10 Agency Project Management Software for å administrere kundene dine sømløst tipsbilk.net

Denne fantastiske programvaren for byråprosjektledelse kan redde deg hvis du synes det er utfordrende å administrere byråprosjekter.

Digital markedsføring har blitt gullmarkedsstandarden for alle produkter og tjenester. De fleste virksomheter som krever digital markedsføring, kan ikke fungere funksjonelt administrere nettmarkedsføring fordi de mangler et dedikert team.

For å fylle tomrommet har mange digitale markedsføringsbyråer dukket opp. Følgelig har prosjektstyringsverktøy for byråer blitt et must for slike byråer.

Denne artikkelen vil introdusere deg til noen ledende og rimelig programvare for byråadministrasjon som markedsføringsteamet ditt kan bruke.

Vanlige problemer som markedsføringsbyråer står overfor

#1. Klientadministrasjon

De fleste markedsføringsbyråer rapporterer at sanntids kundeadministrasjon er hovedutfordringen. Når byrået ditt vokser, vil du administrere 5 til 10 kunder samtidig. Det er også nødvendig for omsetning og lønnsomhet. Men å overvåke prosjektene til alle kundene daglig og rapportere fremgang er skremmende.

#2. Prosjektledelse

Når klientellet ditt vokser, vokser også antallet aktive prosjekter. Du kan ikke lenger administrere disse prosjektene på et regneark. For ikke å nevne, menneskelige feil, utilsiktet sletting av oppgaver, oppgaver som venter lenge, ingen ressurser til oppgaver og så videre gjør byråledelsen til et mareritt.

#3. Samarbeid

Når du starter et digitalt markedsføringsbyrå og aksepterer kundeprosjekter, vil du snart se at prosjektteamet jobber i siloer.

Byråeiere merker ofte at teamet blir opptatt med oppgaver de liker, for det meste med enkle. Og de synes det er utfordrende å kommunisere med hele teamet om oppgavegjennomføring, innholdsutvikling osv.

#4. Styring av markedsføringsressurser

Å administrere flere klienter betyr at du ender opp med å blande innholdet for en klient med den andre. For ikke å nevne, lagring av alt på PC-ene til separate innholdsskapere gjør det vanskelig å få tilgang til medieressurser når sosiale medier eller PPC-ledelsen trenger å legge ut innhold.

#5. Tidlig levering av prosjektleveranser

Medlemmene i prosjektteamet kan utsette med å levere prosjektleveranser i tide siden du mangler tydelig overvåking av prosjektet.

Alternativt er medieinnholdet, innholdet, innleggene på sosiale medier, PPC-annonser, osv., klare, men det berørte teamet kommer ikke videre med oppgavene sine.

For ikke å nevne, du finner ut at et forespurt innhold har blitt opprettet, men ingen tenkte på å sende det til klienten på e-post.

Uansett årsak, vil du garantert oppleve forsinkelser i kundeprosjekter når du opprettholder et digitalt markedsføringsbyrå.

Hva er Agency Project Management Software?

Verktøy for byråprosjektledelse er spesielle arbeidsplassapplikasjoner som hjelper digitale markedsføringsbyråer.

Programvare for prosjektledelse for et byrå kommer vanligvis med følgende funksjoner:

 • Et byrås kommandosenter eller dashbord for en helhetlig oversikt over alle prosjektene på én skjerm
 • Automatisk timelisteregistrering for timeprosjekter
 • Et sikret og sentralisert innholdslager for alle kreative eiendeler
 • Digitale tavler for idédugnad
 • Dataanalyseverktøy for å lage prosjektrapporter
 • Rollebasert verktøytilgang for sømløst eksternt og internt samarbeid
 • Tilgang til jobbapper fra hvor som helst på hvilken som helst enhet uten at det går på bekostning av sikkerheten
 • Prosjektstyringsverktøy som Gantt-diagrammer, avhengighetsstyring, prioritetsmatrise, etc.
  Gratis e-posthosting på tilpasset domene

Når du flytter byråets prosjekter på en slik app og implementerer bruken av den for alle klientprosjektene på tvers av team, luker du ut de fleste flaskehalsene ved å administrere et prosjekt.

Hvordan hjelper Agency Project Management Software?

 • Du får full kontroll over alle klientprosjektene med dashbordvisningen av pågående prosjekter.
 • Overvåk hverdagsbruken av prosjektressurser og tildel oppgaver rasjonelt.
 • Lag en oversikt over ferdigheter, slik at du ikke engasjerer deg i et kundeprosjekt der de nødvendige ferdighetene ikke er tilgjengelige.
 • Gi prosjektteamet enkel tilgang til forretningsapper, medieressurser, innhold og så videre fra en sentralisert programvare.
 • Logg aktiviteter for alle prosjektressursene for revisjon og ytelsesevaluering.
 • Gå aldri glipp av fakturerbare timer eller innhold fra et kundeprosjekt.
 • Gi teammedlemmene dine et tilgjengelig arbeidsområde for enkelt å samarbeide om ideer, kreative eiendeler, innhold, koder osv.

Så langt har du gått gjennom det grunnleggende om programvare for byråprosjektledelse. Nå finner du nedenfor noen enestående applikasjoner for byråadministrasjon som vellykkede digitale markedsføringsbyråer bruker over hele verden:

mandag

Hvis du er et kreativt byrå, lar monday.com deg administrere alt – prosjekter, markedsføringskampanjer, salgspipelines, eventkalendere og mer. Her kan byråer spore klientprosjekter, administrere klienthistorikk, planlegge interne oppgaver, samarbeide om prosjekter og administrere fakturaer og betalinger.

På monday.com kan bedrifter enkelt tildele oppgaver til lagkamerater og spore dem. Ved ny oppgavetildeling blir personen varslet, noe som øker eierskap og ansvarlighet. Man kan se alle prosjekter og oppgaver i tidslinjen og kalendervisningene.

monday.com hjelper deg med å overholde tidsfrister, og viser prosjektstatus og forfallsdato på et øyeblikk. Dermed kan team vite hvilke prosjekter som er i rute og hvilke som er forfalt. En delbar tavle og ulike maler er også tilgjengelig her.

Denne plattformen har også en tidssporingsfunksjon for å holde styr på tiden du bruker på hver oppgave og prosjekt. Dessuten, hvis kundene betaler deg per time, kan du bruke det samme verktøyet til å registrere den totale tiden investert i et prosjekt for faktureringsformål.

Wrike

Wrike er en effektiv programvare for byråprosjektledelse som lar deg få utført flere prosjekter på kortere tid. Den tilbyr en 360° visning av hver oppgave og prosjekt du har på hendene for maksimal fortjeneste.

Denne plattformen er et enhetlig arbeidsområde som lagrer alle ressursene dine for å øke effektiviteten og effektivisere teamkommunikasjonen. Ettersom kolleger kan samarbeide sømløst, vil det være null veisperringer og mer produktivitet.

Dessuten hjelper dette verktøyet deg med å levere synlighet og åpenhet slik at du kan gjøre alle interessenter glade og forvente lojalitet fra dem. Dens andre fremhevede funksjoner inkluderer:

 • Visuelt markeringsverktøy i sanntid
 • Arbeidsbelastningsvisning
 • Delte lagkalendere
 • Ett-klikks Gantt-diagram
 • Tidsmåler
 • Tilpasning av arbeidsflyt

Hvis du bruker denne programvaren, er det ikke nødvendig å bytte mellom forskjellige andre apper du bruker. Den støtter integrasjon med Salesforce, Tableau, Google Drive, SharePoint, OneDrive, Jira, MS Excel, Slack, Dropbox og HubSpot.

AgencyAnalytics

AgencyAnalytics er et pålitelig verktøy for markedsføringsbyråer. Den lar deg skalere opp virksomheten din med funksjoner som automatisert kunderapportering og tilpassbare dashboards. Byråer vil også få følgende attributter fra dette verktøyet:

 • Tilpassbare maler for markedsføringsrapporter
 • Dra-og-slipp rapportbygger for automatisering
 • Personlig dashbord med egendefinerte beregninger, mål, widgets og innebygd innhold
 • Funksjon for å spore fremgang mot mål
 • SEO-verktøypakke for nettstedrevisjoner, søkeordrangeringer og tilbakekoblingsovervåking
  Hvordan koble Nintendo-konto fra Switch

Dessuten kan du koble til 70+ markedsføringskanaler fra AgencyAnalytics, inkludert Ahrefs, Amazon-annonser, BrightLocal, Campaign Monitor, Drip, Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, HubSpot, Instagram, LinkedIn, Mailchimp, Moz, Semrush, Shopify, Stripe , YouTube, Vimeo, WooCommerce.

Produktivt

Productive er en one-stop-destinasjon for alle byråer på jakt etter lønnsomhet og et sterkt grep om driften. Denne skalerbare plattformen kan brukes til datakonsolidering, ressursplanlegging, kompleks budsjettering og mer.

I tillegg kan markedsføringsselskaper også bruke det til å lagre økonomiske data, administrere potensielle kunder, lage budsjetter og teamkommunikasjon. Hvis du ønsker å levere prosjektene dine raskere, bruk denne plattformen til å holde alle lagkameratene dine fokusert på prioriteringene og dermed strømlinjeforme prosjektarbeidet ditt.

Productive kan også spore fakturerbar tid for å spare tid ved å generere fakturaer automatisk. Den samme plattformen kan også overvåke budsjettet og fortjenestemarginene dine i sanntid.

Whatagraph

Hvert markedsføringsbyrå må lage mange rapporter for team og kunder på tvers. Whatagraph gjør denne oppgaven enklere ved å automatisere prosessene for å lage og levere rapporter. Denne plattformen er ikke bare brukervennlig og skalerbar, men også i stand til å hente data fra 40+ kilder for å presentere dem transparent.

Byråer kan bruke hvilken som helst av de forhåndsbygde malene eller lage en rapport fra bunnen av. Dra-og-slipp-widgetene gir fleksibilitet for brukerne. Du kan også blande data på Whatagraph ved å bruke egendefinerte formler.

Dessuten støtter denne plattformen deling av liverapportering via lenker og planleggingsrapporter for å bli sendt automatisk. Det gir deg også en oversikt over resultatene dine etter lag, kontoer eller regioner.

Hive

Hive tilbyr deg alle verktøyene et markedsføringsbyrå trenger for å utmerke seg i prosjektledelse. Her kan du planlegge og organisere mange komplekse prosjekter og oppgaver. Den er også egnet for å sette prosjektbasislinjer og tildele oppgaver til forskjellige teammedlemmer.

Du kan merke og kategorisere aktiviteter her for å få full synlighet av aktivitetene dine i sanntid. Man kan bruke samme plattform for å registrere tid og fakturerbare timer. Hive kan også sentralisere kundenes godkjenninger, tilbakemeldinger og forespørsler.

Gainapp

Gainapp er spesielt egnet for digitale markedsføringsbyråer med prioritert fokus på engasjement i sosiale medier. I kampanjer på sosiale medier må byrået ditt samarbeide med klienten og innholdsskaperteamet i sanntid.

Design og tekstkopier må flyttes fra innholdsskaper til klient og tilbake for tilbakemeldinger om design, kreative forslag og godkjenninger. Du kan gjøre alle disse på Gainapp uten problemer.

Gainapp oppretter følgende brukervennlige arbeidsflyt for ditt markedsføringsbyrå for sosiale medier:

 • Opprett, importer og last opp kreativt innhold og kopier
 • Legg alt innholdet i sikker skylagring i rom
 • Del det nødvendige rommet med klienten for tilbakemelding og forslag
 • Kunde- og byråledere kan godkjenne innhold automatisk
 • Legg ut innholdet på sosiale medier

Du kan starte din gratis prøveversjon for å lære om grensesnittet deres før du går gjennom deres betalte planer.

  Hvordan sletter jeg utløpte Apple-abonnementer

Teamarbeid

Du kan bruke Teamwork til å bryte ned komplekse prosjekter i flere oppgaver og deloppgaver. Deretter kan du organisere dem i en tidslinje i henhold til deres budsjetterte tid til fullføring, tidsfrister og avhengigheter.

Det er ikke bare for ett prosjekt. Du kan gjøre dette for så mange prosjekter som mulig, enten det er gjentakende, timefakturert eller engangsprosjekter.

Følgende er nøkkelfunksjonene til denne byråets prosjektstyringsprogramvare:

 • Administrer ubegrensede enkle eller komplekse klientprosjekter
 • Spor og overvåk alle fakturerbare timer
 • Klienter kan også få tilgang til en veggversjon av appen
 • Skaler opp og ned etter hvert som kundeprosjekter øker eller reduseres

I skrivende stund bruker mer enn 6000 globale byråer Teamwork for effektiv og rimelig prosjektledelse for eksterne, fysiske og hybride byråer.

Accelo

Accelo har blitt en ledende programvareutvikler for forretningsautomatisering fra et digitalt byrå. Derfor forstår den smertepunktene ved å administrere digitale markedsføringsbyråer.

Med sin erfaring i bransjen har den skapt Accelo byråstyringsverktøy som er til fordel for deg på følgende punkter:

 • Tar med ansatte, fakturering og klienter i én sentral app
 • Fang alle de fakturerbare timene nøyaktig
 • Synkroniser timeplanene til alle ansatte i ditt digitale markedsføringsbyrå for å utnytte de ansattes arbeidsdag effektivt
 • Lag et enkelt klientkommunikasjonsmedium for å holde dem fornøyde
 • Hold klientprosjekter innenfor budsjettet
 • Online prosjektledelse for engangs-, time- og gjentakende kundeprosjekter
 • Gjør byrået ditt lønnsomt fra dag én ved å redusere fakturerbare timersvinn og lekkasje

Improvado

Improvado bruker Extract, Transform og Load-teknikken eller ETL-verktøyene for dataintegrasjon. Ved hjelp av ETL samler verktøyet byråmarkedsføringsdata fra ulike prosjekter, team, individuelle ansatte og forretningsapper for å gi deg en oversiktlig oversikt over byråets status.

Verktøyet lar deg koble til tredjeparts datakilder fra ulike kampanjeplattformer som Google Ads, Instagram, Twitter, Shopify, Bing ads, LinkedIn, YouTube, Facebook Ads, og så videre.

Når du har samlet inn prosjektdata fra kildene ovenfor, kan du lage datavisualiseringer på plattformer som Google Data Studio, Tableau, Power BI og Looker direkte fra Improvado-nettappen.

Du kan også lagre dine digitale markedsføringsbyrådata på robuste databaseplattformer som PostgreSQL, Google Big Query, ClickHouse, MariaDB, Snowflake og mer.

Siste ord

I følge en fersk undersøkelse om den globale digitale markedsføringsvirksomheten, har Expert Market Research (EMR) rapportert at digital markedsføring skapte en enorm virksomhet på omtrent 305 milliarder dollar i 2020.

Rapporten sier også at industrien bør se en sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 17,6 % fra 2021 til 2026 og vil akkumulere omtrent 807 milliarder dollar i inntekter innen utgangen av 2026.

I et nøtteskall, digitale markedsføringsbyråer er kommet for å bli. Imidlertid må de ta i bruk programvare for byråprosjektering for å gjøre klientadministrasjon enklere.

Deretter kan du sjekke ut digitale markedsføringsverktøy for å øke inntektene og engasjementet.

x