vHome legger til en mer nøyaktig virtuell hjemmeknapp til iOS [Jailbreak]

Hjem-knappen på min iPhone hadde en kort levetid, og jeg kunne ikke få den reparert umiddelbart etter at den sluttet å virke. Jeg prøvde å «gå lett» på det en stund, og ba om at det bare ville ordne seg (ja, jeg gjorde faktisk det) og begynte å lete etter en vei rundt det. Det var da jeg fant AssistiveTouch-funksjonen, brukte den noen dager, og skjønte umiddelbart at jeg måtte ha den virkelige knappen ordnet. AssistiveTouch fylte tomrommet og litt til, men det var litt for rotete, og fremfor alt lot det meg ikke så mye som gjenopprette enheten min og mislyktes da jeg prøvde å kalibrere Hjem-knappen på nytt. Det er derfor jeg elsker vHome, en gratis Cydia-tweak tilgjengelig i BigBoss-depotet som emulerer Hjem-knappen på telefonen slik den skal.

  Tilpass iOS 7-varslingssenteret til din smak med BetterNC7

Som AssistiveTouch legger vHome til en virtuell Hjem-knapp på skjermen. I motsetning til det opprinnelige alternativet, utvides ikke denne knappen for å vise et helt sett med andre alternativer som ikke er relatert til Hjem-knappen. vHome gjenkjenner et enkelt-, dobbelt- og trippeltrykk. Den oppdager også lange og korte trykk nøyaktig. Dessuten kan du bruke den til å gjenopprette enheten din og til og med ta et skjermbilde.

Tweaken legger til et enkelt preferansepanel i Innstillinger-appen som lar deg slå den av (den er aktivert som standard) og administrere knappens opasitet. I motsetning til standardknappen som toner automatisk når den ikke brukes, er vHomes synlighet konsekvent. Knappen kan enkelt flyttes til en hvilken som helst del av skjermen mens AssistiveTouch bare lar deg feste den virtuelle hjemknappen til siden av skjermen, med mindre den er i veien for et UI-element.

  CloudyTabs Åpner iCloud-faner synkronisert fra hvilken som helst Mac- eller iOS-enhet

Nå for manglene ved tweaken; ærlig talt er det bare én. Knappen er ikke kontekstbevisst, og hvis du åpner si Meldinger-appen og begynner å skrive, vil ikke knappen bevege seg hvis den er over tastaturet. Det er en stor sjanse for at du ved et uhell vil trykke på den før du innser at du burde ha flyttet den til en annen posisjon på skjermen. Tweaken er ganske ny, så vi kan alltid håpe at en oppgradering vil gjøre den bedre. I det minste bør den være kontekstbevisst for standardappene, men jeg foretrekker mye at den etterligner intelligensen til standard AssistiveTouch-knappen som vet at den ikke skal hindre menyer, alternativer og spilleknapper i spillet. Hvis Hjem-knappen din faktisk er defekt, kan du alltid holde vHome rundt og deaktivert til du trenger den for å gjenopprette enheten din osv. og fortsette å bruke AssistiveTouch.

  Slik stiller du inn tilpasset 'Auto-Lock' & 'Require Passcode'-tid i iOS