifisere og forhindre nye og eksisterende svindel.
 • Bruker overvåket maskinlæring for å lære av tidligere tilfeller og uten tilsyn for å oppdage nye svindel.

Justere

Juster forebygging av svindel er en omfattende løsning som proaktivt blokkerer et bredt spekter av svindel før de skjer. Spesielt kan den oppdage og forhindre annonsesvindel i sanntid. Verktøyet lar deg overvåke, oppdage og stoppe annonsesvindel, for eksempel hva som resulterer i manipulerte datasett og stjålne annonsebudsjetter.

Viktige funksjoner

 • Sørg for at datasettene dine er rene og pålitelige
 • Flerlagskryptering som lar bedrifter oppdage og blokkere svindlere
 • Bruker et automatisert og dynamisk filter for kun å tillate ekte installasjoner mens klikkspam og svindel avvises
 • Identifiserer og blokkerer bottrafikk, klikkinjeksjon, falske klikk, spam, SDK-spoofing og mer.
 • Automatisk gjenkjenning og fremheving av unormale Click To Install Time (CTIT) rater.

IDVision

TransUnions IDVision med iovasjon er en effektiv svindel- og identitetssikkerhetspakke som hjelper til med å oppdage og blokkere et bredt utvalg av trusler på nettet. Den omfattende løsningen kombinerer maskinlæring og tradisjonelle dataverktøy for å gi detaljert innsikt i alle transaksjoner.

Den kan automatisk forutsi risikonivået for hver transaksjon og gi nødvendig beskyttelse. For eksempel beskytter det bedrifter mot kredittkortsvindel, kontoovertakelse, applikasjonssvindel og andre online forbrytelser.

Viktige funksjoner

 • Enkel å konfigurere fleksible multifaktorautentiseringer gir et ekstra lag med sikkerhet for brukerne.
 • Bruker enhetsbasert autentisering for å beskytte brukere og virksomheter mot nettsvindel og andre sikkerhetsrisikoer
 • Evne til å analysere bruker- eller enhetsatferd og forhindre svindel ved å identifisere og blokkere mistenkelige transaksjoner, kontoer og aktiviteter
 • Bekreft brukerens identitet basert på et bredt sett av digitale og personlige data
 • Bruker Truvalidere enhetsinformasjon, analyser og risikoinnsikt for å identifisere og stoppe mistenkelige og uredelige aktiviteter i sanntid.
 • Sikre hvert berøringspunkt med tilpasset risikobasert autentisering eller løsning avhengig av risikonivået
  Fiks fatal Paramount Plus-feilkode

RSA

RSA adaptiv autentisering er en omfattende løsning som bruker avansert risikoscoring og maskinlæringsteknologi for å analysere ulike risikoindikatorer og oppdage svindel med nøyaktighet. Den kraftige svindeldeteksjonsløsningen, egnet for enten lokal eller skydistribusjon, er svært fleksibel med et bredt spekter av distribusjons- og konfigurasjonsalternativer.

Videre bruker den risikobaserte autentiseringsteknikker for å beskytte brukerne som får tilgang til nettportaler, nettsteder, apper, IVR-systemer, minibanker, etc.

Viktige funksjoner

 • Kostnadseffektiv og enkel distribusjon og tildeling av sanntidsautentiseringstokens
 • Lar deg beskytte nettbaserte transaksjoner, kontoer og informasjon.
 • Gi risikobasert autentisering basert på potensielle risikoer ved, og post brukerpålogging
 • Selvlærende risikomotor som beskytter systemer mot nye og eksisterende svindeltrusler
 • enhets- og atferdsprofilering for å analysere enhetene og brukernes aktiviteter
 • Sporing av flagget bruker- eller enhetsaktivitet ved hjelp av saksbehandlingsverktøyet

AppsFlyer

AppsFlyer Protect360 er en utmerket beskyttelsespakke som beskytter bedrifter mot annonsesvindel. Verktøyet bruker maskinlæringsalgoritmer for å analysere trafikken over hele kundereisen under og etter en installasjon, og dermed oppdage og forhindre uvanlige apphendelser fra mistenkelige kilder.

Viktige funksjoner

 • En lagdelt tilnærming som gir sanntids svindeloppdagelse og forebygging
 • Sikrer at du kun betaler for de faktiske, brukerdrevne og bekreftede installasjonene.
 • Bruker atferdsbiometri for å identifisere og blokkere roboter og botnett i sanntid. Det skalerbare verktøyet kan identifisere roboter, inkludert vidt distribuerte og svært målrettede.
 • Oppdag automatisk ikke-menneskelige atferdsmønstre, og stopp svindeltrafikk i sanntid.
 • Oppdag og blokker installasjoner med høy jacking, klikkflom, roboter, enhetsfarmer og andre i sanntid.

Konklusjon

I dag er enhver organisasjon med online tilstedeværelse eller form for et nettverk sårbare for eksterne eller interne svindelforsøk. Som sådan er det viktig å sette inn en effektiv strategi for å stoppe kriminaliteten.

Organisasjoner kan distribuere en blanding av relevante verktøy og beste praksis for å oppdage og forhindre svindel som stammer fra interne og eksterne brukere eller enheter. Ved å bruke verktøyene kan teamene sjekke de sårbare områdene, sikre at bare legitime transaksjoner går gjennom og blokkere alle uredelige aktiviteter. Følgelig kan selskapene beskytte sine virksomheter, kunder og alle sensitive data.

x