Voralent Antilope Optimaliser JPEG-er og PNG-er i bulk, slett EXIF-data

Når du lagrer en bildefil, er det enkelt å bare godta standardbildeinnstillingene og klikke på Fil > Lagre for å få det som er fabrikkinnstilt. Men det betyr sannsynligvis at du alltid vil bruke den samme filkomprimeringen, og med mindre du har justert dette til et optimalt nivå, kan de endelige bildene dine ende opp med å bli ti ganger større enn de trenger å være. Heldigvis er ikke bildeoptimalisering et uvanlig konsept og ulike apper lar deg komprimere størrelsen på bildene dine. Men å jobbe med flere bilder kan også være kjedelig. Hvis dette er et problem du ofte møter, er Voralent Antelope et vakkert Windows-program som prøver å forenkle denne prosessen ved å la deg optimalisere JPEG- og PNG-filer i batch. Den har enkel dra-og-slipp-bruk, slik at du enkelt kan legge til bilder i applikasjonen og optimere dem på kort tid.

  Lag måltidsplaner og finn oppskrifter som matcher dem

Voralent Antelopes elegante grensesnitt er lett å navigere. Når den er lansert, kan du peke den på et utvalg bilder (PNG og JPEG, de to formatene den støtter), og den kan raskt komprimere alle sammen med en lavere kvalitetsinnstilling. Bilder kan legges til ved å dra og slippe. Når den er lagt til applikasjonen, viser den noe relevant bildeinformasjon om elementet, for eksempel filnavn, format, størrelse og bane. Når bildet blir komprimert, vises også den nye størrelsen og deltaverdiene. For å komprimere et bilde kan du trykke på den store avspillingsknappen øverst til venstre.

  Hvordan fikse Outlook fortsetter å sende e-poster til søppelpost eller søppelpostmappen

Generelt, når du leter etter en måte å komprimere bilder ved hjelp av tredjepartsprogramvare, trenger du mer kontroll over utdataene. Og heldigvis skuffer ikke Voralent Antelope’s i denne forbindelse. Sidelinjemenyen har en rekke alternativer som lar deg spesifisere optimaliseringsnivået etter eget ønske. Det er et alternativ for å «fjerne Exif-data» fra bildet, for eksempel.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er at optimaliseringsinnstillingene for PNG og JPEG leveres separat, noe som betyr at du kan jobbe med begge bildetyper og komprimere dem samtidig. For JPEG kan du også veksle mellom «Lossy Mode» for ytterligere størrelsesreduksjon.

  Begrens apptilgang og enhetsfunksjonalitet med en PIN-kode

Det eneste problemet jeg møtte med Antelope er at det gjøres endringer i originalbildene. Selv om det gir mulighet for å generere en sikkerhetskopi av originalbilder som BAK-fil, fungerte ikke dette alternativet for meg da jeg testet programmet.

Voralent Antelope fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Last ned Voralent Antilope